Alles wat Sophia Bush heeft gezegd over haar relatie met Chad Michael Murray

Inhoudsopgave:

Alles wat Sophia Bush heeft gezegd over haar relatie met Chad Michael Murray
Alles wat Sophia Bush heeft gezegd over haar relatie met Chad Michael Murray
Anonim

One Tree Hill-sterren Sophia Bush en Chad Michael Murray begonnen te daten in 2002 en in 2004 verloofde het paar zich. Op 16 april 2005 stapten de twee co-sterren in het huwelijksbootje, maar hun liefde duurde niet lang. Begin 2006 diende Bush papieren in voor een nietigverklaring die werd afgewezen, en de twee scheidden in december 2006. Hoewel ze allebei veel hebben gedaan sinds het einde van de show, blijft hun relatie een belangrijk aandachtspunt voor hun fans.

Vandaag bekijken we alles wat de actrice heeft onthuld over haar relatie en scheiding met Chad Michael Murray. Van waarom ze met haar co-ster trouwde tot waarom ze niet meer over Murray wil praten - blijf scrollen om erachter te komen!

7 Sophia Bush wees erop dat het daten van co-sterren heel gewoon is in de industrie

Toen Bush en Murray in 2002 met elkaar gingen daten, was de actrice pas 20 jaar. Tijdens een interview op Michael Rosenbaum's Inside of You-podcast, zei de actrice dat het daten van co-sterren niet zo vreemd is.

"Je realiseert je dat iedereen die je ooit in deze business hebt ontmoet, met iedereen is uitgegaan. Als je 100 uur per week op de set doorbrengt en je niet eens thuiskomt om acht uur te slapen, zoals, ja, het verbaast me niet dat elke 20-jarige op een set elke andere 20-jarige op een set heeft gedateerd. We doen alsof het niet gebruikelijk is en het is heel gewoon. Sommige van onze favoriete beroemdhedenparen zijn mensen die trouwde met de vierde costar waarmee ze uitgingen."

Naast Chad Micahel Murray, ging Sophie Bush ook uit met James Lafferty en Austin Nichols van One Tree Hill.

6 Sophia Bush onthulde dat ze niet echt met Chad Michael Murray wilde trouwen

In 2018 werd Sophia Bush gevraagd naar haar relatie met Murray op What Happens Live With Andy Cohen. Daar onthulde ze dat ze niet echt met haar tegenspeler wilde trouwen.

"Het was eigenlijk niet iets dat ik echt wilde doen, maar weet je, het is cool. Dames moeten leren ruimte in te nemen op de manier waarop mannen wordt geleerd waar ze recht op hebben."

Op de vraag waarom ze het uiteindelijk deed, verduidelijkte de actrice: "Omdat hoe stel je iedereen teleur, en hoe doe je - wat is het gevecht? En als je bazen hebt die je vertellen dat je de enige persoon die iemand op tijd op zijn werk krijgt, en 200 mensen zien hun kinderen 's nachts of niet omdat onze dagen op tijd beginnen."

5 De omgeving van Sophia Bush heeft bijgedragen aan de relatie met Chad Michael Murray

De actrice onthulde dat ze op dat moment veel veranderingen doormaakte en dat het niet gemakkelijk voor haar was om zich aan te passen aan roem. Ze gaf ook toe dat de euforie van het zijn op televisie en het omgaan met haar co-ster veel heeft bijgedragen aan de relatie. Dit is wat ze zei:

Als super nerdy jongen en plotseling ben je op tv en al deze dingen gebeuren en een van de coole mensen met wie je werkt, vindt je geweldig, er zijn echt basale hersenspulletjes daar. Ik denk dat dat voor mij, het kostte me veel tijd om het soort inventaris te maken waar je het over hebt in de nasleep. En ik bleef op een werkplek met mijn ex.'

4 Producers van One Tree Hill maakten misbruik van de relatie tussen Bush en Murray

Een ding dat veel fans van de actrice kan schokken, is dat de producenten van het tienerdrama uiteindelijk de relatie tussen haar en Chad Michael Murray hebben uitgebuit. Bush opende erover door te zeggen:

"Ze maakten er een gewoonte van om te profiteren van het persoonlijke leven van mensen en niet alleen voor mij en voor mijn ex - voor andere acteurs in de show die, zoals je doet wanneer je dicht bij mensen komt, diep persoonlijke dingen zouden delen die in hun leven plaatsvonden en ze zouden in verhaallijnen terechtkomen. Het was niet oké. Het was opportunistisch en lelijk en als je een show leidt, ben je als een ouder. Het is de bedoeling dat je je kudde beschermt en dat was het tegenovergestelde. En ik kan me voorstellen dat dat ook moeilijk voor hem was. Het was een erg vervelende situatie van hun kant. Ik denk dat ze leefden voor het drama."

3 Sophia Bush zei dat ze niet meer over Chad Michael Murray zou praten

In het interview op Michael Rosenbaum's podcast Inside of You van vorig jaar zei de actrice dat ze niet meer over haar ex-man zou praten omdat haar woorden de neiging hebben om verdraaid te worden. Dit is wat Bush zei:

"Oh, ik ga niet over hem praten. Ik mag niet omdat ik heb geprobeerd de draak te steken met een dom kind te zijn en wanneer ik dat heb gedaan, wordt het in ik verdraaid ik heb het over iemand die ik niet eens meer ken, die duidelijk een volwassene is."

2 Chad Michael Murray is de tijd van Sophia Bush niet meer waard

Het lijkt zeker alsof haar oude relatie iets is dat haar vaak ter sprake wordt gebracht, ook al is het meer dan een decennium geleden dat het eindigde. Dit is wat Bush in hetzelfde interview zei over waarom het herbeleven van het verleden haar tijd niet waard is:

"Ik denk dat je moet lachen om wie je vroeger was, maar als mensen me vragen over geschiedenis waar iemand anders bij betrokken is… is het mijn tijd niet waard. Het is geen plaats waar ik een slechte wil koester of alles."

1 Sophia Bush concentreert zich op haar carrière en niet op Chad Michael Murray

Ten slotte maakte de actrice een heel terecht punt door te zeggen dat ze toen erg jong was en dat ze zoveel heeft bereikt sinds haar One Tree Hill-dagen. "Ik heb zoiets van, 'Wil je praten over een stom ding dat je deed toen je 21 was, toen je in wezen een senior op de universiteit was?' Ik heb zo'n hele andere carrière."

Het is voor Sophie Bush duidelijk dat dat hoofdstuk van haar leven al lang voorbij is.

Aanbevolen: