Wie zijn 'One Tree Hill' Alum Barbara Alyn Woods' kinderen en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn 'One Tree Hill' Alum Barbara Alyn Woods' kinderen en wat doen ze?
Wie zijn 'One Tree Hill' Alum Barbara Alyn Woods' kinderen en wat doen ze?
Anonim

Hoewel velen haar herkennen als de redelijk excentrieke moeder Deb Scott in het tienerdrama One Tree Hill van The CW, heeft Barbara Alyn Woods een film van behoorlijk formaat weten te bemachtigen. Maar haar grootste prestaties tot nu toe zijn haar drie dochters Natalie, Emily en Alyvia Alyn Linds die ze heeft met echtgenoot John Linds.

En aangezien de superster-moeder al sinds 1988 acteert, is het geen wonder dat haar kinderen een voorproefje kregen van de schijnwerpers. Alle drie haar meisjes zijn acteurs geworden en spelen in hun eigen film- en tv-shows. Dit is wat we tot nu toe weten over de drie rijzende sterren en de acteerrollen die ze hebben gekregen sinds ze op het toneel verschenen.

6 Alyvia Alyn Lind kreeg haar start met 'Coat Of Many Colors' en 'Revenge'

Alyvia Alyn Lind, de jongste van de drie, begon met het spelen van jonge versies van een volwassen personage op televisie. Haar zussen deden hetzelfde met Natalie die Little Roxy speelde in Lifetime's Army Wives en Emily speelde een jonge Amanda Clarke in ABC's Revenge. Maar Alyvia heeft het meer dan eens gedaan toen ze verscheen als de jonge Dolly Parton in Coat of Many Colors (en het vervolg) en nog jongere Amanda Clarke in de dramaserie Revenge.

5 Alyvia Alyn Lind speelde in 'Daybreak'

Maar Alyvia is niet alleen een flashback-ster, ze speelde de hoofdrol in het apocalyptische Daybreak. Een Netflix-serie over een wereld waarin elke volwassene in zombies is veranderd, ze portretteert de jonge maar slimme Ashley Green. Helaas werd de show na slechts één seizoen geannuleerd. Maar dit is niet de enige overlevende die ze heeft moeten portretteren, aangezien ze momenteel verschijnt als vijandige vriend Lexy Cross in horrorserie Chucky. Echte moeder Barbara Woods speelt burgemeester en Lexy's moeder Michelle Cross.

4 Natalie Alyn Lind is dubbel gedompeld in Marvel en DC

Oudste kind Natalie Alyn Lind kreeg haar start in het derde seizoen van haar moeders tienerdrama One Tree Hill, waar ze een jong meisje speelde dat een zwangere Haley moet babysitten om te oefenen als moeder. Maar haar meest bekende rollen komen verrassend genoeg van twee rivalen in stripboeken. Ze verscheen in seizoen twee van Gotham, waar ze de jonge en mogelijk corrupte Silver St. Cloud speelde.

Haar DC-stint weerhield haar er niet van om mee te doen aan de scène in Fox's The Gifted. Een alternatieve kijk op een universum waar de X-Men zijn verdwenen en mutanten vaker wel dan niet worden onderdrukt, verschijnt Natalie als de perfecte dochter Lauren Strucker. Perfect, dat wil zeggen, totdat wordt ontdekt dat ze misschien zelf enkele mutante vermogens heeft. De show werd na twee seizoenen geannuleerd, maar nu Marvel de rechten op X-Men terug heeft gekregen en het multiversum is gevestigd, is er hoop (hoe klein ook) dat ze terug kan keren naar de rol.

3 Natlie verscheen in 'Big Sky'

Maar afgezien van heldendaden, is Natalie nu overgestapt op een spannendere achtervolging. Ze speelde Ashley Pruitt in de thriller-anthologiereeks Tell Me a Story. Een show gericht op het veranderen van klassieke sprookjes in donkere en bochtige nieuwe avonturen, Natalie is misschien meer beest dan schoonheid. Ze verschijnt in het tweede seizoen van de show als een aspirant-landster die zichzelf thuis opsluit na een woeste aanval. Geen onbekende in het genre, nam ze de serie Big Sky op zich. Een misdaadthriller, Natalie speelt ontvoeringsslachtoffer Danielle Sullivan. De show is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen en ontvangt gemiddelde recensies van critici.

2 Emily Alyn Lind is een rijzende schreeuwkoningin

Middelste kind Emily Alyn Lind kreeg haar start vooral met gastspots in populaire shows als Criminal Minds, Hawaii Five O en Code Black (waarvan ze later een hoofdrol zou maken). Maar de meesten kennen haar van de verrassend populaire Netflix-horrorfilm The Babysitter. Als het mooie buurmeisje Melanie zag niemand haar wending nemen naar de donkere kant in het vervolg van de film The Babysitter: Killer Queen. En ondanks haar uiteindelijke ondergang, hebben we misschien niet de laatste van haar gezien sinds de derde film in de trilogie momenteel in ontwikkeling is. Het kreeg niet zoveel liefde als de eerste film, omdat velen vonden dat het zeer gebrekkig was, maar het bracht Emily's karakter van ondersteunende vriend naar aspirant-koningin B.

1 Emily Alyn Lind is op de nieuwe 'Gossip Girl'

In 2019 kondigde HBO Max de aanstaande reboot van tienerdramaklassieker Gossip Girl aan. Het eerste seizoen van de show ging in première in 2021 en is verlengd voor een tweede seizoen. Emily Alyn Lind portretteert momenteel de gestresste maar goed in het verbergen ervan, Audrey Hope, vriendin van Aki (voor nu tenminste). Ondanks dat het wordt bestempeld als een remake, is de show eigenlijk een voortzetting omdat deze zich afspeelt in het universum van de eerste serie, maar later in de rij. En terwijl de show worstelt om zijn voorganger te overtreffen en plat v alt met een goedkeuringsscore van 36% op Rotten Tomatoes, wordt Emily's vertolking zeer geprezen door fans (vooral de relatie van haar personage met Thomas Doherty's Max).

Aanbevolen: