8 Beroemdheden die bijna-doodervaringen hebben overleefd (en hoe het nu met ze gaat)

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die bijna-doodervaringen hebben overleefd (en hoe het nu met ze gaat)
8 Beroemdheden die bijna-doodervaringen hebben overleefd (en hoe het nu met ze gaat)
Anonim

Iedereen zou dankbaar moeten zijn voor het leven dat ze krijgen, maar soms kan het gemakkelijk als vanzelfsprekend worden beschouwd. Het zal je misschien verbazen, maar veel beroemdheden nemen hun leven vaak als vanzelfsprekend aan. Ze zijn omgeven door luxe en leven zoals de meeste mensen dromen. Hoe konden ze ooit vergeten hoe waardevol hun leven is? Zij doen. Soms worden ze echter herinnerd door een ongelukkige gebeurtenis. Blijf scrollen om te zien welke beroemdheden een bijna-doodervaring hebben gehad en kijk hoe het nu met ze gaat.

8 Jane Seymour

Oscars van Jane Seymour 2010
Oscars van Jane Seymour 2010

Deze vrouw is een van de meest professionele in haar vakgebied. Ze is ook een duizendpoot. Ze is een Brits-Amerikaanse actrice, schrijfster en ondernemer. Ze is vooral bekend als een 'Bond-girl' uit de James Bond-film uit 1973. Interessant genoeg had ze een bijna-doodervaring terwijl ze op de set was voor een andere van haar films, Onassis: The Richest Man in the World. In die tijd was ze erg ziek van bronchitis en moest ze worden behandeld. Ze kreeg een antibioticakuur die leidde tot haar allergische reactie. Deze reactie leidde vervolgens tot een anafylactische shock die haar bijna doodde. Deze ervaring veranderde haar kijk op het leven totaal. Nu realiseert ze zich dat ze het niet mee kan nemen als ze gaat. Nu brengt ze elk moment dat ze kan door met dierbaren en jaagt ze haar passies na.

7 Zac Efron

Zac Efron is een hartenbreker sinds zijn dagen op de set van High School Musical. Sindsdien heeft hij Hollywood niet verlaten en steelt hij nog steeds harten. Enkele van zijn meest populaire films de laatste tijd zijn The Greatest Showman en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Het zal je misschien verbazen dat Efron een bijna-doodervaring heeft gehad. Deze ervaring deed zich voor tijdens een zakenreis naar Papoea-Nieuw-Guinea toen hij zijn Netflix-documentaires aan het filmen was. Hij werd ziek met een dodelijke infectie, en het was gevaarlijk levensbedreigend. Hij is volledig hersteld en heeft nu zijn normale leven in Hollywood terug.

6 Emilia Clarke

Emilia Clarke is niets minder dan een acteergenie. Ze is het meest bekend om haar beroemde rol in de Game of Thrones-serie, en het is geen wonder waarom. Interessant is dat ze geen onbekende is in bijna-doodervaringen. Ze leed aan twee hersenaneurysma's in slechts twee jaar tijd. Deze aneurysma's deden zich voor in 2011 en 2013. Ze herstelde snel volledig van de eerste, maar de tweede vereiste een invasieve operatie die haar herstel vertraagde. Dankzij deze ervaring is ze nu een liefdadigheidsinstelling gestart om mensen te helpen bij hun herstel van hersenletsel, genaamd SameYou.

5 Travis Barker

Travis Barker is het meest bekend om zijn iconische drumkunsten in de band Blink-182. Hij heeft een zeer succesvolle carrière achter de rug en is een sleutelelement geweest om Blink-182 onvervangbaar te maken in de popcultuur. In 2008 kwam deze kunstenaar dicht bij de dood in een vreselijke vliegtuigcrash waarbij vier andere mensen omkwamen. Hij liep na het incident brandwonden en een posttraumatische stressstoornis op. Nu is hij echter terug in de studio om zijn ding te doen. Het was een geweldig gevoel voor hem om weer te gaan drummen.

4 Miley Cyrus

Miley Cyrus is geen onbekende in lange vluchten als ze de wereld rondreist. Ze herinnerde zich echter onlangs een bijna-doodervaring die ze had op een van haar routinevluchten. Ze was op weg naar een muziekfestival in Paraguay en haar vliegtuig werd onverwachts door de bliksem getroffen. Ze herinnerde zich dat ze een raar onderbuikgevoel had voordat ze in het vliegtuig stapte, alsof iets haar vertelde dat er slechte dingen zouden gebeuren. Haar vlucht maakte uiteindelijk een noodlanding om uit het slechte weer te komen, en iedereen was veilig. Dat betekent niet dat Miley Cyrus niet getraumatiseerd was. Vandaag denkt ze nog steeds aan die vlucht en luistert ze altijd naar haar intuïtie.

3 Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor was een van de grootste en meest geliefde actrices van haar tijd. Ze was de 'it-girl' van haar tijd en ze speelde in elke belangrijke film die in première ging. Ze vertelde over haar bijna-doodervaring in de jaren 90. Deze ervaring gebeurde dertig jaar eerder! Ze vertelde hoe ze een longontsteking had gekregen en geopereerd moest worden. Tijdens dit proces werd ze vijf minuten lang dood verklaard. Hierna richtte ze haar focus meer op filantropie samen met haar acteren.

2 Sharon Stone

Sharon Stone is de koningin van het spelen van femme fatale en mysterieuze vrouwen in de film. Het lijdt geen twijfel dat deze mysterieuze acteerstijl haar sterkste punt is. Interessant is dat ze redelijk bekend is met bijna-doodervaringen. Als kind werd ze door de bliksem getroffen en kon ze de dood ternauwernood vermijden. Als volwassene kreeg ze een beroerte. Al deze ervaringen brachten haar ertoe haar boek The Beauty of Living Twice te schrijven en nu leeft ze haar leven ten volle.

1 Drew Barrymore

Iedereen weet dat Drew Barrymore niet het gemakkelijkste leven had toen hij opgroeide. Ze werd verwaarloosd door haar ouders en ze werd op zeer jonge leeftijd blootgesteld aan het volwassen leven in Hollywood. Ze wilde zelfs op haar veertiende geëmancipeerd worden! Dit alles gezegd hebbende, is het helaas niet verwonderlijk dat ze een bijna-doodervaring heeft gehad. Bij het filmen van de Netflix-show, Santa Clarita Diet, viel ze op het beton en raakte ernstig gewond. Ze beschreef het gevoel als iets dat ze nog nooit eerder had meegemaakt. Nu is ze veel voorzichtiger op de set.

Aanbevolen: