Het volledige verhaal van wat er is gebeurd tussen 'Vanderpump Rules'-sterren Lala Kent en Randall Emmett

Inhoudsopgave:

Het volledige verhaal van wat er is gebeurd tussen 'Vanderpump Rules'-sterren Lala Kent en Randall Emmett
Het volledige verhaal van wat er is gebeurd tussen 'Vanderpump Rules'-sterren Lala Kent en Randall Emmett
Anonim

Lala Kent werd beroemd op The Vanderpump Rules, maar ze ontmoette Randall Emmett ruim voordat hij in de show verscheen. Hun relatie begon toen Lala in 2015 in het restaurant van Lisa Vanderpump, SUR, werkte. Randall gaf daar zijn kerstfeest en was toen net gescheiden van zijn vrouw. Hij vroeg om Lala's nummer en de twee werden intiem op hun allereerste date, waarbij Lala beweerde dat ze meteen wist dat ze 'voor altijd' bij Randall zou zijn.

De relatie tussen de twee ging met ups en downs, waardoor ze een super hot tabloid item waren. Ze waren altijd omringd door drama en de wereld vond het geweldig om te zien hoe alles zich ontvouwde. De laatste tijd hebben fans geleerd dat er veel meer lagen in de relatie waren die nu pas naar boven zijn gekomen …

10 Ze waren verloofd om te trouwen

In september 2018 tilde dit hete stel hun toch al stomende relatie naar een hoger niveau door zich te verloven om te trouwen, en ze stelden hun datum vast voor april 2020. Ze leken echt verliefd op elkaar, en het leek dat hun relatie de goede kant op ging - het nog lang en gelukkig leven waarvan Lala zich altijd had voorgesteld dat het hun eindbestemming zou zijn.

9 De pandemie heeft hun trouwdatum verlegd

Net toen Lala en Randall hun grote dag naderden, de wereldwijde pandemie toesloeg, en net als zoveel andere stellen over de hele wereld, werden ze gedwongen hun huwelijk naar een latere datum te verplaatsen. Natuurlijk waren er al plannen en was de opwinding al opgebouwd, maar alles moest op ijs worden gezet zonder een vast idee wanneer de wereld weer open zou gaan en ze hun weelderige trouwplannen konden hervatten.

8 Hun dochter werd geboren

De toegenomen tijd samen tijdens de quarantaine zorgde er duidelijk voor dat Lala en Randall hun tijd met plezier vulden, want het duurde niet lang voordat ze aankondigden dat Lala zwanger was. Fans waren opgewonden om het nieuws te horen, en Lala straalde van vreugde toen hun kleine meisje in maart 2021 werd geboren en ze hun prachtige dochter 'Ocean' noemden. Lala begon onmiddellijk Ocean's leven op Instagram te documenteren en verklaarde snel dat ze meteen nog een baby wilde. Randall leek iets minder enthousiast over dat idee.

7 Lala heeft alle afbeeldingen van Randall van Instagram gekrast

Alles leek goed te gaan met het jonge gezin tot oktober 2021, toen Lala plotseling alle tekenen van Randall van haar Instagram-pagina verwijderde. Haar plotselinge verlangen om alle referenties van hem te schrappen was een groot teken voor fans dat er problemen waren in het paradijs. Er begonnen geruchten de ronde te doen dat Lala en Randall uit elkaar waren gegaan, en ze zouden spoedig worden versterkt door een reeks andere abrupte veranderingen.

6 Het werd onthuld dat Randall Emmett bedrogen werd in Nashville

Het duurde niet lang voordat bronnen onthulden dat ze reden had om aan te nemen dat Randall Emmett Lala Kent in Nashville had bedrogen. Hun beeldschone leven vertoonde plotseling echte tekenen van problemen, en het meest trieste was natuurlijk dat ze een heel jonge dochter hadden die nu in de mix werd gegooid. Fans waren gekluisterd aan tekenen van verzoening, maar kregen in plaats daarvan verhoogde signalen die erop wezen dat de breuk serieus was en waarschijnlijk permanent zou zijn.

5 Lala checkt in bij een hotel

Het duurde niet lang voordat Lala Kent een video van zichzelf plaatste die heel anders was dan alle andere die ze in het verleden had gepost. Deze keer was de video van haar en Ocean die incheckten in een hotel in Beverly Hills, en het werd gefilmd als wat leek op een opzettelijke opgraving bij Randall, waardoor hij officieel werd gewaarschuwd dat ze toegewijd was om verder te gaan, ongeacht wat de offer. Ze lijkt naar het hotel te zijn verhuisd voor een kort verblijf. Lala nam de tijd om deze video van haar hotelverhuizing in te stellen op het nummer van Beyonce, Sorry.

4 Lala werd gespot zonder haar ring

Page Six meldt dat een Barnes & Noble in Los Angeles het decor was voor de recente signeersessie van Lala Kent, en ze maakte meer dan alleen maar een optreden… ze legde ook een verklaring af. Lala arriveerde om handtekeningen te tekenen voor enthousiaste fans die haar nieuwe memoires met de titel Give Them Lala aan het pakken waren. Fans konden het niet helpen, maar merkten op dat Lala op dat moment haar verlovingsring niet droeg, en toen haar werd gevraagd hoe het met haar ging, was haar reactie; "Ik doe mijn best."

3 Randall Emmetts dubbelleven werd ontmaskerd

Er is een bron aan de oppervlakte gekomen om informatie over Randall te lekken, en ze hebben onthuld dat hij al heel lang een dubbelleven leidt. Er wordt gezegd dat hij de kunst van het leven als een loyale, liefhebbende significante ander soms onder de knie heeft, maar er zijn andere momenten dat hij heel anders handelt. Er wordt aangenomen dat Randall ook op een reeks buigingen zou gaan en erg vriendelijk was met de dames. Dit werd bewezen toen hij werd gezien toen hij met twee dames in Nashville het Thompson hotel binnenging.

2 Ze krijgen een band met hun baby …. Afzonderlijk

Ocean blijft de focus voor zowel haar vader als haar moeder, ondanks het feit dat ze het op dit moment gewoon niet met elkaar kunnen vinden. Lala en Randall blijven volledig toegewijd om Ocean het allerbeste leven te geven dat ze maar kan hebben en hebben online foto's van hun tijd met haar gedeeld… afzonderlijk.

De twee lijken tot een aantal minnelijke co-ouderschapsvoorwaarden te zijn gekomen, omdat het duidelijk is dat tijd met Ocean voor hen allebei een prioriteit is, en ze profiteren allemaal van de een-op-een tijd die ze met haar hebben.

1 Lala Kent hints dat geheimen onthuld zullen worden

De ups en downs van deze relatie zijn veel om in je op te nemen, en het lijkt erop dat er binnenkort nog meer vuil zal worden opgeschept. Toen ze werd gevraagd naar hun relatie, onthulde Lala dat er meer aan de hand was dan op het eerste gezicht lijkt, en ze drong er bij fans op aan om de rest van The Vanderpump Rules te bekijken voordat ze een oordeel vellen.

Ze zegt: Ik heb het gevoel dat naarmate de tijd verstrijkt, je hem meer zult zien en misschien denk je bij jezelf: 'Oké, dit is logisch.' Dat is tenminste mijn hoop voor kijkers… eindelijk kunnen duiken in waar onze relatie over gaat.”

=

Aanbevolen: