Wie zijn de kinderen van 'NCIS' Star Mark Harmon, en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van 'NCIS' Star Mark Harmon, en wat doen ze?
Wie zijn de kinderen van 'NCIS' Star Mark Harmon, en wat doen ze?
Anonim

Sinds de première in 2003, is NCIS fascinerende en onderhoudende fans. Ster Chris O'Donnell heeft vijf kinderen en fans zijn ook nieuwsgierig naar het gezinsleven van Mark Harmon, aangezien hij de hoofdpersoon Agent Gibbs speelt.

Er zijn andere misdaad-tv-programma's voor NCIS-fans om te bekijken, vooral als ze wachten op de première van een nieuw seizoen van NCIS. Gelukkig heeft de show geleid tot een paar spin-offs, dus er is genoeg voor fans om naar te kijken.

Mark Harmon is beroemd sinds de jaren 80, toen hij en zijn vrouw elkaar begonnen te zien. Het echtpaar heeft twee kinderen, dus laten we eens kijken wat de kinderen van Mark Harmon tegenwoordig doen.

Ty Christian Harmon

Beide zonen van Mark Harmon werken in de filmindustrie, en het is echt leuk om ze in hetzelfde creatieve veld te zien als hun beroemde vader.

Ty Harmon is nu 28 jaar oud en terwijl zijn broer betrokken is geraakt bij de acteerwereld, draait alles om scenarioschrijven. Er zijn sommige horrorfilms die beter zijn dan andere, en het klinkt alsof dit een genre is waarin Ty geïnteresseerd is, aangezien hij zijn eigen korte horrorfilm schreef. Alleen al door de titel klinkt het alsof het uniek is.

Ty schreef een korte horrorfilm genaamd Catholic Showgirl Chainsaw Showdown. Volgens Married Celeb regisseerde Sean de film. Het is heel leuk om te horen dat de broers samenwerken aan een creatief project.

Het is interessant om op te merken dat hoewel Mark Harmon superberoemd is en in de loop van zijn carrière is geïnterviewd, zijn zonen hun leven meer privé lijken te leiden.

Volgens Fabiosa.com zei Ty ooit: "Ik ben geen Twitter-man, en bij mijn familie zijn is belangrijker dan sociaal zijn."

Sean Harmon

De 32-jarige Sean Harmon speelde een jonge versie van Agent Gibbs op NCIS. Volgens Cheat Sheet zat hij in nogal wat afleveringen die werden uitgezonden van 2003 tot 2008.

Volgens Express.co.uk werd Mark Harmon geïnterviewd door Entertainment Tonight en vertelde hij hoe geweldig het was dat zijn zoon in zijn tv-show was. Hij zei: "Ik denk altijd terug aan de eerste keer dat ze het hadden over een jonge Gibbs-ding hier, en Sean was op dat moment net van school. Een regisseur genaamd Tony Wharmby zei: 'Mag hij binnenkomen om te lezen?' En in zijn eentje deed hij dat en ik ben er trots op dat hij zijn werk serieus neemt en hoe hij het zijn als acteur benadert."

Cheat Sheet merkte ook op dat Sean in de wereld van stunts werkt. Hij was een stuntcoördinator voor Labyrinth en een paar andere films.

Hij was ook een stuntdubbel voor de films American Reunion en Dumb and Dumber To.

Wat acteren betreft, Sean heeft een aantal andere rollen. Hij speelde Jones in de tv-film Thicker, die volgens IMDb.com in postproductie is. In 2015 en 2016 was hij te zien in de korte films Takanakuy en Ten Thousand Miles. Hij had ook een rol in de film Hold On uit 2019, die een triest verhaal vertelde over de muziekindustrie.

Het gezinsleven van Mark Harmon

Volgens Country Living begonnen Pam Dawber en Mark Harmon te daten in de jaren tachtig.

In de publicatie staat dat Pam beroemd was vanwege haar shows Mork & Mindy en My Sister Sam. Pam en Mark stapten in het huwelijksbootje tijdens een kleine bruiloft in 1987.

Closer Weekly zegt dat Mark en Pam elkaar op een feestje hebben ontmoet omdat ze een gemeenschappelijke vriend hadden. Mark heeft het er vaak over gehad om ervoor te zorgen dat gezin en werk in evenwicht zijn en dat hij nooit afwezig zou zijn voor de 'belangrijke momenten'.

Volgens Country Living praatte het paar niet zo graag over hun liefdesverhaal. Pam werd geïnterviewd door People nadat ze verloofd was en zei: "We proberen niet iets geheim te houden, maar als je niet wilt dat het volledig door de pers wordt uitgebuit, moet je dat doen."

In een interview in 2019 met Parade deelde Mark Harmon mee dat hij en zijn vrouw vaak ma altijden deelden met Ty en Sean en hun vriendinnen.

Hij deelde met Parade van zijn vrouw "Er is geen snel antwoord, geen sleutel. Ik voel me gewoon gelukkig. Ze is een nette dame."

Hoewel fans meer weten over Mark Harmon dan zijn zonen, is het waar dat Mark privacy waardeert, net als zij. Volgens Closer Weekly zei Mark: Het is niet eens een keuze. Het is wie we zijn. Wij blijven thuis. Veel. Ik ben geen Twitter-man of Facebook-man. Onze zonen houden daar ook niet van.”

Het is cool om meer te weten te komen over de zonen van Mark Harmon, Ty en Sean, en het is geweldig dat ze het creatieve pad van hun vader hebben gevolgd en betrokken zijn geraakt bij scenarioschrijven, acteren en stuntwerk.

Aanbevolen: