Wie heeft het hoogste vermogen: Ben Stiller of Owen Wilson?

Inhoudsopgave:

Wie heeft het hoogste vermogen: Ben Stiller of Owen Wilson?
Wie heeft het hoogste vermogen: Ben Stiller of Owen Wilson?
Anonim

Er v alt iets te zeggen over de impact die een hilarisch komisch duo kan hebben op Hollywood, en als een paar echt van de grond komt, kunnen ze jarenlang blijven verzilveren. Het is moeilijk om een succesvolle combinatie te vinden, maar degenen die het groot maken, drukken echt hun stempel op Hollywood.

Ben Stiller en Owen Wilson maken al jaren samen films en hun oeuvre samen is ronduit indrukwekkend. Hierdoor vragen de fans zich af wie van hen het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken welke Hollywood-ster meer deeg heeft binnengehaald.

Het duo heeft samen miljoenen verdiend

Ben Stiller Owen Wilson
Ben Stiller Owen Wilson

Hollywood is een plek waar een dynamisch duo jarenlang kan verzilveren op het grote scherm, en dit is precies wat Ben Stiller en Owen Wilson deden tijdens de grootste jaren van hun carrière. Ze deden uitstekend werk met andere mensen, maar er was iets echt spectaculairs dat plaatsvond toen het duo samenwerkte in een film. Hierdoor verdienden ze samen miljoenen.

De eerste keer dat het duo samen in dezelfde film verscheen, was in de jaren 90 in de film The Cable Guy. Ze wisten toen nog niet dat dit hen op weg zou zetten om nog vele malen samen te werken. De jongens zijn aan elkaar gekoppeld in ten minste 13 films, waaronder Meet the Parents, Starsky & Hutch, Night at the Museum en meer. Veel van hun films waren enorme hits, wat hen ongetwijfeld een mooi salaris opleverde voor hun inspanningen.

Zo verdienden zowel Stiller als Wilson minstens $ 2 miljoen voor hun werk in de eerste Zoolander-film, en ze hadden heel goed meer kunnen verdienen met het vervolgproject. Het loont zeker de moeite om deel uit te maken van een hilarisch duo op het grote scherm, maar zelfs als ze niet naast elkaar werken, hebben Stiller en Wilson manieren gevonden om miljoenen te verdienen terwijl ze hun eigen filmografieën opbouwen.

Wilson is $ 70 miljoen waard

Owen wilson
Owen wilson

Er is gemeld dat Owen Wilson $ 70 miljoen waard is, wat een hoop geld is. Wilson heeft door de jaren heen in talloze hitprojecten gezeten, en hoewel het waar is dat hij misschien het best bekend staat om mensen aan het lachen te maken, heeft dit hem er niet van weerhouden om furore te maken in andere genres.

Buiten zijn werk met Ben Stiller, is Owen Wilson verschenen in grote projecten zoals Armageddon, Behind Enemy Lines, Wedding Crashers, Marley & Me en meer. Hij was ook de stem van Lightning McQueen in de Cars-franchise, wat hem dat lieve, lieve Disney-geld opleverde.

Wilson heeft duidelijk zijn best en grootste werk op het grote scherm gedaan, maar dit weerhoudt hem er niet van om ook op het kleine scherm te ploeteren. Onlangs begon hij zijn tijd in de MCU in de serie Loki, die al een gloeiend hete start heeft op televisie. Mocht het in de voetsporen treden van WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier, dan zullen fans er een grote hit van maken. In tegenstelling tot deze shows is Loki geen miniserie, wat betekent dat het na de eerste serie zou kunnen doorgaan.

Hoe geweldig dit alles voor Wilson ook is geweest, Ben Stiller is erin geslaagd om te overtreffen wat zijn vriend tot nu toe heeft gedaan.

Stiller is $200 miljoen waard

ben Stiller
ben Stiller

Volgens Celebrity Net Worth is Ben Stiller momenteel een gerapporteerde $ 200 miljoen waard, wat betekent dat hij een nettowaarde heeft die ongeveer drie keer zo hoog is als die van zijn dierbare oude vriend. $ 70 miljoen is een duizelingwekkend aantal, maar $ 200 miljoen klinkt niet eens echt voor de gemiddelde persoon.

Stiller werd echt beroemd in de jaren 90, toen There's Something About Mary een komedieklassieker werd, en de artiest verspilde geen tijd om het meeste uit zijn hervonden roem te halen. Enkele van zijn andere opmerkelijke hits zijn Along Came Polly, DodgeBall en Tropic Thunder. Net als zijn vriend, kwam Stiller ook in het stemacterenspel terecht, waarbij hij Alex de stem uitbracht in de Madagascar-franchise.

Stiller heeft door de jaren heen veel televisie-optredens gemaakt en hij heeft ook een aantal projecten geregisseerd en geproduceerd. Dit alles hielp bij het bouwen van een enorm vermogen terwijl hij zijn plaats in de geschiedenis van het grote scherm verstevigde. Hij is, samen met Wilson, lid van de Frat Pack, die een tijdlang de comedyscene domineerde.

In de strijd om het vermogen krijgt Ben Stiller hier de knipoog, maar dit doet niets af aan de indrukwekkende rijkdom die Owen Wilson heeft verzameld. Onnodig te zeggen dat filmfans graag zouden zien dat deze jongens in de nabije toekomst samenkomen voor nog een hilarische film.

Aanbevolen: