Drake is de liefhebbende vader terwijl hij kerst doorbrengt met zijn schattige zoon

Inhoudsopgave:

Drake is de liefhebbende vader terwijl hij kerst doorbrengt met zijn schattige zoon
Drake is de liefhebbende vader terwijl hij kerst doorbrengt met zijn schattige zoon
Anonim

35-jarige Canadese superster Drake plaatste een schattige clip terwijl hij tijd doorbracht met zijn vier jaar oude zoon Adonis op kerstavond. De "One Dance"-rapper die Adonis deelt met kunstenaar-model Sophie Brussaux, lachte toen zijn zoon speels op hem tuimelde met een vriend.

"Ik kom hier uit, ik moet hier uit!" Drake zei hoewel lacht.

The God's Plan-artiest ondertitelde de clip 'Merry Christmas From The Gang' met emoji's van gekruiste vingers en een sprankelend hart.

Drake sprak over zijn zoon op nummer '14 maart'

Sophie en Drake ontmoetten elkaar onder een groep vrienden die aten in een Japans restaurant in Amsterdam op 24 januari 2017, volgens The Sun. Toen, in mei 2017, beweerde TMZ sms-berichten tussen het paar te hebben ontvangen.

Brussaux sms'te Drake om hem te vertellen dat ze zwanger was, en de Canadese rapper zou haar een bericht sturen dat ze een abortus moest ondergaan. Drake sprak het probleem aan op zijn nummer 14 maart. "Ze is niet mijn geliefde Billie Jean, maar het kind is van mij … we hebben elkaar maar twee keer ontmoet."

Drake rapte ook op zijn Mariah-sampling 2018-track Emotionless: "Ik verborg mijn kind niet voor de wereld, ik verborg de wereld voor mijn kind." Naar verluidt drong hij ook aan op twee DNA-tests voordat hij accepteerde dat hij de vader van Adonis was, maar alleen omdat de eerste niet 100% overtuigend was. Adonis Graham werd geboren in oktober 2017 - dezelfde maand als zijn vader.

Sophie Brussaux is een geslaagde artiest

Brussaux is niet alleen de moeder van Drake's baby, maar heeft een nieuwe naam gemaakt in de kunstwereld.

De getalenteerde schilderes heeft haar werk laten zien op grote tentoonstellingen. Haar werk combineert surrealisme, symboliek en pop-art.

Het meest opvallende is dat ze afgelopen november zelfs paus Franciscus ontmoette. De moeder-van-een bezorgde hem zijn op maat gemaakte portret van beroemdheden in het Vaticaan.

"Wat een eer om paus Franciscus te ontmoeten en hem het portret cadeau te doen dat ik voor hem heb geschilderd ter ere van zijn concert met en voor de armen op 9 november 2019", schreef Brussaux op Instagram. "Ik gebruikte groen, de kleur van hoop, met rood, de kleur die is aangewezen door @undp [Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties] om armoede te bestrijden."

Aanbevolen: