10 beroemdheden die het bijna allemaal verloren door te stoppen met het bedrijf

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die het bijna allemaal verloren door te stoppen met het bedrijf
10 beroemdheden die het bijna allemaal verloren door te stoppen met het bedrijf
Anonim

Doorbreken in de film- of tv-business is een reis waar maar weinig mensen echt op uit zijn. Het kan gemakkelijk zijn om het succes van acteurs als Brad Pitt, Tom Cruise of Tom Holland te zien en er gewoon van uit te gaan dat iedereen het kan, maar de waarheid is dat dit een carrièrepad is dat voor maar weinig mensen is gereserveerd.

Sommige van de grootste namen in Hollywood van vandaag hadden het zelfs moeilijk in Hollywood, en velen van hen kwamen bijna bij het weglopen van alles.

Laten we eens kijken naar enkele populaire beroemdheden die bijna stopten met acteren.

10 Henry Cavill ging bijna bij het leger

De man achter Superman en Ger alt, die toevallig ook kandidaat is om de volgende James Bond te worden, is tegenwoordig een enorme ster. Cavill stopte echter bijna met acteren om zich bij het leger aan te sluiten nadat hij voor talloze rollen was afgewezen. Gek om te denken aan alles wat hij sindsdien heeft bereikt.

9 Anya Taylor-Joy was opgebrand

Anya Taylor-Joy is tegenwoordig een gloeiend hete artiest, maar voordat ze door kon breken en mainstream succes kon vinden, was ze schijnbaar klaar met de entertainmentindustrie. Na opeenvolgende projecten en persoonlijke zaken was Taylor-Joy bijna klaar met acteren. Gelukkig hadden koelere hoofden de overhand, en The Queen's Gambit katapulteerde haar naar de top.

8 Chris Hemsworth bijna terug naar huis verhuisd

Het is moeilijk je de MCU voor te stellen zonder dat Chris Hemsworth Thor speelt, maar dit was bijna een realiteit toen Hemsworth klaar was om weg te lopen van acteren. Hemsworth kreeg geen grip in Hollywood, en dit bracht hem ertoe te overwegen terug te gaan naar Australië. Gelukkig kwamen er rollen op zijn pad en is hij nu de God van de Donder.

7 Robert Pattinsons slechte auditie veroorzaakte problemen

De Batman-ster Robert Pattinson is momenteel een van de populairste handelswaar in Hollywood, maar nadat hij problemen had met zijn eerste Twilight-auditie, was Pattinson klaar om er een carrière van te maken. Gelukkig zou hij de rol van Edward Cullen veiligstellen, en hoewel dat sommige mensen verzuurde in zijn acteerwerk, heeft hij bewezen een immens talent te zijn.

6 Elizabeth Olsen zag hoe lelijk roem kan zijn

De Scarlet Witch zelf had misschien het voordeel van de naam Olsen achter zich, maar dit was geen garantie voor een sterrenstatus in het bedrijf. Ze zag de manier waarop haar broers en zussen werden behandeld, waardoor ze beroemd werd. Ze zou echter een mooi evenwicht vinden, en zodra ze als Wanda Maximoff het MCU binnenkwam, zou ze de stratosfeer in worden gelanceerd.

5 John Krasinski verliet bijna acteerweken voor 'The Office'

Slechts een paar weken voordat hij de rol van zijn leven op The Office kreeg, was John Krasinski eigenlijk klaar met acteren. Hij was al een tijdje op zijn sleur, en hij vond geen succes. Gelukkig veranderde een gesprek met zijn moeder alles, en uiteindelijk kreeg Krasinski de rol van Jim Halpert.

4 Amy Adams worstelde om een balans te vinden

In tegenstelling tot sommige van de andere namen op deze lijst, was Amy Adams iemand die echt aan het werk was toen ze overwoog acteren achter zich te laten. Het probleem voor Adams kwam voort uit haar onvermogen om haar werk en haar gezinsleven te scheiden. Ze zou uiteindelijk de juiste balans vinden en sindsdien heeft ze geweldige dingen gedaan in de wereld van acteren.

3 Bradley Cooper's blessure zorgde ervoor dat hij bijna stopte met acteren

Na bij Alias te zijn geweest, zag het er goed uit voor Bradley Cooper. Het scheuren van zijn achillespees hield hem echter een jaar lang op zijn bank, en gedurende die tijd, en de acteur overwoog sterk om weg te lopen van het bedrijf, vooral met het gebrek aan werk dat op zijn pad kwam. Zijn besluit om het uit te houden was op zijn zachtst gezegd een wijs besluit.

2 Brie Larson kwam nergens in muziek en acteren

Brie Larson doet het tegenwoordig goed als Captain Marvel in de MCU, maar jaren geleden had Larson moeite om succes te vinden in zowel acteren als zingen. Ze begon aan de universiteit te denken en Larson stond op het punt om verder te gaan. Gelukkig hebben de Verenigde Staten van Tara haar in de show gegoten en van daaruit zou Larson een naam voor zichzelf opbouwen in Hollywood.

1 Mark Ruffalo was ziek van de Hollywood-machine

Mark Ruffalo is een andere franchisenaam die bijna stopte met acteren, maar dit kwam veel later in zijn carrière. Ruffalo was gedesillusioneerd geraakt door de Hollywood-machine en hij verhuisde zijn gezin om een schone vakantie te krijgen. Gelukkig bleef Ruffalo doorgaan met pluggen, wat ertoe leidde dat hij de rol van de Hulk in de MCU bleef haken.

Aanbevolen: