Zullen LaLa Kent en Randall Emmett het altaar halen?

Inhoudsopgave:

Zullen LaLa Kent en Randall Emmett het altaar halen?
Zullen LaLa Kent en Randall Emmett het altaar halen?
Anonim

Lala Kent, een favoriet bij de fans van Bravo's Vanderpump Rules, en haar verloofde Randall Emmett, een producer van The Irishman, waren van plan om op 18 april 2020 te trouwen, maar hebben duidelijk hun plannen moeten wijzigen. Het stel, dat zich in september 2018 verloofde, heeft er niet goed over nagedacht dat ze hun huwelijksceremonie voor de nabije toekomst hebben moeten afzien. Naast de logistieke pijn en financiële last (nou ja, ze zijn rijk, dus het komt wel goed) van het opnieuw plannen van hun bruiloft, hebben de twee een spanning in hun relatie ervaren terwijl ze samen opgesloten zaten.

Lala wordt echt over haar relatie

In het begin ging de realityster naar Instagram om haar gedachten over deze ongewone tijd te delen en schreef: "Deze hele situatie was veel te zwaar. Ik zal jullie allemaal pakken als dit voorbij is. Tot die tijd, wees veilig, blijf gezond en probeer elkaar niet te vermoorden over toiletpapier." Gelukkig hebben Lala en Randall elkaar niet vermoord om toiletpapier, maar ze hebben de laatste tijd meer ruzie dan normaal. In een recente podcast interview op Better Together met Maria Menounos, Lala werd echt over lockdown met haar significante ander en gaf toe: "Nou, Randall en ik zijn bijna een dozijn keer uit elkaar gegaan, dus weet je, dit is absoluut een test voor de relaties van mensen, maar het is zo gek omdat je weet dat je daar zit en je begint te kibbelen over kleine dingen en je begint alles te veel te analyseren." Met de recente toename van de tijd die de twee samen moesten doorbrengen, is hun strijd niet ongewoon. In dit geval zijn de twee waren eigenlijk heel herkenbaar.

Lala en Randall's geschiedenis

Dit is niet de eerste keer dat het stel op het punt staat uit elkaar te gaan. Voordat ze verloofd waren, veroorzaakte Lala's alcoholgebruik veel ruzie, maar de relatie veranderde ten goede toen ze besloot nuchter te worden. En als fans zich nog steeds zorgen maken over het feit dat de twee echt man en vrouw worden, moeten ze kijken naar het briefje dat Randall Lala gaf op wat hun trouwdag had moeten zijn. Er stond: "Deze bloemen zijn een viering van wat komen gaat en de zegen dat we één zullen worden. Ik hou meer van je dan woorden ooit zouden kunnen beschrijven. Mijn hart is vol liefde omdat ik jou heb." Lala heeft zich ook gerealiseerd dat deze tijd samen hen in staat heeft gesteld om 'onze relatie op zo'n geweldige manier te verbeteren'. Ze voegt eraan toe: "Zoals, ik weet dat we altijd ruzie zullen maken en natuurlijk zouden we de relatie nooit echt beëindigen, maar weet je, je zit vast aan iemand, um, maar er was, weet je, we zijn op zo'n geweldige plek dat ik niet eens had gedacht dat we beter konden worden."

Babykoorts

De 30-jarige kreeg nog persoonlijkere en intieme details over haar relatie met Randall, inclusief hun plannen om een gezin te stichten. "Ik zou graag twee [kinderen] willen, Randall wil er een, dus we zullen er twee hebben. Ik had een afspraak gemaakt met mijn gynaecoloog om te praten over, je weet wel, om het in beweging te krijgen, want ik was er klaar voor! Ik was van plan dat op 9 april te doen, en Randall en ik hadden besproken, laten we baby's maken, en toen gebeurde dit hele gebeuren."

Hoewel de zaken even op pauze staan, blijven ze optimistisch en hopen ze in juli van dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. De twee zijn ook elke week heel openhartig over hun relatie op hun eigen podcast, Give Them Lala…with Randall.

Aanbevolen: