Dit is wat vrienden zijn met Kylie Jenner echt is

Inhoudsopgave:

Dit is wat vrienden zijn met Kylie Jenner echt is
Dit is wat vrienden zijn met Kylie Jenner echt is
Anonim

Voor het geval je het niet weet, Kylie Jenner heeft onlangs afscheid genomen van haar oude BFF Jordyn Woods. We weten dat sommige mensen deze plek in de gaten hebben gehouden, want behalve het feit dat je bij een van de jongste en coolste miljardairs ter wereld mag rondhangen, is Kylie ook erg gul met haar geld. Dit betekent niet dat ze het laat regenen, maar Kylie aarzelt nooit om de mensen om haar heen te overladen met over-the-top geschenken.

Als de relatie van Jordyn Woods met Kylie een indicatie is, worden goede vrienden van Kylie normaal gesproken getrakteerd op dure diners, dure sieraden gekocht en dure auto's gegeven op hun verjaardagen. De felbegeerde plek ziet eruit alsof hij vol is, maar maak je geen zorgen, Kylie doet nog steeds haar best om degenen die haar omringen veel liefde te laten zien.

Naast het krijgen van dure cadeaus, zijn er ook een aantal voordelen die verbonden zijn aan uitgaan met Kylie Jenner. Kylie leeft een luxe leven en degenen die vaak dicht bij haar zijn, hebben de neiging om te genieten van een aantal fijnere dingen in het leven, waaronder.

15 Bewegen in privéjets

Als je in Kylie's sociale kring bent, is de kans groot dat ze je van de ene naar de andere locatie tagt. Met haar fortuin zijn commerciële vliegtuigen een no-no. De make-upmagnaat reist in stijl en dat betekent privéjets. Ze kan een privéjet huren of haar privéjet gebruiken, die ze voor maar liefst $ 1 miljoen heeft gekocht.

14 Bijpassend bij haar designeroutfits

Kylie Jenner heeft een nieuwe beste vriendin. Anastasia Karanikolaou, ook bekend als Stassie, Stass of Stassie Baby, is talloze keren rond Kylie gespot. De twee worden zo dik als dieven; ze doen vrijwel alles samen. Ze dragen ook graag dezelfde outfit. Ze hebben bijpassende bikini's en bijpassende kanaaloutfits gedragen. Kylie deed hetzelfde met haar voormalige BBF, Jordyn Woods.

13 Dure diamanten dragen

Kylie's fortuin kan haar dure sieraden betalen. De jongste Karjenner houdt er echter niet van om alleen te schitteren. Ze heeft een aantal van haar goede vrienden en familie prachtige diamanten gekocht. Stassie en Kylie's visagist hebben allebei diamanten ringen van Kylie. Stassie's ring ziet eruit als een verlovingsring, terwijl de ring van Ariel Tejada rondom is bezet met diamanten.

12 Een auto kopen voor je verjaardag

Een van de meest extravagante geschenken die Kylie haar goede vrienden, inclusief haar vriendjes, graag geeft, zijn auto's. Voormalig beste vriend Jordyn Woods kreeg twee Mercedessen voor haar 18e en 21e verjaardag. Ook ex-vriendjes Tyga en Travis hebben auto's cadeau gekregen. Kylie kocht haar moeder ook een Ferrari op een van haar recente verjaardagen.

11 Mogelijkheid van een Lip Kit Collab

In 2018 bracht Kylie een Kylie X Jordyn-make-uplijn-collab uit met lippenstift, oogschaduw, markeerstift en gloss. Bovenop deze eer moet Jordyn een behoorlijk bedrag hebben gekregen van de samenwerking. Kylie heeft ook samengewerkt met haar zus Khloe. We vragen ons af wat de naam zal zijn van de volgende samenwerking, Kylie X Stass?

10 Of het ontvangen van $50, 000 Watch

Een van de duurste sieraden die Kylie draagt, is haar Rolex-horloge van $ 50.000. Kylie ziet ook graag de mensen om haar heen in dezelfde swag. Ze heeft Scott Disick een Patek Philippe-horloge van $ 50.000 geschonken. Ze heeft hem ook een gouden Cartier-aansteker gegeven als kerstcadeau.

9 Verzekering van een over-the-top thema verjaardagsfeestje

Een ander ding waar Kylie Jenner bekend om staat, is het geven van de meest uitbundige feesten. Elke Karjenner die een grote over-the-top functie wil, zal Kylie vragen om het te plannen. De jongste Karjenner heeft haar baby papa, zussen en dochter extravagante verjaardagsfeestjes gegeven. Ze heeft ook verjaardagsverrassingen gegeven voor haar visagist, Ariel, en voormalig BFF, Jordyn.

8 Belichting op sociale media

Kylie Jenner's Instagram-account is een van de meest gevolgde accounts ter wereld. Elke persoon die dicht bij haar staat, moet bereid zijn om regelmatig op haar sociale-mediapagina's te verschijnen. Jordyn en Stassie hebben dit voorrecht gehad. Jordyn Woods vergaarde een enorm aantal volgers vanwege haar banden met de Kardashians.

7 Een kamer in haar herenhuis

Jordyn Woods en Kylie Jenner hebben samengewoond. Behalve voor de lol, vond Kylie het leuk om haar make-upspullen op Woods te testen. Helaas moest Jordyn het huis uit na haar ruzie met de Kardashians. Stassie is momenteel in zelfisolatie met Kylie in Palm Springs. Dit is niet de eerste keer dat ze met Kylie samenwoont.

6 Exotische vakanties

De Karjenners staan bekend om hun extravagante vakanties en Kylie is daarop geen uitzondering. Kylie liet onlangs Stassie haar vergezellen op een tropische vakantie. Stassie maakte ook deel uit van de mensen die waren uitgenodigd voor Kylie's 22nd verjaardag, die werd gehouden op het Tranquility-jacht van $ 250 miljoen dat op Italiaanse wateren lag.

5 Een verschijning op KUWTK

Kylie en haar al even beroemde familie werden bekend door de reality-tv-show Keeping Up With The Kardashians, waarin soms vrienden en uitgebreide familieleden van de Kardashians te zien zijn. Een aantal mensen in Kylie's sociale kring zijn in de show te zien geweest. Jordyn speelde veel in een spin-off van de familieshow, Life of Kylie.

4 Designertassen

Johnny Cyrus is de grootste fan van Kylie Jenner. Hij heeft armtatoeages van de Kylie en haar make-uplogo's. Cyrus heeft ook een collectie van elk product dat Kylie Cosmetics heeft verkocht. Afgezien hiervan is hij altijd aanwezig en eerste in de rij bij Kylie's evenementen. Voor zijn 21st verjaardag gaf Kylie hem een Louis Vuitton-rugzak van $ 2.000.

3 Volledig betaalde vliegreizen

Behalve het geven van stoelen op haar privéjet, doet Kylie ook de moeite om andere manieren van vliegreizen te regelen. Op haar 20th verjaardag nam Kylie haar voormalige vriend Jordyn Woods mee op een ballonvaart. Haar nichtje Dream kreeg ook een soortgelijke behandeling. In plaats van de heteluchtballon maakte Dream op een van haar verjaardagen een helikoptervlucht door Hollywood.

2 Fancy Dinners

Kylie heeft B-Day bashes gegooid voor haar vader en vrienden in een paar chique tenten. Caitlyn Jenner's 70th verjaardagsvieringen vonden plaats in restaurant Nobu in Malibu. Jordyn is ook getrakteerd op een duur avondje uit voor haar verjaardag. Kylie is ook degene die Ariel Tejada's verrassingsfeest organiseerde in restaurant Catch

1 Een liefde voor honden delen

Kylie Jenner houdt zo veel van haar acht harige vrienden dat ze voor hen hun eigen landhuis heeft laten bouwen, dat is uitgerust met airconditioning en verwarming. Een persoon die dicht bij Kylie staat, moet vriendelijk zijn tegen haar baby's. Voor degenen die dierenliefhebbers zijn, zoals haar zus Kendall, vindt Kylie het niet erg om ze huisdieren als cadeau te geven.

Aanbevolen: