Praat 'RHONY'-ster Luann De Lesseps nog steeds met ex-echtgenoot Alexandre De Lesseps?

Inhoudsopgave:

Praat 'RHONY'-ster Luann De Lesseps nog steeds met ex-echtgenoot Alexandre De Lesseps?
Praat 'RHONY'-ster Luann De Lesseps nog steeds met ex-echtgenoot Alexandre De Lesseps?
Anonim

Zoals de meeste alumni van Real Housewives, is het leven van Luann De Lesseps gevuld met drama, zowel op als naast de camera (inclusief een bijzonder dramatische vete met Sonja Morgan). De Lesseps, een voormalige gravin, beëindigde haar eerste huwelijk met de Franse aristocraat Alexandre De Lesseps in 2009. Na haar hertrouwen in 2017 verloor ze officieel de titel van gravin en vanaf dat moment leek het er met haar ex slecht uit te zien.

Alexandre zou Luann in 2017 aanklagen wegens schending van hun echtscheidingscontract en hij had enkele harde woorden voor haar tijdens de juridische strijd. Kort na Luanns vrijlating uit de afkickkliniek werden de twee echter samen gezien en leek Alexandre de hernieuwde nuchterheid van zijn ex-vrouw te steunen. Wat is de status van de relatie tussen de multimiljonair en de reality-tv-ster vandaag de dag?

10 Alexandre en Luann De Lesseps gaan trouwen

Luann en Alexandre de Lesseps trouwden in 1993. Door het huwelijk werd het in Connecticut opgegroeide meisje officieel een Franse gravin. Het paar kreeg samen twee kinderen, Noel en Victoria De Lesseps.

9 Ze zijn bijna 20 jaar later gescheiden

Terwijl Luann zei dat ze dacht dat ze 'voor altijd zou trouwen', eindigde haar huwelijk met De Lesseps in 2009 vanwege onoverbrugbare verschillen. Later zou hun echtscheidingscontract opnieuw het onderwerp van spanning tussen de twee worden.

8 Ze is hertrouwd, speelde in 'RHONY' en scheidde toen weer

Luann mocht zichzelf officieel geen gravin meer noemen toen ze in 2016 hertrouwde met Thomas D'Agostino. In 2008 kreeg ze een plek in Bravo's reality-tv-programma The Real Housewives of New York, de tweede aflevering in de Real Housewives-franchise. Luann werd een favoriet bij de fans van de show en heeft een kleurrijke carrière gehad sinds de camera's stopten met draaien. Sindsdien is ze de muziek ingegaan, heeft ze verschillende singles opgenomen en is ze een cabaretact begonnen. Dit is een aanvulling op haar modellen- en schrijfcarrière. Ze speelde ook een gastrol in een aflevering uit 2011 van Law and Order: Special Victims Unit.

7 Het persoonlijke leven van Luann De Lesseps

Luann verdroeg opnieuw liefdesverdriet, want in 2017, slechts een jaar na hun huwelijk, kondigden zij en haar tweede echtgenoot aan te gaan scheiden. Na haar tweede scheiding bevond Luann De Lesseps zich in een aantal compromitterende situaties en ontwikkelde ze een drankprobleem.

6 De persoonlijke problemen van Luann De Lesseps

Met de showjaren achter haar en een nieuwe scheiding opgetekend, kreeg De Lesseps een drankprobleem en kreeg ze een paar keer met de wet te maken. In 2017 werd ze gearresteerd in West Palm Beach, Florida, voor openbare dronkenschap, verzet bij arrestatie en mishandeling van een politieagent. Ze werd beschuldigd van een derdegraads misdrijf. Luann werd al snel opgenomen in een afkickkliniek voor haar alcoholmisbruik.

5 Rechtszaak van Alexandre De Lesseps

In 2018 voegde haar eerste echtgenoot haar juridische drama toe met een rechtszaak, waarbij ze beweerde dat ze de voorwaarden van hun echtscheiding had geschonden toen ze niet de juiste stappen ondernam om haar kinderen de juiste toegang te garanderen tot een eigendom dat ze had gekocht in New York. Alexandre De Lesseps ging zelfs zo ver om te zeggen dat zijn ex-vrouw "de familienaam verpestte", met haar gedrag. Hun twee kinderen sloten zich bij hun vader aan in de rechtszaak. Naar verluidt werd de zaak geseponeerd of buiten de rechtbank om beslecht, en Alexandre zou later de pogingen van zijn ex-vrouw steunen om clean te worden.

4 Luann De Lesseps wordt nuchter

Na drie weken in een alcoholbehandelingsprogramma, verliet Luann de instelling en beweert sindsdien nuchter te zijn. Het lijkt erop dat elk conflict tussen haar en Alexandre water onder de brug was, want kort na haar vrijlating werden de twee samen gezien om haar nuchterheid te vieren. Er is echter geen informatie beschikbaar over hoe hartelijk het weerzien was.

3 Wat heeft Luann De Lesseps nog meer gedaan sinds 'RHONY'?

Naast het ontnuchteren en opnemen van haar muziek, acteren en cabaretvoorstellingen, was De Lesseps te gast op Monet X's podcast The X Change Rate. Ze had een kleine rol in een film met de titel Maternal Secrets die werd gefilmd en uitgebracht in Bermuda. En onlangs werd aangekondigd dat ze samen met een paar andere afgestudeerden van Real Housewives zou herenigen voor een nieuwe show, The Real Housewives Ultimate Girl Trip, gepland om te worden gestreamd op Peacock.

2 Wat doet Alexandre De Lesseps nu?

Alexandre is niet alleen een Franse aristocraat, hij is ook een succesvolle ondernemer. Hoewel hij zijn tijd heeft uitgeleend aan verschillende zakelijke ondernemingen, is hij momenteel de president van Pandaw Investments uit Hong Kong, een bedrijf dat zwaar investeert in Myanmar. De ondernemingen van Alexandre draaien meestal om het financieren van projecten in ontwikkelingslanden. Zo was hij een van de investeerders die hielpen bij de herontwikkeling van het Saratoga Hotel in Havana, Cuba.

1 Praten ze nog?

Hoewel de twee zijn teruggekeerd naar een hartelijke relatie sinds Luann de tijd nam om haar act op te ruimen, zijn de twee niet meer samen gezien sinds Luann's vrijlating uit de afkickkliniek. De twee hebben geen bittere woorden over elkaar gedeeld, maar ze doen ook niet hun best om elkaar publiekelijk te complimenteren. Praten Luann en Alexandre De Lesseps nog met elkaar? Kan zijn. In ieder geval lijken beiden het te druk te hebben om zich zorgen te maken of hun ex ze nog wel of niet leuk vindt, maar elk drama uit het verleden lijkt precies dat te zijn, verleden, voorbij en klaar.

Aanbevolen: