Wie zijn de drie kinderen van Jeff Daniels en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de drie kinderen van Jeff Daniels en wat doen ze?
Wie zijn de drie kinderen van Jeff Daniels en wat doen ze?
Anonim

Jeff Daniels is niet je gewone Hollywood-ster. Hoewel zijn prestaties in de branche zich meten met de beste, onderscheidt de manier waarop hij ervoor kiest om zijn leven buiten de schijnwerpers te leven hem van de meeste.

Om te beginnen nam de Dumb and Dumber-ster de beslissing om buiten de kaart te leven in Chelsea, Michigan, in tegenstelling tot Hollywood, Californië, de favoriete locatie van de meeste beroemdheden. Hij legde zijn redenering hiervoor uit in een interview uit 2017.

"Het was een zeer dramatische stap in 1986 om naar Michigan te verhuizen. Maar dat was om het gezin nummer één te houden. En dat werkte", zei Daniels in een interview in 2019. "[Mijn vrouw] Kathleen is permanent. Het gezin is blijvend. Carrières zijn van baan tot baan, jij bent hot, jij niet."

Daniels is al meer dan 40 jaar getrouwd met zijn vrouw, Kathleen Rosemary Treado. Het paar is verliefd sinds ze in de jaren '70 op de middelbare school zaten, en hebben die vlam al die jaren later sterk brandend gehouden.

Samen met Kathleen heeft Daniels drie kinderen - twee zonen en een dochter. We nemen een kijkje in hun leven en wat ze doen.

De drie kinderen van Jeff Daniel hebben allemaal in de filmindustrie gewerkt

Jeff Daniels en Rosemary Treado's drie kinderen staan bekend als Benjamin, Lucas en Nellie. Net als hun vader heeft elk van deze drie broers en zussen geprobeerd om professionals in de filmindustrie te worden, zij het in verschillende rollen en in verschillende mate.

De eerstgeborene Ben heeft veel meer gedaan in het veld dan zijn jongere broer en zus, hij heeft gewerkt als acteur, regisseur en vooral als producent. Volgens zijn IMDb-profiel was zijn enige erkende acteerrol in een film uit 2011 met de titel Session. Hij speelde een politieman.

Nellie en Lucas hebben ook elk één acteerkrediet op de site, beide voor de film Escanaba in da Moonlight uit 2001. De foto is geschreven en geregisseerd door hun vader, Jeff, die ook in de hoofdrol speelde. Zijn twee kinderen maakten deel uit van een groep kinderen in een schoolbus.

Hoewel dat de omvang lijkt te zijn van het werk van de twee jongere broers en zussen op het witte doek, wordt Ben gecrediteerd in meerdere andere rollen in verschillende shows en films.

Ben Daniels is ook een muzikant met zijn eigen band

Ben Daniels heeft als producer meegewerkt aan programma's als Becoming Us, I Love Kellie Pickler en My Kitchen Rules. IMDb vermeldt hem ook als productiecoördinator/manager voor onder andere Shahs of Sunset, Food Revolution en Keeping Up with the Kardashians.

Zijn enige regiekrediet is voor een documentaire uit 2007 met de titel This Is My Cheesesteak. Afgezien van dit belangrijke oeuvre in de filmindustrie, waagde Ben zich ook op muziek, met zijn eigen band, de Ben Daniels Band.

Op de officiële website van de band wordt Ben beschreven als 'een natuurlijke dichter' en 'een songwriter met een opleiding tot Bob Dylan, Robert Johnson, J. J. Onder andere Cale en John Prine.' De band werd opgericht in 2008 en volgens de website 'snijdt ze door met een Americana-sound van de grond in Michigan'.

Andere leden van de Ben Daniels Band zijn bassist Tommy Reifel, drummer Wesley Fritzemeier en gitarist George Merkel.

Er is niet veel informatie bekend over Nellie's uiteindelijke carrièrepad. Volgens Married Wiki zou ze in 2020 door het gangpad lopen en in het huwelijksbootje stappen met haar verloofde Joe Norris, die ze ontmoette op de dating-app Bumble.

Lucas Daniels werkt als regisseur van fotografie

Hoewel Lucas Daniels niet volhardt in de bredere filmindustrie, lijkt zijn hart bij de productie te zijn gebleven. Op zijn LinkedIn-profiel identificeert hij zichzelf als een director of photography gevestigd in Michigan.

'Ik ben een Alum van de Michigan State University, waar ik mijn Bachelor of Fine Arts in Theatre heb behaald', luidt zijn uitgebreide bio op de professionele netwerksite. 'In mijn vijf jaar bij MSU speelde ik in zeven toneelstukken en musicals. Ik heb mijn Actor's Equity Association Card voor Understudying ontvangen bij de Purple Rose Theatre Company in Chelsea, MI, opgericht door Jeff Daniels.'

'Mijn huidige baan als ik niet aan het acteren ben, is manager en directeur fotografie bij 2188 Studios', zegt Lucas. 'Wij zijn een professionele video- en audio-opnamestudio gericht op lokale muzikanten en artiesten met de mogelijkheid om op nationaal niveau uit te breiden.'

Net als zijn broer is Lucas ook een muzikant, en ze hebben allebei getourd met hun vader, die net als een aantal andere Hollywood-sterren ook een onbekende singer/songwriter is.

Aanbevolen: