Randall Emmett smeekt naar verluidt om ex-verloofde Lala Kent terug na vals schandaal

Inhoudsopgave:

Randall Emmett smeekt naar verluidt om ex-verloofde Lala Kent terug na vals schandaal
Randall Emmett smeekt naar verluidt om ex-verloofde Lala Kent terug na vals schandaal
Anonim

Lala Kent is de verloofde en moeder van de pasgeboren dochter van Randall Emmett, Ocean. Emmett werd betrapt op flirten in het centrum van Nashville met een meisje dat beslist niet Lala Kent was.

De 31-jarige Vanderpump Rules-ster heeft officieel hun driejarige verloving afgeblazen.

Dit hartverscheurende nieuws heeft Randall er niet van weerhouden te proberen Lala's gunst terug te krijgen en hun relatie nieuw leven in te blazen.

"Randall heeft geprobeerd haar terug te winnen", zegt de insider. "Hij doet er alles aan om haar gelukkig te maken." Lala is bij hen thuis geweest en heeft Randall tijd laten doorbrengen met Ocean."Ze gaat Ocean niet van haar vader afpakken", zegt de insider. "Lala blijft co-ouderschap met Randall, maar op dit moment is ze romantisch met hem klaar."

Momenteel wordt seizoen negen van de realityshow uitgezonden en het is bitterzoet om het paar samen te zien.

Lala, Randall en Baby Ocean

Het enige dat fans over Lala Kent weten, is dat ze van niemand onzin aanneemt. Geen enkele hoeveelheid bloemen en excuses zal haar ervan weerhouden van gedachten te veranderen.

Met haar dochter Ocean op de foto verandert dat echter het spel volledig. Randall is de vader van haar kind en dat zal nooit veranderen.

Een tweede bron voegt eraan toe dat het paar inderdaad aan het "praten" is, aangezien "Randall Lala niet wil verliezen". Volgens het individu: "Lala wil er niet uitkomen met Randall. Ze is gefocust op Ocean, zichzelf en kijkt naar de toekomst. Ze brengt tijd door met vrienden en Randall probeert het te laten werken en wil de zaken niet afblazen."

Lala heeft sindsdien al haar foto's met Randall op Instagram verwijderd, maar hij heeft nog steeds het zijne met Lala.

The Queen Of Give Them Lala

Lala is druk bezig geweest met het zoeken naar appartementen en is van plan zo snel mogelijk te verhuizen. De ruimte kan deze twee maken of breken, dus we zullen moeten afwachten!

Het belangrijkste in deze vergelijking is Ocean en beide partijen zijn bereid om alles te doen wat nodig is om haar te beschermen. Hun relatie zal voorlopig op de achtergrond moeten blijven, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft.

Aanbevolen: