Zijn Ben Stiller en Owen Wilson echt vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Ben Stiller en Owen Wilson echt vrienden?
Zijn Ben Stiller en Owen Wilson echt vrienden?
Anonim

Hollywood is misschien niet de beste plek om vriendschappen te onderhouden, maar sommige mensen maken echt vrienden voor het leven op de filmsets van Tinseltown. En als er één ding is dat fans graag zien, meer dan hun favoriete beroemdheden die samenwerken in film en televisie, dan zijn het hun favoriete celebs die in het echte leven besties worden.

Een van de weinige details die we weten over het leven van Owen Wilson, is dat hij een frequente medewerker is van Ben Stiller. De twee acteurs, die elk miljoenen waard zijn, werken sinds de jaren negentig samen en verschijnen voortdurend samen in hilarische komedietitels.

Hun bekendste samenwerking is misschien Zoolander, maar het paar heeft ook samengewerkt in een reeks andere hitfilms, waaronder Starsky & Hutch en de Night at the Museum-franchise.

Na het zien van hun geweldige chemie op het scherm, vragen fans zich af of ze echt vrienden zijn in het echte leven, of dat het allemaal een act is. Lees verder om erachter te komen waar deze twee sterren in het echt staan.

Ben Stiller en Owen Wilson's relatie op het scherm

Ben Stiller en Owen Wilson werken regelmatig samen en hebben samen in meer dan 13 films gespeeld. De eerste film waarin ze samen speelden was The Cable Guy, ook met Jim Carrey in de hoofdrol, in 1996, gevolgd door Permanent Midnight, dat in 1998 werd uitgebracht.

Een van de beroemdste films die deze twee samen hebben gemaakt, zijn Starsky & Hutch, Meet the Parents en Zoolander. Bovendien speelden Stiller en Wilson allebei in de Night at the Museum-franchise.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de twee acteurs goed kunnen samenwerken, hebben fans zich afgevraagd of ze in werkelijkheid vrienden zijn. En meerdere bronnen lijken te bevestigen dat ze inderdaad echte vrienden zijn!

Ben Stiller reikte als eerste contact met Owen Wilson

De vriendschap en werkrelatie tussen Ben Stiller en Owen Wilson begon in de jaren negentig. Voordat ze samenwerkten, nam Stiller contact op met Ben nadat hij zijn werk had gezien om hem te laten weten dat hij een fan was.

“Ik denk dat het was toen hij Bottle Rocket zag,” vertelde Wilson de Independent over de eerste keer dat Stiller contact met hem opnam (via Nicki Swift). "Hij schreef me de mooiste brief waarin hij zei hoeveel hij van de film hield, wat veel betekende, want niemand zag Bottle Rocket."

Wilson voegde toe dat Stiller in de brief zei: "'hij hoopte dat [zij] ooit ergens aan zouden kunnen samenwerken', en dat is zeker gelukt."

Ben Stiller beschermt Owen Wilson

Ben Stiller beschermt Owen Wilson en zorgt voor zijn vriend, en geeft in interviews toe dat hij niet in detail zal treden over Wilsons privéleven.

"Ik vind het leuk om zijn privacy te beschermen, omdat ik het gevoel heb dat het zijn eigen ding is", vertelde Stiller aan Ellen DeGeneres. 'Maar hij is echt een goede vriend van me. Hij is een ongelooflijke kerel en ik wens hem, net als iedereen, het allerbeste."

Op het moment dat Stiller met DeGeneres sprak, was Wilson naar verluidt in het ziekenhuis opgenomen na een zelfmoordpoging, volgens People, volgens Nicki Swift.

Owen Wilson en Ben Stiller lachen samen

Hoewel hij niet tot in detail over zijn vriendschap met Stiller heeft gesproken, heeft Wilson er af en toe wel open over gedaan. Nicki Swift meldt dat Wilson toegaf dat de vriendschapsdynamiek tussen Stiller en hem niet veel is veranderd sinds ze voor het eerst vrienden werden.

“Ik weet niet of de relatie zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Het lijkt een beetje op deze karakters [in Zoolander]. Er is geen grote boog. Vanaf het moment dat we voor het eerst vrienden werden, terwijl we door New York liepen, denk ik dat we nog steeds om dezelfde dingen lachen en onze dynamiek is nog steeds vrij gelijkaardig."

Ze weten niet alles van elkaar

Zoals in veel vriendschappen, behouden Owen Wilson en Ben Stiller nog steeds hun onafhankelijkheid en delen ze niet elk detail van hun leven met elkaar. In een gesprek met de pers heeft Stiller bevestigd dat er nog steeds dingen zijn die hij niet weet over Wilson.

"Hij leeft dit leven dat op een bepaalde manier een beetje mysterieus is", legde Stiller uit (via Hollywood Reporter). “Ik vind het mysterieus. Ik denk niet dat je hem ooit volledig kunt leren kennen.'

Ben Stiller steunt de beslissingen van Owen Wilson

Een van de kenmerkende tekenen van een gezonde vriendschap is elkaar de ruimte en vrijheid geven om beslissingen te nemen en elkaar bij die beslissingen te steunen. Zoals People meldt, heeft Stiller Wilson gedurende zijn hele carrière zeer gesteund.

Wilson zou de hoofdrol spelen in Stiller's komedie Tropic Thunder uit 2007 - die was geïnspireerd op de film Empire of the Sun uit de jaren 80 en ook een satire was van stereotiepe Hollywood-oorlogs- en actiefilms. Maar Wilson stopte om persoonlijke redenen.

Stiller heeft naar verluidt Wilson door die tijd gesteund en hem zelfs geholpen om tot de beslissing te komen, per People. Uiteindelijk verving Matthew McConaughey Wilson in de film.

Aanbevolen: