Royal Fans hebben spijt van koningin terwijl prins Archie zijn tweede verjaardag zonder haar doorbrengt

Royal Fans hebben spijt van koningin terwijl prins Archie zijn tweede verjaardag zonder haar doorbrengt
Royal Fans hebben spijt van koningin terwijl prins Archie zijn tweede verjaardag zonder haar doorbrengt
Anonim

De koningin, prins Charles, prins William en Kate Middleton hebben allemaal goede wensen gestuurd naar prins Harry en Meghan Markle's zoon Archie.

De zevende in de lijn naar de opvolging van de Britse troon wordt vandaag twee.

Het officiële Instagram-account van de koninklijke familie leidde vanmorgen de verjaardagsgroeten met een foto van Harry en Meghan die hun zoon aan de wereld voorstelden in Windsor Castle in mei 2019.

Prins Charles en de hertog en hertogin van Cambridge deelden foto's die in juli 2019 werden genomen tijdens Archie's doop.

De koninklijke familie heeft Archie al 18 maanden niet gezien. De peuter was in de herfst van 2019 voor het laatst in het Verenigd Koninkrijk, voordat de Sussexen vertrokken om Kerstmis door te brengen in Canada.

De koningin werd vorige maand weduwe achtergelaten nadat ze haar man, prins Phillip, al 70 jaar verloor.

"Moeilijke dag voor de koningin. Ze ziet haar achterkleinzoon nauwelijks en heeft duidelijk geen foto's van hem", schreef een fan online.

"Men moet onze koningin bewonderen, niets houdt haar tegen om het juiste te doen, zelfs in deze moeilijkste tijden", voegde een tweede eraan toe.

"Jammer dat de koningin geen bijgewerkte foto van hem had - ze weet waarschijnlijk niet hoe hij eruitziet", beaamt een derde.

"Het vrijgeven van een verjaardagsbericht met een foto die we al hebben gezien van The Sussexes, vertelt me alles wat ik moet weten over Meghan en Harry. Ze zorgen ervoor dat Archie geen andere familieleden kan zien," merkte een vierde op, Archie's 2e verjaardag komt na berichten dat prins Harry nu "spijtig en beschaamd" is door zijn explosieve interview met Oprah Winfrey. Duncan Larcombe, auteur van Prince Harry: The Inside Story, leerde de 36-jarige hertog van Sussex kennen tijdens zijn tien jaar durende periode als koninklijke redacteur.

Hij beschreef de zesde in de lijn naar de opvolging van de Britse troon als een 'heethoofd'.

"Harry was duidelijk gekwetst en boos over Meghan's ervaring met de royals - en gebruikte het interview om het naar buiten te brengen", zei Duncan. '

"Maar nadat hij naar huis was teruggekeerd, twijfel ik er niet aan dat hij zich in verlegenheid heeft gebracht, spijt heeft en zich ongemakkelijk voelt. Hij wordt nu geconfronteerd met de gevolgen. Ik denk dat hij spijt zal krijgen van dat interview - en misschien zijn beslissing om de koninklijke familie te verlaten."

Maar sommige koninklijke fans waren hard met hun woede over de instemming van de hertog van Sussex om het interview voor de eerste keer te doen.

"we zijn allemaal van hem afgestapt en die vrouw ……hij moet hetzelfde doen want hij is niet langer welkom in het VK ……hij zou volwassen moeten worden ……" lees een commentaar.

"Impulsief, ongeduldig en ook haastig - zoals zijn veel te overhaaste huwelijk met een totaal ongeschikte vrouw wiens belangrijkste motieven in het begin heel duidelijk roem waren. De zeven jaar durende verkering van William en Kate voordat ze trouwden is een schril contrast, " een louche opmerking gelezen.

"Te laat, maat. Je v alt je familie niet aan, vooral onze koningin niet," viel een derde in.

Aanbevolen: