Zou Leonardo DiCaprio ooit trouwen?

Inhoudsopgave:

Zou Leonardo DiCaprio ooit trouwen?
Zou Leonardo DiCaprio ooit trouwen?
Anonim

Leonardo DiCaprio werd op 11 november 2021 47 jaar. Op die leeftijd zijn de meeste van zijn leeftijdsgenoten in Hollywood meestal ofwel actief getrouwd, of in ieder geval tussen huwelijken in. Een van zijn beste vrienden is Tobey Maguire, die pas in 2020 scheidde van Jennifer Meyer - zijn vrouw van 13 jaar -. Maguire is slechts een paar maanden jonger dan DiCaprio.

Een andere goede vriend en leeftijdsgenoot van hem is Bradley Cooper, die in januari zelf 47 wordt. Cooper is al een keer getrouwd, zij het voor een zeer korte periode, met actrice Jennifer Esposito. Hij was ook beroemd om het Russische model Irina Shayk, met wie hij een dochter heeft.

DiCaprio heeft echter altijd zijn eigen weg uitgestippeld en lijkt nooit haast te hebben om zich in dat getrouwde leven met kinderen te vestigen. Volgens een interview dat hij deed met 60 Minutes Australia in 2018, is het echter nog steeds iets dat hij op een bepaald moment in zijn toekomst zal overwegen.

Softbalvragen

DiCaprio ging zitten met Allison Langdon voor zijn 60 Minutes-interview terwijl hij de film The Great Gatsby uit 2013 van hem en Tobey Maguire promootte. De film - gebaseerd op de beroemde roman van F. Scott Fitzgerald met dezelfde titel - speelt zich af in New York in de jaren twintig. De opnames zouden vanaf juni 2011 in de stad plaatsvinden. Regisseur Baz Luhrmann koos er echter voor om het in zijn geboorteland Sydney, Australië te laten doen.

De Great Gatsby-poster
De Great Gatsby-poster

Het interview begon met een paar softbalvragen van Langdon, zoals of hij zichzelf zag als onderdeel van de 'kleine elitegroep van de weinige grote acteurs in Hollywood'. 'Zoiets zou ik nooit zeggen,' antwoordde DiCaprio enigszins onhandig."Ik beschouw acteur zijn als een ongelooflijke kans. Ik denk dat het op veel manieren bijna hetzelfde is als het winnen van de loterij."

De gastheer waagde het toen te vragen of de acteur ooit gekookt had. DiCaprio antwoordde bevestigend, maar voegde er ook een disclaimer aan toe: "Ik kook wel, ja. Alleen, het duurt lang om een goed gerecht te maken, vind je ook niet? Ik bedoel, om echt iets te maken dat goed smaakt, kost veel moeite!"

Een van de meest in aanmerking komende bachelors

Langdon ging verder in een voice-over om DiCaprio te omschrijven als 'een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen'. Op dit punt stelde ze de vraag wanneer hij ooit zou gaan settelen met een vrouw en kinderen. 'O, ik zou die vraag nooit beantwoorden,' zei hij, terwijl hij het onderwerp probeerde te ontwijken. Toen ze verder aandrong of het op een dag 'op de kaarten' was, antwoordde hij eenvoudig: "Ik weet zeker dat het zo zal zijn."

Leonardo DiCaprio in zijn '60 Minutes Australia'-interview
Leonardo DiCaprio in zijn '60 Minutes Australia'-interview

Luhrmann was ook te zien in hetzelfde 60 Minutes-segment. Hij opende zijn motivatie achter het maken van Gatsby. "Ik wist dat ik het altijd moest doen omdat het altijd relevant is, dat boek, maar het was nu vooral relevant", zei hij. "De jaren '20 was een periode… een gouden orgie van geld. Vrouwenrokken gingen omhoog, wolkenkrabbers gingen omhoog, alles ging omhoog. De aandelenmarkt ging omhoog. En het leek erop… dat het nooit zou vallen. Maar Fitzgerald in zijn boek - die is gepubliceerd in '25 - hij voorspelt dat het allemaal gaat crashen."

Luhrmann en DiCaprio's werkrelatie dateert uit het midden van de jaren '90, toen hij de toen ontluikende acteur castte in zijn met een Oscar bekroonde film Romeo + Juliet. Bijna 20 jaar later was hun partnerschap even sterk gebleven.

Geen haast om door het gangpad te lopen

De regisseur prees de lange levensduur van zijn ster, duidelijk een van de redenen waarom hij graag weer met hem wilde samenwerken. "Hij was een jongen [toen we Romeo + Juliet deden]. Nu is hij een man. En hij is een man die zijn krachten als acteur volledig onder controle heeft", zei Lurhmann over DiCaprio.

Leonardo DiCaprio als Romeo Montague in 'Romeo + Juliet' van Baz Luhrmann
Leonardo DiCaprio als Romeo Montague in 'Romeo + Juliet' van Baz Luhrmann

"Er zijn een paar mensen op de planeet die zijn leven hebben gehad. Ik kan werken met een technicus, een regisseur van fotografie, en hij kan 60 zijn. En je weet nog steeds dat Leonardo meer tijd aan film heeft besteed sets dan die persoon, omdat Leonardo op filmsets zat sinds hij zes jaar oud was."

In de loop van deze lange en succesvolle carrière is het voor DiCaprio beslist erg moeilijk geweest om zijn liefdesleven buiten de publieke belangstelling te houden - hoe hard hij ook heeft geprobeerd. Hoewel hij nog steeds geen haast lijkt te hebben om door het gangpad te lopen, is de in Californië geboren ster door de jaren heen in verband gebracht met verschillende vrouwen.

Hij heeft momenteel een relatie met het in Argentinië geboren Amerikaanse model Camila Morrone. Al zijn eerder bekende relaties waren ook met buitenlandse modellen. Dus hoewel hij misschien nog niet getrouwd is, kunnen we waarschijnlijk nauwkeurig voorspellen hoe een potentiële toekomstige mevrouw DiCaprio eruit zou kunnen zien.

Aanbevolen: