Wie zijn de kinderen van Tiger Woods, Sam en Charlie?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de kinderen van Tiger Woods, Sam en Charlie?
Wie zijn de kinderen van Tiger Woods, Sam en Charlie?
Anonim

Tiger Woods is een van de meest gerespecteerde golfers ter wereld. De viervoudig PGA Tour-kampioen is een beroemdheid sinds hij een kind was, en hij werd professional op 20-jarige leeftijd. Tiger trouwde in 2004 met model Elin Nordegren en het paar heeft twee prachtige kinderen.

Helaas scheidde het paar in 2010, na een veel gepubliceerd vreemdgaanschandaal waarin werd onthuld dat de golfer een affaire had met de New Yorkse clubgastvrouw Rachel Uchitel. Ondanks zijn publieke splitsing van Elin, lijkt Tiger een geweldige relatie te hebben met zijn beide kinderen. En tijdens de hoogte- en dieptepunten in zijn carrière waren Sam en Charlie Woods zijn grootste supporters.

Wie zijn Sam en Charlie Woods?

In 2007 beviel Elin van hun eerste kind, Sam Alexis. Tiger zei kort na haar geboorte dat haar naam veelbetekenend was voor zowel hem als Elin. "We wilden een naam hebben die betekenisvol zou zijn voor beide kanten van de familie, mijn kant of Elin's kant, omdat ze (de dag na) Vaderdag werd geboren."

Hij legde verder uit: Het paste gewoon. Mijn vader had me altijd Sam genoemd sinds de dag dat ik werd geboren. Hij noemde me zelden Tiger. Ik zou hem vragen: 'Waarom ga je niet Heb je me ooit Tiger genoemd?' Hij zegt: 'Nou, je lijkt meer op een Sam', zei hij toen.

Hoewel er niet veel bekend is over Sam, wordt gemeld dat ze een fervent voetballer is.

Toen in 2009 verwelkomde het paar hun zoon Charlie Axel op de wereld. De jonge jongen heeft zeker een beetje op zijn vader gelet en hij is ook begonnen met golfen. De zoon van de prof maakte zijn debuut in het PNC-toernooi samen met zijn vader in de vader-zooncompetitie, in december 2020.

Net als de overleden vader van Tiger, Earl Woods, lijkt het alsof de golfer een band heeft opgebouwd met zijn zoon tijdens het spel, en hij heeft hem aangemoedigd om zijn best te doen. Tiger heeft gesproken over hoe belangrijk het is om Charlie niet te ontmoedigen van het spel waar hij zijn carrière van heeft gemaakt.

Hoe is de relatie van Tiger Woods met zijn kinderen?

Tiger Woods lijkt een sterke band te hebben met zowel zijn zoon als dochter. Hij en zijn zoon Charlie kwamen in december 2021 in het nieuws toen ze in rode truien speelden op het PNC-kampioenschap. Het was Tiger's eerste wedstrijdronde golf sinds zijn auto-ongeluk ongeveer een jaar geleden, en hij kreeg voor het tweede jaar op rij gezelschap van zijn zoon.

Tijdens de openingsronde sloeg de junior Woods veel solide tee-shots terwijl zijn vader trots toekeek en zich soms concentreerde op lopen vanwege zijn verwondingen na een ongeval. Onlangs hield Sam een emotionele toespraak die tranen in de ogen van haar vader bracht.

Sam presenteerde een dieper perspectief op Tiger Woods, van het herinneren van de invloedrijke woorden van haar grootvader Earl Woods, "train hard, fight easy", tot het geven van grappige anekdotes over wat Tiger in zijn vrije tijd doet.

Ondanks de scheiding van Tiger en Ellin blijven hun kinderen hun vader steunen in zijn carrière. Ellin prees hem zelfs omdat hij een geweldige vader voor hun kinderen was en zei: "Mijn relatie met Tiger is gecentreerd rond onze kinderen en we doen het echt goed - echt waar - en ik ben zo blij dat dat het geval is. Hij is een geweldige vader."

Hoe is de relatie van Tiger Woods met ex-vrouw Eliin?

In oktober 2004 trouwde Tiger Woods met model Ellin Nordegren. Maar het ging niet goed tussen hen. Sinds hun scheiding in 2010 als gevolg van het valsspelen van de atleet, hebben ze co-ouderschap voor hun kinderen.

Tiger vertelde Stephen Colbert in een interview in december 2015 hoe hij en zijn ex-vrouw erin slaagden de pijn te overwinnen en een verenigd front voor hun kinderen te worden. Hij zei: 'We hebben Sam en we hebben Charlie. En we houden zo veel van ze dat we er alles aan zullen doen om dat te laten werken.”

Hij vervolgde: "Zo is het gebeurd… Ik heb met haar over zoveel verschillende dingen gepraat, en ze doet hetzelfde met mij heen en weer. We communiceren nu zoveel beter, het is ongelooflijk. Ik wou dat we dat eerder hadden gedaan, maar het is ongelooflijk om zo'n beste vriend te hebben."

Hij heeft zijn twee kinderen ook verteld over de "fouten" die hij in zijn huwelijk heeft gemaakt. "Ik heb gezegd: 'Iedereen maakt fouten, en de reden waarom mama in haar huis woont en papa in zijn huis, is omdat papa fouten heeft gemaakt, en dat is oké'", legde hij uit. “Ik heb samen met de kinderen het initiatief genomen en ze van tevoren verteld.”

Na zijn scheiding van Ellin ging hij van 2013 tot 2015 verder met de Olympische skiër Lindsey Vonn en vervolgens van 2016 tot 2017 met stylist Kristin Smith. Hij heeft momenteel een relatie met restaurantmanager Erica Herman. Erica heeft een hechte band opgebouwd met de kinderen van Tiger Woods. Er zijn tenslotte veel foto's van haar terwijl ze zich thuis voelt bij zijn familie, en ze is er zelfs geweest om zijn kinderen te ondersteunen tijdens hun evenementen in het verleden.

Aanbevolen: