Is er een kans dat Johnny Depp terugkeert naar 'Pirates Of The Caribbean'?

Inhoudsopgave:

Is er een kans dat Johnny Depp terugkeert naar 'Pirates Of The Caribbean'?
Is er een kans dat Johnny Depp terugkeert naar 'Pirates Of The Caribbean'?
Anonim

Veel Pirates of the Caribbean-fans geloven dat Johnny Depps optreden als Captain Jack Sparrow de franchise zo uniek maakt. Johnny's versie van het personage is campy en bedwelmd, strompelt en slurpt op een grappige manier, en staat ver af van het soort piraat dat andere acteurs tot leven zouden hebben gebracht als ze de rol hadden gekregen.

Terwijl het schandaal rond de rotsachtige relatie tussen Johnny en Amber Heard alleen maar rommeliger is geworden, heeft Disney een nieuwe Pirates of the Caribbean-reboot in de maak, en velen vragen zich af of de acteur zal terugkeren om zijn rol als Captain Jack Sparrow opnieuw op te nemen. Zet hij weer voet op de boot om met de franchise te zeilen?

Keert Johnny Depp terug als kapitein Jack Sparrow?

Een van de rollen waar Johnny Depp het meest bekend om is, is het vertolken van Captain Jack Sparow in de Pirates of the Caribbean-filmfranchise. Hij heeft niet altijd geprofiteerd van grote kansen, maar hij heeft geweldig werk geleverd in blockbuster-hits en zijn co-sterren hebben zijn lof gezongen.

Kevin McNally heeft zelfs onthuld dat hij het geweldig zou vinden als Johnny terug zou komen op de set. Hij zei: Ik zie een groot humanitair en een mooi mens. Ik zie geen enkele belemmering voor hem om terug te komen en Jack Sparrow te spelen. Ik denk dat er een algemeen gevoel was dat er zonder Jack geen Pirates-franchise is. En daar zit waarschijnlijk veel waarheid in.”

Maar nu zijn er vragen over het zesde deel van de franchise, de toekomst van het beroemde personage en of Johnny Depp zijn iconische rol kan hernemen. Helaas voor zijn fans heeft de acteur onthuld dat hij nooit meer naar de film zal terugkeren.

Johnny Depp zei op de tribune dat hij niet naar Disney zal terugkeren

Tijdens het kruisverhoor in de smaadprocessen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard, gaf Johnny toe dat er niets was dat Disney hem kon bieden dat hem zou overtuigen om terug te gaan naar de geliefde franchise.

"Het is een feit, meneer Depp, als Disney naar u toe zou komen met $300 miljoen en een miljoen alpaca's, zou niets op deze aarde u terug kunnen krijgen en met Disney kunnen werken aan een Pirates of the Caribbean-film? Juist?" Amber's advocaat Ben Rottenborn vroeg de acteur, waarop hij antwoordde: "Dat is waar, meneer Rottenborn."

In het lopende proces bekende de acteur dat Disney hem beëindigde met de zesde aflevering van de franchise, slechts enkele dagen nadat Amber's opiniestuk was gepubliceerd. Hij geloofde dat het artikel zijn carrière enorm heeft geschaad en hem de rol van Jack Sparrow heeft gekost. Hij onthulde ook dat Disney hem niet van tevoren op de hoogte had gesteld dat hij werd ontslagen en zei: Ik was me daar niet van bewust, maar het verbaast me niet.”

Johnny vervolgde: Er waren twee jaar voorbijgegaan van constant wereldwijd praten over mij als deze vrouwenklopper. Dus ik weet zeker dat Disney probeerde de banden te verbreken om veilig te zijn. De MeToo-beweging was op dat moment in volle gang.”

Kan de 'Pirates'-franchise overleven zonder Johnny?

Als gevolg hiervan vond er een massale online discussie plaats waarbij verschillende fans van de franchise vol vertrouwen deelden dat Pirates of the Caribbean niets is zonder Johnny Depp. Een Twitter-gebruiker schreef: "Zijn karakter is te iconisch en kan niet worden vervangen of herschikt."

Een fan merkte op humoristische wijze op: "Pirates of the Caribbean zonder Johnny Depp is als bruin worden als het bewolkt is - zinloos", terwijl een ander schreef: "Johnny Depp als Captain Jack Sparrow is altijd een van mijn favoriete dingen geweest om te zien groeien omhoog. Hij heeft zoveel geweldige rollen gehad, maar Pirates was echt mijn introductie tot zijn oeuvre. Er is geen Pirates zonder hem, reboot of geen reboot.”

Wat biedt de toekomst voor de 'Pirates Of The Caribbean'-franchise?

Omdat Captain Jack Sparrow zo'n cruciale rol speelt in de franchise, kunnen fans zich moeilijk voorstellen dat iemand anders de rol speelt. Filmproducent Jerry Bruckheimer herinnerde fans er in een recent interview aan dat Johnny Depp momenteel niet in de toekomst van zijn Disney-megafranchise zit.

De producent zei dat er momenteel twee Pirates-scripts in ontwikkeling zijn, maar geen van beide bevat Johnny's voormalige franchise-steunpilaar. Toen hem werd gevraagd naar de toekomst van de film, onthulde hij: Ja. We praten met Margot Robbie. We ontwikkelen twee Pirates-scripts – een met haar, een zonder.”

Hij verbrak ook zijn stilzwijgen over speculaties dat Johnny zou terugkeren om de beroemde rol te spelen. “Op dit moment niet. Over de toekomst moet nog worden beslist', deelde hij mee. Het lijkt erop dat de dagen van kapitein Jack Sparrow geteld zijn en dat de franchise waarschijnlijk zonder hem verder zal varen.

Aanbevolen: