Zijn Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres nog steeds echt goede 'vrienden'?

Inhoudsopgave:

Zijn Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres nog steeds echt goede 'vrienden'?
Zijn Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres nog steeds echt goede 'vrienden'?
Anonim

Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres gaan ver, ver terug naar het begin van de jaren negentig, toen ze met hetzelfde jonge Hollywood-publiek omgingen. Jennifer was er voor Ellen toen ze het uitmaakte met Ann Heche in 2000. Ellen juichte toen Jennifer in 2000 met Brad Pitt trouwde en was daar om haar tranen te drogen met ene Angelina Jolie verbrak het huwelijk.

Sindsdien is het niet bepaald lief geweest tussen Angie en Ellen. Het lijkt erop dat Angie het gevoel had dat Jennifer en Ellen in 2005 hadden samengespannen om haar naam door de modder te slepen. Jolie vergeet gemakshalve dat ze het waarschijnlijk verdiende.

Jennifer was de eerste gast op The Ellen DeGeneres Show toen het in 2003 in de ether kwam. En sindsdien is ze zo vaak geweest dat we de tel kwijt zijn. En zelfs in lockdown blijven ze in contact. Op een gegeven moment verveelde Ellen zich tot tranen en belde Jennifer ongeveer elke 30 minuten!

In 2019 kusten ze, echt gekust, toen Jennifer te gast was in de show. Ze promootte haar zeer matige film Murder Mystery. Dus ze ging waarschijnlijk voor iets sensationeels dat mensen aan het praten zou krijgen. En die kus deed het. De roddels vroegen zich hardop af of de vriendschap tussen Aniston en DeGeneres meer was dan op het eerste gezicht leek.

Nu heeft Ellen het de laatste tijd moeilijk. Ze is "The Queen of Mean" geworden met stafleden en voormalige gasten in haar talkshow die zeggen dat ze in het echte leven koud en arrogant is. Er is zelfs sprake geweest van het annuleren van haar populaire talkshow.

Heeft Jennifer daar met Ellen rondgehangen? Het is moeilijk te zeggen. Ze heeft niets gezegd ter ondersteuning van haar vriend. Maar Ellen en haar vrouw Portia ook niet. Het is alsof ze allemaal hun kop in het zand hebben en wachten tot de slechte dingen verdwijnen.

Laten we eens kijken naar de 'vriendschap' van Ellen en Jennifer, feiten en geruchten, en proberen erachter te komen wat er aan de hand is.

Jennifer, Winona, en Ellen

Jennifer en Ellen Kiss
Jennifer en Ellen Kiss

Het was een sensatie. Jennifer en Ellen knuffelden, echt knuffelden, op tv toen Jennifer haar film Murder Mystery kwam promoten. De film was een flop, maar de kus had kwispelende tongen. Was er meer aan de hand tussen Jennifer en Ellen? De wereld weet dat Ellen homo is. Maar hoe zit het met Jennifer?

Natuurlijk weten de twee vrouwen van de speculatie. En ze spelen er op een prikkelende manier mee. Het is waar dat Jennifer traditioneel omging met vrouwen die bi of lesbienne waren. In een aflevering van Ellen verwees ze naar dit gezegde: "The Indigo Girls, Melissa Etheridge, k.d. lang… waren altijd bij mij. En ik denk dat er een moment was waarop mensen misschien niet wisten of ik mogelijk in je team zat of niet."Jouw team" zou Ellens homoteam zijn geweest. Toen vroeg ze Ellen hoe "jullie" weten of iemand homo is. Ellen moest hysterisch lachen.

De uitwisseling eindigde met Ellen die zei dat veel bi- en lesbische fans hopeloos verliefd waren op Aniston en hoopten dat ze zo geneigd was. Jennifer glimlachte alleen maar.

Maar het was niet de eerste keer dat Jennifer een vrouw zoent voor de camera.

Aniston kust Winona Ryder op vrienden
Aniston kust Winona Ryder op vrienden

Tijdens haar vriendendagen kuste Aniston Rachel echt het personage van Winona Ryder, Melissa in 2001's The One with Rachel's Really Big Kiss. En het was inderdaad een hele dikke kus. Er was iets aan de manier waarop ze Winona kuste dat de tongen deed kwispelen.

Het groenogige monster

En het moet gezegd worden dat Ellen jaloers kan worden wat Jennifer betreft. Toen Reese Witherspoon vorig jaar in haar talkshow verscheen en beweerde Jennifer's bestie te zijn, werd Ellen boos. Na de show hing ze als een speer met Jennifer aan de telefoon. Ja, ja, zei Jennifer. Je bent voor altijd mijn bestie.

Maar wat voor bestie? Sommige roddelsites beweren dat Ellens vrouw Portia de Rossi jaloers is op Jennifer Aniston en haar heeft gewaarschuwd om uit de buurt van haar vrouw te blijven. Het lijkt erop dat de Rossi bezorgd is dat Ellen sinds die dikke kus een grote oogje op Aniston heeft ontwikkeld.

Jennifer en Ellen
Jennifer en Ellen

Al deze speculatie! Wat is de waarheid? Het is moeilijk te zeggen. Afgezien van Jennifer's seksualiteit, is het waarschijnlijk waar dat Ellen een oogje heeft ontwikkeld op de weelderige Aniston. Waarom zou ze haar anders elke 30 minuten bellen in lockdown? Sceptici zeggen dat Ellen niet veel vrienden meer heeft en dat ze Jennifer voor altijd vasthoudt! Het hele "Queen of Mean"-schandaal heeft haar hard geraakt en ze maakt zich meer dan een beetje zorgen.

Wat is de waarheid van Jennifer en Ellen
Wat is de waarheid van Jennifer en Ellen

Dus, de jury is uit op het deden ze, niet ze speculatie. We zullen het misschien nooit weten. En dat is ook goed. Roddel om de roddels is het spul waar Hollywood en beroemdheden van gemaakt zijn.

En op dit moment heeft arme, oude Ellen alle vrienden nodig die ze kan krijgen, hetero, homo, bi, wat dan ook.

Aanbevolen: