Jordan Fisher's leven na trouwen

Inhoudsopgave:

Jordan Fisher's leven na trouwen
Jordan Fisher's leven na trouwen
Anonim

Jordan Fisher is een acteur, zanger, dans en muzikant die vooral bekend staat om zijn rol in Hamilton, The Secret Life Of An American Teenager, Rent: Live, Dancing With The Stars en meer.

Tussen de hoofdrol in tal van tv-shows, films en Broadway-toneelstukken, als presentator en het uitbrengen van zijn titelloze EP, leefde Jordan Fisher een privéleven met zijn toenmalige vriendin, Ellie Woods. Woods speelde in twee korte films en studeerde klinische diëtetiek op de universiteit.

Jordan Fisher en Ellie Woods, die niet beroemd is, trouwden in november 2020, tijdens de pandemie, nadat ze zich in mei 2019 hadden verloofd. Het stel is al sinds hun kindertijd bevriend en begon in 2017 te daten. Hoewel hij wat tijd nodig had om met zijn nieuwe vrouw door te brengen, ging Fisher niet langzamer, in zijn carrière of persoonlijke leven. Dit is wat er gebeurde sinds Jordan Fisher trouwde.

11 Jordan Fisher en Ellie Woods' Disney-huwelijk

Jordan Fisher en Ellie Woods trouwden op 21 november 2020 in W alt Disney World. Ze zouden in juli gaan trouwen, maar vanwege de COVID-19-pandemie werd de trouwdatum uitgesteld. Ze trouwden om middernacht op de binnenplaats van het kasteel van Assepoester en hadden daarna een kleine receptie om iedereen veilig te houden. People Magazine bracht verslag uit over de bruiloft en deelde prachtige foto's van het paar op hun gelukkige plek.

10 Het stel heeft een hond

Eerst trouw je, dan adopteer je een hond, toch? In december 2020 deelde de acteur een foto waarop hij de nieuwe pup, Kona genaamd, aait. Kona ontmoette zijn andere hond, Kairi, die hij in 2018 adopteerde. De twee honden zullen vast maatjes voor het leven zijn. Het stel deelt schattige foto's van de honden op hun Instagram-pagina's.

9 Jordan Fisher plaagde nieuwe muziek

In 2016 bracht Fisher zijn titelloze debuut-EP uit, met de hit 'All About Us'. Nu blijkt dat hij aan nieuwe muziek werkt. Misschien is zijn nieuwe huwelijk de inspiratie achter dit alles, of gewoon het leven in het algemeen. Waar het ook over gaat, hij lijkt erg geïnspireerd te zijn om nieuwe nummers te maken. We kunnen niet wachten om te horen wat hij hierna uitbrengt.

8 Hij speelde de drums met JoJo

Kan er een collab komen? In maart 2021 plaatste Jordan Fisher een video waarin hij drumt met "Worst (I Assume)"-zanger JoJo. Een samenwerking tussen de twee zou geweldig zijn, maar ze waren waarschijnlijk gewoon aan het rondhangen aangezien Fisher beste vrienden is met haar verloofde, Dexter Darden.

7 'Veldnotities over liefde'

Jordan Fisher gaat weer acteren in de aankomende HBO Max-film, Field Notes on Love. Hij zal samen met zijn vriend en Liv & Maddie co-ster, Dove Cameron, de hoofdrol spelen. Het is gebaseerd op de Young Adult-roman met dezelfde naam. Fisher neemt ook de rol van uitvoerend producent op zich voor dit project.

6 Jordan Fisher heeft zijn eigen merchandisinglijn uitgebracht

Zoals bij elke fandom, willen fans merch voor hun favoriete beroemdheid. Jordan Fisher heeft twee regels uitgebracht, beide genaamd 'Be My Friend'. Volgens de website van Fisher is de collectie "ontworpen om betrouwbare gemeenschappen te ondersteunen die mensen in nood opbouwen. Be My Friend is een verzamelpunt tussen gemeenschappen en degenen die meer dan ooit steun nodig hebben. Het is een simpele waarheid dat we hier allemaal samen in zitten. Hoeveel gemakkelijker zou het leven zijn als je je hand uitstak naar iemand die hem nodig had, en hem zou vragen je vriend te zijn?"

5 Zijn rol in 'The Flash'

Fisher heeft dit jaar weer een nieuwe rol op zich genomen. Hij speelde Bart Allen a.k.a. Impulse in de CW-show, The Flash. Impulse is de "snelste tiener die er is en de toekomstige zoon van Barry en Iris, volgens de officiële karakterbeschrijving. Fisher maakte de officiële aankondiging, nadat de aflevering in première was gegaan, en onderschreef zijn bericht: "Ik heb al de tijd van mijn leven."

4 Jordan Fisher In 'High School Musical: The Musical: The Series'

Fisher twitterde dat hij een gastrol wilde hebben in de Disney Plus-show, High School Musical: The Musical: The Series en zijn wens kwam uit in seizoen 2. Hij speelde Jamie, Gina's afwezige oudere broer en een platenproducent. Hij leek niet zo enthousiast over Gina's relatie met EJ en probeerde Nini (Olivia Rodrigo) over te halen haar zangcarrière voort te zetten. Het personage verscheen in de finale van seizoen 2 en het zal interessant zijn om te zien of hij weer opduikt in seizoen 3.

3 Hij poseerde voor Culture Magazine

De 27-jarige poseerde eerder dit jaar voor Culture Magazine en deelde de prachtige foto's op zijn Instagram. In het interview sprak hij over terugkeer naar Broadway, meer projecten aannemen en eerlijk worden over zijn geestelijke gezondheid. “Als ik een slechte dag heb, blaas ik het uit en zeg ik wat er aan de hand is, hoe ik me voel, waarom ik denk dat ik me zo voel en wat ik doe om het te helpen. En de eerste keer dat iemand zei: 'Ik voel me vandaag precies hetzelfde, en wetende dat jij dat ook bent, voel ik me niet alleen', ik wist dat ik erover moest blijven praten, 'vertelde hij aan het tijdschrift.

2 Jordan Fisher in 'Dear Evan Hansen' op Broadway

Geen onbekende op het Broadway-podium, Jordan Fisher moest de eerste zwarte man spelen die Evan Hansen speelde in de musical Dear Evan Hansen, maar het Corona-virus vertraagde de opening. Het is echter heropend in december 2021 en Fisher speelt weer de hoofdrol. Hij speelt de rol tot juni 2022.

1 Hij ontdekte dat zijn vrouw in verwachting is

Op 14 december plaatste Jordan Fisher een video waarin hij aankondigde dat zijn vrouw, Ellie Woods, zwanger is van hun eerste kind. Na een positieve zwangerschapstest uit een jaszak te hebben gehaald, stort Fisher in elkaar. De video laat verder zien hoe de Fishers met familie zoomen en hen vertellen dat ze een jongetje gaan krijgen. Het is onduidelijk hoe ver ze is, maar ze zou ver genoeg moeten zijn om het geslacht te kennen en het publiekelijk bekend te maken.

Aanbevolen: