Wie was Ariana Greenblatt voordat ze de hoofdrol speelde in 'Awake' van Netflix?

Inhoudsopgave:

Wie was Ariana Greenblatt voordat ze de hoofdrol speelde in 'Awake' van Netflix?
Wie was Ariana Greenblatt voordat ze de hoofdrol speelde in 'Awake' van Netflix?
Anonim

Ariana Greenblatt speelde recentelijk in de Netflix-film Awake, waar ze de dochter van Gina Rodriguez speelde. En hoewel de film het niet echt goed deed bij critici en kijkers, vonden velen de uitvoering van Greenblatt overtuigend. Dat is echt geen verrassing, aangezien de actrice geen rookie is.

Natuurlijk, Greenblatt is vrij jong, maar ze is al in Hollywood sinds ze klein was. De actrice speelde zelfs in een van de meest succesvolle films aller tijden.

Niet alleen dat, maar ze heeft ook al gewerkt met Angelina Jolie, Lin-Manuel Miranda, Helen Mirren en Danny Devito. Het is duidelijk dat Greenblatt een rijzende ster is.

Arianna Greenblatt begon als Disney-actrice

Greenblatt maakte haar Hollywood-debuut op zeer jonge leeftijd en ze is zeker blij dat ze dit in een van haar favoriete shows mocht doen.

"Grappig genoeg, toen ik een kleine rol kreeg in Liv en Maddie, was ik zes en was ik een grote fan van de show en het kanaal", vertelde de actrice aan Glitter. "Ik kon gewoon niet geloven dat ik eraan zou beginnen."

En hoewel Greenblatt maar één keer in de show verscheen, boekte ze kort daarna haar allereerste vaste optreden en voegde ze zich bij de cast van de Disney-serie Stuck in the Middle, samen met Jenna Ortega, mede-kinderacteur die de Scream-actrice werd..

"Ik was erg jong toen ik met Stuck begon en in tegenstelling tot alle anderen in de cast had ik nog nooit iets in Hollywood gedaan", vertelde Greenblatt aan Unpublished. “Het was allemaal nieuw voor mij. Ik volgde gewoon mijn instinct en stelde veel vertrouwen in de mensen.”

Voor de actrice was dit de show die haar in staat stelde haar vak aan te scherpen.

“Ik keek er de hele tijd naar toen ik jonger was. Door Stuck in the Middle op Disney Channel te doen, heb ik alles geleerd, vooral hard werken en toewijding', legt Greenblatt uit. "Het was voor mij echt een spoedcursus verhalen vertellen en filmmaken."

Tegelijk was ze verbaasd over de ontvangst die ze kreeg na haar optreden als jongste kind Daphne.

“Ik ben echt trots op die show en die tijd. Ik heb ook geleerd welke impact je kunt hebben op het leven van andere mensen, want toen ik voor het eerst begon, verwachtte ik niet dat ik iemands leven zou veranderen of iemand zou inspireren, zei de actrice.

"Mensen kwamen naar me toe en zeiden dingen als: 'Je bent zo inspirerend' en 'Je hebt me ertoe aangezet om te acteren'."

Rond deze tijd kwam Marvel langs

Greenblatt had de tijd van haar leven in Disney toen de kans voor de actrice kwam om lid te worden van het Marvel Cinematic Universe. Zoals fans zich misschien herinneren, verscheen de actrice als een jonge Gamora in Avengers: Infinity War.

Net als in het geval van Zoe Saldana moest er uitgebreid aan Greenblatt gewerkt worden in de haar- en make-upstoel. Ze moeten haar er tenslotte goed uit laten zien.

"Het was absoluut een transformatie, niet alleen met de pruik en het groen, maar ze hadden protheses om mijn gezichtsvorm te veranderen", vertelde ze aan ComicBookMovie.

“Dus ze hadden jukbeenderen, en ik had geen wenkbrauwen, en mijn vrienden en familie kennen me vanwege mijn wenkbrauwen, want ik heb behoorlijk grote. Dus die wegnemen was zeker een verandering, maar ze wisten dat ik het was.”

Later kregen Greenblatt en haar familie een kick van de jonge Gamora die haar eigen Funko Pop-figuurtje kreeg.

“Mijn vader heeft een hele muur met Funko Pops. Hij houdt van ze, en hij houdt ervan ze te verzamelen en de zeldzame te krijgen - het maakt hem zo blij, 'onthulde ze. Dus toen zijn dochter zijn eigen kreeg, had hij zoiets van, 'um, dat is best verbazingwekkend.' En ik voelde me op dat moment heel cool.”

Ariana Greenblatt werd al snel gecast in haar eerste Netflix-film

Na haar eerste optreden in een Marvel-film, maakte Greenblatt kort daarna haar Netflix-debuut. Deze keer voegde de jonge actrice zich bij de cast van het actie-avontuur Love and Monsters als Minnow, de overlevende van de monsterapocalyps.

En aangezien dit een overlevingsfilm is, kwam er nogal wat fysieke training bij kijken voor Greenblatt.

"Nou, toen ik voor het eerst aankwam, moest ik met een specialist trainen op een aantal van de wapens, zoals de compoundboog die ik gebruikte", vertelde de actrice aan Poster Child. "Ik heb geleerd om het veilig te bedienen en recht te schieten, dus dat was nuttig en leuk."

Ondanks al het harde werk, lijkt het erop dat Greenblatt de beste tijd had om de film te maken, vooral omdat hij werd neergeschoten. "Films maken in het prachtige Queensland, Australië was zo'n droom", merkte de actrice op. “De mensen waren fantastisch, de locaties waren adembenemend…”

Naast Love and Monsters speelde Greenblatt ook in Disney's The One and Only Ivan en volgde dit later op met een rol in de recente musical In the Heights. Ondertussen, rond de tijd dat ze aan Awake werkte, deed Greenblatt stemwerk voor DreamWorks' The Boss Baby: Family Business.

Op dit moment is Greenblatt al verbonden aan twee aankomende projecten: de sci-fi thriller 65 met Adam Driver en het actie-avontuur Borderlands met Cate Blanchett.

Er is nog geen woord of ze ooit nog de jonge Gamora in de MCU zal spelen. Maar zoals fans weten, is alles mogelijk in de stripwereld.

class="msocomtxt" language="JavaScript">

Aanbevolen: