Hoe Eminem echt voelt over de ernstige problemen van Kimberly Anne Scott

Inhoudsopgave:

Hoe Eminem echt voelt over de ernstige problemen van Kimberly Anne Scott
Hoe Eminem echt voelt over de ernstige problemen van Kimberly Anne Scott
Anonim

Zoals het geval is met alle genres, zou het dwaas zijn om rapmuziek eng te definiëren. Desondanks v alt niet te ontkennen dat veel van de rapnummers die de top van de hitlijsten halen, heel weinig onthullen over het privéleven van hun artiesten. Aan de andere kant heeft de getalenteerde rapper vanaf het begin van Eminems carrière met name teksten geschreven over het drama in zijn privéleven.

Als gevolg van Eminems bereidheid om liedjes over zijn privéleven te schrijven, hebben veel van zijn fans het gevoel dat ze een redelijk goed begrip hebben van de relatie die hij heeft met zijn ex-vrouw. Veel fans van de rapper baseren hun veronderstellingen over hun relatie echter op een aantal extreem harde nummers die hij vele jaren geleden over Kim schreef. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe denkt Eminem nu over zijn ex-vrouw Kim?

Extreem harde gevoelens

In een ideale wereld zou iedereen die gaat scheiden in staat zijn om weg te lopen uit hun relatie nadat ze veel over zichzelf hebben geleerd en met respect voor hun ex-partner. In werkelijkheid koesteren echter veel te veel gescheiden stellen een duizelingwekkende hoeveelheid woede en zelfs haat jegens elkaar. Helaas voor Eminem en zijn ex-vrouw Kim, was het op een gegeven moment heel duidelijk dat hij enorm veel woede voor haar voelde.

In de jaren 1999 en 2000 bracht Eminem "The Slim Shady LP" en "The Marshall Mathers LP" uit en beide albums zouden enorme hits worden. Wanneer de meeste mensen aan die albums denken, herinneren ze zich waarschijnlijk hitsingles als "My Name Is", "The Real Slim Shady", "The Way I Am", "Stan" en "I'm Back". Grote Eminem-fans zullen je echter waarschijnlijk kunnen vertellen dat beide albums behoorlijk goede nummers bevatten die nooit als single zijn uitgebracht. Aan de andere kant bevatten "The Slim Shady LP" en "The Marshall Mathers LP" ook een paar behoorlijk weerzinwekkende nummers.

Tijdens het nummer ''97 Bonnie &Clyde' praat Eminem met zijn dochter terwijl het paar naar zee rijdt om het lichaam van haar moeder en zijn ex-vrouw in het water te dumpen. Dan is er het nummer “Kim”, waarin Eminem raast over zijn ex-vrouw die hem bedriegt en vervolgens met geweld een einde aan haar leven maakt. Alleen al op basis van die twee nummers is het heel duidelijk dat Eminem ooit veel haat in zijn hart had voor zijn ex-vrouw Kim.

Kim's Struggles

Hoewel Kimberly Anne Scott nooit een beroemdheid is geweest, is er veel informatie over de ex-vrouw van Eminem, Kim. Zo onthulde Kim ooit dat ze een moeilijke jeugd had. Helaas was de biologische vader van Kim buiten beeld en moest haar familie constant verhuizen, waarschijnlijk omdat haar stiefvader in die tijd alcoholist was.

Helaas worstelde Kimberly Scott als volwassene behoorlijk. Het meest opvallende is dat Kim heeft toegegeven dat ze ooit probeerde zichzelf van het leven te beroven door opzettelijk met haar auto tegen een telefoonpaal te rijden na het nuttigen van pillen en alcohol. Iedereen die soortgelijke gedachten heeft, moet contact opnemen met een hotline voor zelfmoordpreventie voor hulp. Kim ontwikkelde ook een verslaving aan illegale middelen waardoor ze meerdere keren met de wet in aanraking kwam. Erger nog, Kims tweelingzus Dawn leed aan soortgelijke problemen en ze verloor uiteindelijk haar leven aan een overdosis.

Na een aantal jaren van persoonlijke strijd is Kimberly Scott erin geslaagd zichzelf op te ruimen, wat geweldig is. Sindsdien heeft Kim haar leven veranderd, ze is een toegewijde moeder geworden en ze heeft zelfs een kinderboek geschreven en uitgebracht met de titel 'Mama! Er staat een snotman naast je!”.

Hoe dingen veranderen

Gezien hoe boos Eminem ooit was op zijn ex-vrouw en alle worstelingen die ze doormaakte, zou het een klein wonder zijn als de voormalige partners beleefd zouden kunnen zijn voor hun kinderen. Op basis van alle openbaar beschikbare informatie hebben Eminem en zijn ex-vrouw Kimberly Scott tegenwoordig echter een buitengewoon goede verstandhouding.

Als bewijs van het feit dat Eminem en Kimberly Scott goed met elkaar overweg kunnen, hoef je alleen maar naar een verklaring te kijken die zijn vertegenwoordigers naar buiten brachten nadat geruchten over een nieuw leven ingeblazen romantiek de kop opstaken. Nadat ze het idee hadden verpletterd dat Eminem en Kim weer een stel zouden worden, definieerde de verklaring hun huidige relatie duidelijk. "Ze zijn een gescheiden stel dat de voogdij over hun dochter deelt en een vriendschappelijke relatie onderhoudt."

Van haar kant heeft Kimberly Scott ook duidelijk gemaakt dat zij en Eminem goed met elkaar overweg kunnen. In het verleden heeft Kim immers gezegd dat zij en Eminem vrienden zijn geworden en dat ze elkaar met respect behandelen om een gezonde situatie voor hun dochters te bieden. "We proberen gewoon onze kinderen samen op te voeden en het voor hen zo normaal mogelijk te maken."

Ten slotte is het ultieme bewijs dat Eminem veel om zijn ex-vrouw geeft en wil dat ze gelukkig is, zijn lied 'Bad Husband'. Als onderdeel van Eminem's 2017-album "Revival", in het nummer "Bad Husband", verontschuldigt Eminem zich tegenover zijn ex-vrouw Kim en hun dochters en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor zijn daden in het verleden. Als je bedenkt hoeveel Eminem er in het verleden dol op was Kim tekstueel uit elkaar te scheuren, is 'Bad Husband' het perfecte bewijs van hoezeer de relatie van het ex-paar is gegroeid.

Aanbevolen: