Courteney Cox heeft net een bedrijf opgebouwd door een 'schone freak' te zijn

Inhoudsopgave:

Courteney Cox heeft net een bedrijf opgebouwd door een 'schone freak' te zijn
Courteney Cox heeft net een bedrijf opgebouwd door een 'schone freak' te zijn
Anonim

In de populaire sitcom Friends speelde Courteney Cox de beroemde rol van Monica, de supergeorganiseerde nette freak van het stel. Haar obsessie voor reinheid is ook benadrukt in verschillende afleveringen en nu, jaren later, zijn fans er nog steeds niet overheen.

Het lijkt erop dat Cox er zelf ook niet overheen is, en onthult zelfs dat ze in dit opzicht veel op Monica lijkt. Het enige verschil is dat Cox, in tegenstelling tot Monica, er ook in is geslaagd een heel bedrijf op te bouwen door netjes te zijn.

Courtney Cox houdt vol dat ze meer een 'Clean Freak' is dan Monica

Net voordat HBO Max Friends the Reunion uitbracht, veroorzaakte Cox opschudding op Instagram na het plaatsen van een video waarin ze haar volgers vroeg: "Vertel me dat je een Monica bent zonder me te vertellen dat je een Monica bent."Ik ga eerst", zei de actrice toen voordat ze haar ongelooflijk georganiseerde keukenlades en voorraadkast onthulde.

Cox heeft sindsdien ook verder uitgelegd dat ze de neiging heeft zich als Monica te gedragen, vooral als ze thuis is. Ik ben helemaal geen kiemfreak, maar absoluut een schone freak. Ik hou van organisatie”, aldus de actrice. “Ik heb ook last van wat ik acuut bewustzijn noem; Ik merk dingen meer op dan de meeste. Het is een zegen en een vloek, maar ik ben zo'n gedetailleerd persoon, ik kan er niets aan doen. Zo heeft God mij gemaakt.'

Introductie van Homecourt, de nieuwe thuiszorglijn van Courteney Cox

Het lijkt erop dat het idee voor Homecourt bij Cox kwam toen ze thuis ineengedoken zat terwijl ze midden in de pandemische lockdown zat. Zoals verwacht ruimde de actrice haar huis op en ontsmet alles wat binnenkwam. Rond deze tijd kwam de actrice echter ook tot het besef dat ze niet wilde dat haar hele huis naar Clorox zou ruiken.

Cox wist dat ze met iets beters wilde komen. "We zorgen zo goed voor ons lichaam, dus waarom zouden we niet hetzelfde doen met de producten die we in ons huis gebruiken?" Zo werd Homecourt geboren.

"Iemand heeft me ooit verteld dat de zorg voor je ruimte een transformatieve handeling kan zijn", schreef de actrice op de website van Homecourt. “Als zelfverklaarde nette freak kan ik je vertellen dat dit waar is, maar ik heb nooit producten kunnen vinden die zo lekker ruiken of er zo goed uitzagen als ze werkten, noch iets dat thuiszorg echt verhief tot wat ik altijd heb gevoeld dat het zou moeten zijn.: een investering in jezelf en je dierbaren, en een dagelijkse daad van zelfzorg.”

Tegenwoordig biedt Homecourt kaarsen, afwasmiddel en oppervlaktereinigers, evenals handwas en handcrème ("Je moet handcrème hebben naast je afwasmiddel en handzeep, tenminste op mijn leeftijd", legde Cox uit "Nu, er is geen manier om mijn handen te wassen zonder daarna crème aan te brengen.").

Al deze producten zijn verkrijgbaar in de kenmerkende geuren van Homecourt: Steeped Rose, Neroli Leaf, Cipres Mint en Cece. Hiervan is het veilig om te zeggen dat Cece degene is die het meest voor Cox betekent. De geur is om te beginnen naar haar vernoemd.

“Ik wilde het naar iets persoonlijks noemen. De naam van mijn moeder was Courteney Cox en dus noemden mensen me altijd Cece om me van haar te onderscheiden, 'legde Cox uit. Wat betreft de geur zelf, legde de actrice uit: Dat is de echte geur die ik al jaren draag - ik draag hem nog steeds, ook al ruik ik nu naar een tegenspray. Het is een mengsel van twee oliën en een parfum dat een beetje rokerig, een beetje pittig is. Het heeft genoeg zoetheid, niet te veel. Ik merk dat als ik het niet draag, het voelt alsof er iets ontbreekt.'

En zoals verwacht zorgde Cox er ook voor dat ze de andere geuren precies goed kreeg. "Ik hou van de geur van rozen, maar echte rozen - ik hou niet van ruikende poederachtige rozen of oud ruikende rozenproducten", zei ze over haar Steeped Rose-geur. “We vonden deze geweldige parfumerie, Robertet, en ik gaf ze een voorbeeld van hoe ik wilde dat Homecourt zou ruiken. Als het op de roos aankwam, presenteerden ze deze geur met upcycled rozenwater en bladeren en stengels; het is echt gemaakt van een echte roos.”

Wat betreft de Neroli-scène, legde Cox uit: "Neroli is altijd een van mijn favorieten geweest. Ik ben dol op oranjebloesem. Ik hou gewoon van een rijke, gelaagde geur die niet antiseptisch is. Ik wil niet zeggen dat al deze geuren sexy zijn, omdat het een beetje cheesy klinkt, maar ik vind ze echt gelaagd en sexy.” Ondertussen was de actrice ook dol op het gebruik van een vage muntachtige geur in huis, dus een Cipres Mint was logisch. "Ik krijg elke week verse eucalyptus," zei ze. "Zelfs als je het niet kunt ruiken, heeft het iets dat er heel natuurlijk uitziet - en daar hou ik van."

Na de lancering van het bedrijf maakt Cox ook al toekomstplannen voor Homecourt. Er is zelfs een product dat ze binnenkort wil introduceren. "Er komt binnenkort een kamerspray uit die niet alleen lekker ruikt, het is eigenlijk een deodorant", legt de Friends-ster uit. "Het is als een Febreeze, maar het ziet er natuurlijk prachtig uit, het ruikt ongelooflijk en het werkt echt."

Aanbevolen: