Praat Chelsea Handler nog steeds met haar ex-vriend 50 Cent?

Inhoudsopgave:

Praat Chelsea Handler nog steeds met haar ex-vriend 50 Cent?
Praat Chelsea Handler nog steeds met haar ex-vriend 50 Cent?
Anonim

Slechts een jaar nadat hij in 2009 op Chelsea verscheen. Onlangs had 50 Cent een volledige relatie met de presentator van de talkshow, Chelsea Handler. De combinatie van het voormalige koppel leek vreemd, en velen waren ervan overtuigd dat de romance een pr-stunt was, wat zowel Handler als 50 Cent ontkende.

De twee gingen in 2010 een paar maanden met elkaar uit, maar besloten later de boel af te blazen toen Handler toegaf dat R&B-zangeres Ciara hem naar verluidt nog steeds achtervolgde en dat ze zich daardoor wat ongemakkelijk voelde. Tijdens een gesprek over zijn ex-vriendin gaf de Dear Chelsea-ster toe dat hij Fiddy had uitgescholden, en ze wist op het moment dat ze het zei dat hij daarna nooit meer met haar zou praten.

Hoewel hun relatie niet zo lang duurde, had Handler vlak voor hun breuk een vakantie gepland met 50 Cent, maar volgens de comedienne kwam de Grammy-winnaar na hun ruzie aan de telefoon niet opdagen. Dus, waar staat de relatie van het paar vandaag precies?

Chelsea Handler Talks 50 Cent Split

Na zijn eerste optreden op Chelsea De laatste tijd in 2009 hield 50 Cent nauw contact met de inwoner van New Jersey, die overweldigd was toen de rapper bloemstukken naar haar werk begon te sturen.

In een eerder interview had ze gezegd: Dit is hoe het begon, hij was in mijn show. Hij was schattig, en je weet dat ik flirt met alle leuke jongens in mijn show.

“En ik vond hem gewoon schattig. Toen begon hij me bloemen te sturen, maar belachelijke hoeveelheden van 50 witte rozen, en het was lachwekkend. Ik had zoiets van: Haal deze uit mijn kantoor! Dit is zo gênant.”

Het bleef spannend toen Fiddy de assistent van Handler belde om te proberen een mogelijke datum voor de twee af te spreken, waar de laatste het mee eens leek te zijn.

Ze was verrast door hoe veeleisend hij was om haar mee uit te nemen, maar aangezien ze vrijgezel was en toegeeft iets met Afro-Amerikanen te hebben, ging Handler mee om te zien waar het tussen haar en 50 Cent heen zou gaan.

“Dus ik kreeg aan de telefoon, en hij is niet als een grammaticaal genie en het is een beetje als dwaas. Je had een paar van de sms'jes moeten zien die hij me stuurde. Ik heb zoiets van: 'Dit is zo stom.' Hij zei een domme regel, maar het was heel schattig en ik had zoiets van: 'Hij is lief. Hij heeft nu geen pistool bij zich.'”

Handler gaf openlijk toe dat haar relatie met 50 Cent "leuk" was, en bekende dat het paar veel intimiteit had.

"Ik zei tegen hem: 'Ik ga dit weekend naar Nashville', en hij zei: 'Kan ik je daar ontmoeten?' Ik dacht: 'Ja, waarom niet?' Dus hij kwam naar Nashville om mijn show. Toen hadden we seks. Daarna verhuisde hij naar L. A. omdat hij aan het opnemen was, dus we zagen elkaar een paar maanden."

En hoewel de dingen geweldig waren in die paar maanden dat ze samen waren, was één ding dat haar echt leek te storen de banden die de rapsuperster destijds nog met Ciara deelde, volgens Huff Post.

CiCi dateerde van 50 ongeveer een jaar terug in 2007, en volgens Handler, toen hun relatie begon, probeerde Ciara nog steeds terug te komen bij de hitmaker "Window Shopper". Om het nog erger te maken, zou Handler uiteindelijk de inwoner van Atlanta moeten interviewen, wat de zaken des te ongemakkelijker maakte.

“Het was zo dom. het is bijna gênant. Ik kan me echt niet de exacte details herinneren, maar ik zal je vertellen wat ik me kan herinneren, 'herinnerde Handler zich. Ik denk dat een van zijn ex-vriendinnen in mijn show zou komen en zij is een van die zangeressen - ik kan haar naam niet herinneren. Ze is echt heet. Hij was met haar aan het daten, denk ik eerder dan ik.'

Ciara - zo heet ze! - kwam op de show en hij belde me om me iets over haar te vertellen, alsof ze hem nog steeds de hele tijd belt, en ze zegt hem nog steeds dat ze van hem houdt of zoiets.

"En ik ben op mijn werk, en ik ga" Curtis, eerlijk gezegd is dit als de achtste klas sht. Waarom vertel je me dit? Dit meisje komt morgen in de show, en nu moet ik naar haar kijken en denken dat jullie iets raars aan de hand hebben of hebben gehad."

“Ik zei zoiets alsof je eigenlijk een straatmens bent. Iets in de trant van een gangster zijn, en het was echt, echt aanstootgevend en ik hing op en ik heb nooit meer met hem gesproken."

Aanbevolen: