Wie was Finn Cole voordat hij de hoofdrol speelde in 'Animal Kingdom'?

Inhoudsopgave:

Wie was Finn Cole voordat hij de hoofdrol speelde in 'Animal Kingdom'?
Wie was Finn Cole voordat hij de hoofdrol speelde in 'Animal Kingdom'?
Anonim

Finn Cole heeft de afgelopen jaren furore gemaakt en zijn tijd bij Animal Kingdom was daar een grote reden voor. De serie was een spannende rit voor fans, en velen beschouwen het als behoorlijk ondergewaardeerd.

Cole heeft een indrukwekkend vermogen verdiend tijdens zijn tijd in de show, en hij doet het goed bij het vermogen van zijn tegenhangers van Animal Kingdom. Voordat hij in de show werd gecast, deed hij veel werk, waaronder het feit dat hij te zien was in een populaire show die enorm werd op Netflix.

Laten we dieper ingaan op Finn Cole en wie hij was voor Animal Kingdom.

Finn Cole is geweldig geweest als J. Cody in Animal Kingdom

In 2016 vond Animal Kingdom zijn weg over de vijver en naar het kleine scherm voor een nieuw publiek. De familie Cody begon in een Australische film en de beslissing om ze naar de Verenigde Staten te brengen was een wijs besluit.

Finn Cole werd gecast als Joshua Cody in de show, en hij nam geen tijd om de wereld te laten zien waartoe hij in staat was als hoofdrolspeler. De eerste vier seizoenen was Cole geweldig in de show en de dingen bleven verbeteren naarmate de show vorderde.

Animal Kingdom heeft onlangs seizoen 5 afgerond, wat de ante van de fall-out van seizoen vier verhoogde. Voordat het explosieve seizoen van start ging, sprak Cole over de richting die de show opging.

"We zijn weer aan het uitzoeken hoe we kunnen overleven zonder onze leider. Zonder het te verpesten, is er veel om enthousiast over te zijn in het komende seizoen. We beginnen deze personages een beetje uit hun schulp te zien komen meer en verkennen verschillende delen van hun persoonlijkheid. Er is ook veel meer actie gaande, "zei hij.

De show heeft nog een seizoen aan dek, en dit geeft Cole nog een kans om te schitteren als J Cody. Hij was geweldig in de serie en voordat hij werd uitgebracht voor Animal Kingdom, leverde hij geweldig werk in een andere hitshow.

'Peaky Blinders' was zijn grote doorbraak

Twee jaar voordat hij debuteerde op Animal Kingdom, werd de acteur gecast voor Peaky Blinders, en in de loop van de tijd is zijn rol in de show gegroeid. Dit is een bewijs van hoe geweldig Cole op het scherm is en hoe geweldig zijn karakter is.

Toen hij het had over het traject van zijn personage voor seizoen 6, zei Cole: "Hij zou degene kunnen zijn die Tommy heeft verraden, maar er zijn een aantal andere kandidaten. Ik denk dat het waarschijnlijk een vergissing zou zijn om tegen Tommy in te gaan. Ik hoop dat [Michael] de familie niet te veel verraadt omdat mensen het de vorige keer echt niet leuk vonden. Maar het is heel spannend Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan en voor de fans om het te zien omdat ze hebben gewacht al zo lang geduldig: het wordt tijd dat we ze iets geven.”

Peaky Blinders heeft niet veel afleveringen meer, en je kunt maar beter geloven dat Cole en de rest van de cast de boel zullen opvoeren om de show met een hoogtepunt af te sluiten.

Natuurlijk kreeg Cole niet alleen zijn grote doorbraak op Peaky Blinders. Hij was druk bezig om vooraf ervaring op te doen in kleinere rollen.

Hij blijft werken aan 'Animal Kingdom'

Voor zijn grote doorbraak had Cole wel een rol als figurant in de film Offender. Dit was niet veel, maar het heeft de zaken zeker op gang gebracht.

Nadat Peaky Blinders hem hielp opstijgen, begon hij andere rollen te scoren die voorafgingen aan zijn tijd op Animal Kingdom. Zelfs nadat hij bij Animal Kingdom was gekomen, bleef Cole rollen spelen in andere projecten.

Een opmerkelijk project was Dreamland uit 2019, waarin Cole en Margot Robbie naast elkaar staarden.

In een interview vertelde Cole waarom de film zo'n aantrekkelijk project was.

"Coming-of-age-verhalen zijn altijd aantrekkelijk, vooral als jonge man die nog steeds probeert deze gecompliceerde wereld te doorgronden. De periode was ook aantrekkelijk. Alles in dat tijdperk van de jaren dertig was gebouwd om lang mee te gaan - auto's, gebouwen, wapens. Er was zoveel passie in alles wat werd gemaakt. Het ontwerp van voertuigen, de kostuums, het is als een andere wereld. En toen ik begon te ontdekken wie erbij betrokken was, groeide mijn enthousiasme en groeide, "zei hij.

Het is echt geweldig om het werk te zien dat hij voor Animal Kingdom heeft geleverd, en het is nog indrukwekkender om te zien wat hij heeft gedaan sinds hij in de show speelde.

Animal Kingdom's 6e en laatste seizoen zal fans gegarandeerd plezieren, en Cole zou niets liever willen dan de show in stijl af te sluiten.

Aanbevolen: