Chrissy Teigen promoot de creatie van haar bedrijf, 'The Way Down', en fans zijn er allemaal bij

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen promoot de creatie van haar bedrijf, 'The Way Down', en fans zijn er allemaal bij
Chrissy Teigen promoot de creatie van haar bedrijf, 'The Way Down', en fans zijn er allemaal bij
Anonim

Chrissy Teigen's productiebedrijf is een samenwerking aangegaan met HBO Max om een opwindend nieuw project te produceren, en fans zullen dit zeker niet willen missen. Teigen plaatste het nieuws van deze hete nieuwe release op haar Instagram-account en merkte meteen een stortvloed aan reacties op die de opwinding van fans en een verbazingwekkende hoeveelheid interesse aanhaalden.

Het verhaal dat wordt verteld is dat van Gwen Shamblin Lara, de oprichter van een zeer controversiële kerkgenootschap genaamd de Remnant Fellowship Church, en curator van de schandelijke organisatie voor gewichtsverlies genaamd 'The Weigh Down Program'. levensstijl die ze oprichtte was er een die streng onder de loep werd genomen, en het filmen van dit verhaal legt de cult-achtige beweging bloot, en alles wat het omvatte. Chrissy Teigen brengt dit entertainment rechtstreeks naar je woonkamer.

Fans die van dit verhaal hebben gehoord, staan te popelen om dieper in de details van deze zaak te duiken, en degenen die nog nooit van dit verhaal hadden gehoord, zullen versteld staan van de details van deze zeer verwrongen en bedorven levensstijl.

Chrissy Teigen's nieuwe productie

Het is duidelijk dat Chrissy Teigen erg trots is op dit project, en ze wil dat fans afstemmen, de ernst van de problemen die worden benadrukt in zich opnemen, en natuurlijk genieten van het entertainment waar ze zo hard voor heeft gewerkt aan de massa.

The Way Down gaat in op de opkomst van Gwen Shamblin Lara naar roem en macht, en duikt diep in de manier waarop ze deze religieuze cult-aanhang kon beheersen en het in haar voordeel kon laten werken. Er zijn elementen van menselijke controle, hersenspoeling, de confrontatie van gevoelens rond obesitas en gewichtsproblemen, en dit is natuurlijk allemaal verbonden met de onderliggende puls van het verhaal; de vorming van een verwrongen sekte, door een gestoorde leider die op zoek was naar macht, geld en controle.

Het aangrijpende verhaal

Dit is een aangrijpend verhaal over mind control en machtsmisbruik voor egoïstisch gewin, en het bevat een reeks wendingen die elk publiek zeker zullen aanspreken.

Beschuldigingen van misbruik, kindermishandeling, het witwassen van geld en mind control waren slechts enkele van de beschuldigingen die tegen Gwen Shamblin hoog in het vaandel stonden, en er is een lange lijst van haar slachtoffers die vandaag nog steeds bereid zijn hun verhaal te vertellen.

Teigen werd gegrepen door dit waargebeurde verhaal met een aangrijpende verhaallijn, en tijdens het filmen slaagde er meer drama in dit verhaal. Een privévliegtuig met Gwen Shamblin Lara, haar man en een aantal andere gasten stortte neer.

In een schokkende wending, terwijl haar verhaal werd gefilmd door het bedrijf van Teigen, werd Gwen Shamblin dood verklaard, wat nog meer intriges toevoegt aan dit toch al interessante verhaal.

Fans kunnen op 30 september afstemmen op HBO Max om de resultaten te zien van het harde werk van Chrissy Teigen bij het produceren van dit programma.

Aanbevolen: