Prins William en Kate Middleton delen hun kerstkaart voor dit jaar

Inhoudsopgave:

Prins William en Kate Middleton delen hun kerstkaart voor dit jaar
Prins William en Kate Middleton delen hun kerstkaart voor dit jaar
Anonim

Prins William en Kate Middleton delen een familiefoto van prins George, prinses Charlotte en prins Louis tijdens hun privévakantie met het gezin. Elk jaar maakt de koninklijke familie een nieuw portret van zichzelf voor de feestdagen.

Hun traditie is onwankelbaar en het publiek krijgt een glimp van hoe volwassen de drie kinderen zijn! Prins George, 8, prinses Charlotte, 6, en prins Louis, 3, zien er schattig uit als altijd in hun nieuwe kerstkaart.

Deze foto is gemaakt tijdens de reis van het gezin naar Jordanië, dat in Zuidwest-Azië ligt. Ze zijn afgebeeld voor een grotachtige stenen achtergrond terwijl ze op bontdekens zitten.

Niet iedereen kan zeggen dat hun familiekerstkaart halverwege de wereld is genomen! Interessant genoeg woonde Kate Middleton toen ze klein was in Jordanië en werkte haar vader voor British Airways. Prins William is ook geen onbekende in Jordanië, aangezien hij het land bezocht tijdens zijn tour door het Midden-Oosten in 2018.

Het is leuk om te zien hoe prins William en Kate deze speciale plek delen met hun kinderen.

De hertog en hertogin van Cambridge delen hun kerstkaart

"Blij om een nieuwe afbeelding van de familie te delen, die op de kerstkaart van dit jaar staat ?"

"De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd een nieuwe foto van hun familie te kunnen delen", luidt een verklaring van Kensington Palace. "De foto, die dit jaar op de kerstkaart van Hunne Koninklijke Hoogheden staat, toont de hertog en hertogin met hun drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis in Jordanië eerder dit jaar."

Het paar is een en al glimlach op de liefdevolle foto terwijl ze hun hand op elkaars knieën leggen.

Vorig jaar hielden de royals hun kerstkaart minder exotisch met een foto van hen in hun huis in Norfolk, Anmer Hall. Dit was meer een nuchtere fotoshoot die heel goed bij het jaar 2020 paste.

Iedereen zat samen in lockdown en er werden geen glamoureuze reizen gemaakt. In 2021 hebben de hertog en hertogin van Cambridge er echter zeker een tandje bijgezet met hun fotoshoot in Jordanië.

Kerstkaart Vanaf 2020

"De hertog en hertogin zijn verheugd om een nieuwe afbeelding van hun familie te delen, die dit jaar op hun kerstkaart staat?."

Aanbevolen: