Zo voelt Anya Chalotra echt over Henry Cavill

Inhoudsopgave:

Zo voelt Anya Chalotra echt over Henry Cavill
Zo voelt Anya Chalotra echt over Henry Cavill
Anonim

Vooral vandaag kennen fans Anya Chalotra het best als de actrice die Yennefer speelt in de Netflix-fantasieserie The Witcher. Natuurlijk, de show speelt DC Comics-ster Henry Cavill als het titulaire personage.

In het verhaal wordt Yennefer de liefdesbelang van Cavill, wat leidt tot veel interessante scènes tussen de twee. Fans hopen ook dat de twee personages uiteindelijk samen zullen eindigen, aangezien ze dat een beetje doen in de boeken (hoewel het einde nogal dubbelzinnig is).

Op dit moment is het onduidelijk hoe snel seizoen drie zal verschijnen. Recente rapporten geven aan dat het script nog in ontwikkeling is.

Voor nu zijn zowel Chalotra als Cavill druk bezig geweest met het nastreven van andere projecten. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Cavill nooit ver van Chalotra's gedachten is. De DC-acteur heeft tenslotte een behoorlijke indruk achtergelaten op zijn castmate.

Henry Cavill moest scheikunde bewijzen met Anya Chalotra om de rol te bemachtigen

Yennefer kan in wezen een secundaire hoofdrol in het verhaal zijn. Desalniettemin was het personage het eerste waarvoor de show castte.

Voor de casting director van de show, Sophie Holland, was dit deel nogal "gemakkelijk: aangezien Chalotra al een tijdje op haar radar stond. "Ik had Anya ontmoet tijdens haar allereerste professionele auditie voor een ander project", vertelde ze aan Metro. "Ik wist gewoon meteen dat we zouden samenwerken."

Dat gezegd hebbende, moest Chalotra nog bewijzen dat ze de perfecte Yennefer zou zijn.

“Oorspronkelijk, toen ik voor Yennefer ging, deed ik drie rondes [van audities]”, vertelde de actrice aan Collider. "Ik wilde de rol steeds meer, elke keer dat ik door het auditieproces ging."

En toen ze auditie deed, was iedereen in de zaal ervan overtuigd dat ze de juiste actrice hadden gevonden, ook al had Chalotra op dat moment niet veel acteercredits.

“In het eerste gesprek toen we het hadden over onze top 10 meisjes, was Anya ermee bezig, maar ze was volledig onbekend. Ze had niets gedaan en ik vroeg me af hoe ik het zou verkopen, 'legde Holland uit. “Ik hoefde het niet te verkopen. Dat was de makkelijkste vondst.”

Nadat Chalotra was gecast, was het tijd om de andere acteurs voor de serie te zoeken. Natuurlijk moesten ze hun Ger alt vinden en het toeval wilde dat Cavill contact met hen probeerde te krijgen over de rol.

“We hebben Henry's agent die zegt dat hij van het project houdt, hij wil er voor afspreken. Hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen?” Nederland herinnerde zich. Het bleek dat Cavill al naar de rol had gevraagd voordat de casting aan de gang was.

"Het was iets dat ik niet aan me voorbij zou laten gaan zonder er mijn best voor te doen", vertelde Cavill aan Vulture. “Ik irriteerde mijn agenten de hele tijd. Ze zeiden: 'Ze zijn er nog niet klaar voor'."

Voor de casting director kon Cavill de rol alleen binnenhalen als ze de chemie tussen hem en Chalotra konden zien.

“Ze [Chalotra] werd eerder gecast dan iemand anders. Als je je voorstelt een soort secundaire lead te casten voordat je Ger alt zelfs maar hebt gevonden. Ze konden niet samen scheikunde lezen. We hadden haar al geboekt, 'legde Holland uit. "We moesten een man vinden die gewoon [paste]."

Gelukkig voor Cavill is het allemaal goed gekomen. “Om eerlijk te zijn vanaf het moment dat hij zijn mond opendeed, wisten we het gewoon”, bekende ze later. "We wisten het gewoon."

Dit is hoe Anya Chalotra echt denkt over het werken met Henry Cavill

Tot nu toe hebben Chalotra en Cavill al aan twee hele seizoenen van de show samengewerkt. En voor Chalotra was het werken met Superman een ongelooflijke ervaring. "[Henry] is lief!" merkte de actrice op tijdens een gesprek met Elle Australia.

"Hij is een heel lieve man - en de beste persoon met wie ik in deze rol had kunnen werken - het enthousiasme en de liefde die hij voor The Witcher brengt, is altijd inspirerend."

Na maandenlang samenwerken hebben de acteurs hun ritme gevonden in het samenwerken achter de schermen. Zowel Cavill als Chalotra zijn nu erg betrokken bij hoe het liefdesverhaal van Ger alt en Yennefer zich ontvouwt in het verhaal.

Toen bijvoorbeeld de dingen tussen de twee personages in seizoen twee in een stroomversnelling zouden komen, waren beiden het erover eens dat het geen goed idee zou zijn.

"We wilden gewoon heel voorzichtig zijn dat het waar en echt was en dat het niet iets werd waarvan wij, als acteurs, niet geloofden dat het zou moeten zijn", legde Cavill uit tijdens een interview met Syfy Wire.

“We wilden dat het emotioneel was in plaats van seksueel. Het was echt heel belangrijk en we moesten weg leunen van wat oorspronkelijk op de pagina stond.” Uiteindelijk luisterden de producers naar de sterren.

Voorlopig zullen fans nog even moeten wachten om Chalotra en Cavill weer samen op het scherm te zien. Ondertussen kunnen ze Caville vangen in het vervolg van Enola Holmes. Hij heeft ook verschillende aankomende filmprojecten in de maak.

Chalotra werkt hard aan de productie van de animatieserie New-Gen. Ondertussen, wanneer ze terugkeren als Yennefer en Ger alt, hebben fans goede hoop dat de reünie episch zal zijn.

Aanbevolen: