Fans geschokt toen R. Kelly's assistent zei dat hij ambtenaren had omgekocht zodat Aaliyah met zangeres zou trouwen

Inhoudsopgave:

Fans geschokt toen R. Kelly's assistent zei dat hij ambtenaren had omgekocht zodat Aaliyah met zangeres zou trouwen
Fans geschokt toen R. Kelly's assistent zei dat hij ambtenaren had omgekocht zodat Aaliyah met zangeres zou trouwen
Anonim

R. Kelly's voormalige tourmanager heeft getuigd dat hij in 1994 een overheidsmedewerker heeft omgekocht om een nep-ID voor de 15-jarige Aaliyah te verkrijgen, zodat de zangers konden trouwen.

Demetrius Smith zei dat hij $500 betaalde voor een identiteitsbewijs dat R. Kelly, toen 27, gebruikte om te trouwen met wijlen zangeres Aaliyah, die toen minderjarig was. Hij zei ook dat de beslissing om het document te verkrijgen werd genomen door R. Kelly's "medewerkers" nadat Aaliyah had gezegd dat ze zwanger was.

R. Kelly's assistent heeft ambtenaren omgekocht om valse identiteitskaart voor Aaliyah te verkrijgen

De assistent zei dat toen hij het idee in twijfel trok en erop wees dat de tienerzanger "te jong" was, hem werd gevraagd "aan wiens kant ik stond".

Deze onthulling vond plaats tijdens R. Kelly's proces wegens seksueel misbruik, afpersing en omkoping. Hij heeft de beschuldigingen ontkend.

De destijds uitgelekte akte vermeldde Aaliyah's leeftijd als 18 jaar. Het huwelijk werd maanden later nietig verklaard.

De zangeres stierf in een vliegtuigcrash in 2001, 22 jaar oud. Haar debuutalbum, Age Ain't Nothing But a Number, werd geproduceerd en geschreven door R. Kelly.

Aaliyah-fans walgen van het gedrag van R. Kelly en zijn enabler

Fans van Aaliyah waren "afschuwelijk" toen ze de details van de omkoping en het gedrag van R. Kelly vernamen.

"Het feit dat R. Kelly met Aaliyah door de industrie paradeerde en schijnbaar niemand sprak, is echt duister, zoals extreem", merkte een Twitter-gebruiker op.

"R Kelly begon Aaliyah te verkrachten toen ze 12 jaar oud was. Manipuleerde haar tot een 'huwelijk' toen hij dacht dat ze zwanger was en zocht juridische bescherming tegen haar mogelijke getuigenis. Ik heb geen woorden om de afschuw te uiten die ik heb voor R Kelly en degenen die hem steunen en verdedigen, "schreef een ander.

"Iedereen heeft Aaliyah gefaald. Te beginnen met haar ouders en haar oom. Haar eigen moeder zou ook seks hebben gehad met R. Kelly. Over ontvoerd gesproken in het volle zicht. Ik volg dit proces nauwlettend omdat alles moet komen Al zijn slachtoffers verdienen gerechtigheid en sluiting, " luidt een andere tweet.

"Dus R. KELLY begon seks te hebben met Aaliyah toen ze 12 was. Ik walg er zo van", schreef iemand.

Sommigen twijfelen ook aan het luisteren naar Aaliyah's eerste album, geproduceerd door R. Kelly. De muziek van de overleden zangeres werd uitgebracht op streamingplatforms voorafgaand aan de 20e verjaardag van haar dood.

"God, ik haat het dat R. Kelly zoveel met Aaliyah heeft gewerkt, alleen al het zien van zijn naam maakt me misselijk", schreef een fan.

"We kunnen dat eerste album overslaan, maar alle muziek die Aaliyah maakte na de invloed van R Kelly zou overal beschikbaar moeten zijn en de man die vanmorgen terechtstond, zou geen cent van de roy alty's moeten krijgen", voegde een andere persoon eraan toe.

Aanbevolen: