Michelle Obama deelt lieve foto van haar en Barack die oudejaarsavond vieren

Inhoudsopgave:

Michelle Obama deelt lieve foto van haar en Barack die oudejaarsavond vieren
Michelle Obama deelt lieve foto van haar en Barack die oudejaarsavond vieren
Anonim

Michelle Obama deelde een schattige oudejaarsfoto van zichzelf en haar man van 31 jaar - Barack Obama. Het paar werd gezien terwijl ze een bril uit 2022 droeg terwijl ze iedereen een gelukkig nieuwjaar wenste.

Het voormalige eerste paar belde in het nieuwe jaar toen het paar de themabril droeg.

"Gelukkig nieuwjaar van mij en mijn boe! Ik wens jullie allemaal een jaar vol geluk, liefde en een goede gezondheid ", zei Michelle in de Instagram-post.

Michelle Obama bracht hulde aan Betty White

De schattige post kwam nadat de voormalige first lady een eerbetoon plaatste aan de overleden actrice Betty White.

Michelle, 57, plaatste een eerbetoon aan de overleden Golden Girls-actrice op haar Instagram-pagina, waarop White te zien was met de familiehond Bo die in mei 2021 was overleden.

"Betty White doorbrak barrières, tartte de verwachtingen, diende haar land en zette ons allemaal aan het lachen", schreef Obama in haar post. "Ze was ook een dierenliefhebber en activist, en Bo bracht graag tijd met haar door."

"Er was niemand zoals zij, en Barack en ik sluiten ons aan bij zovelen die de vreugde zullen missen die ze de wereld heeft gebracht. Ik weet dat onze Bo ernaar uitkijkt haar in de hemel te zien."

Betty White stierf op vrijdag

De Emmy-winnende actrice had een carrière van meer dan 80 jaar. Ze zou vrijdagochtend een natuurlijke dood zijn gestorven in haar huis, bevestigde TMZ. De politie werd gezien in het huis van White om haar dood te onderzoeken als een procedure. Er werd ook een busje van een zwarte lijkschouwer gezien die haar huis verliet, aangezien de autoriteiten bevestigden dat er "geen kwaad opzet" was in verband met de dood van White.

Op 28 december tweette ze haar laatste bericht: "Mijn 100e verjaardag… Ik kan niet geloven dat het eraan komt en People Magazine viert feest met mij! Het nieuwe nummer van @People is morgen in het hele land verkrijgbaar bij kiosken."

President Biden brengt ook hulde

President Joe Biden leidde hulde aan de ster en tweette: "Betty White bracht een glimlach op de lippen van generaties Amerikanen. Ze is een cultureel icoon dat heel erg zal worden gemist. Jill en ik denken aan haar familie en zo degenen die van haar hielden deze oudejaarsavond."

Het Amerikaanse leger bedankte haar ook voor haar diensten in de Tweede Wereldoorlog. "We zijn bedroefd door het overlijden van Betty White", tweette het leger. "Ze was niet alleen een geweldige actrice, ze diende ook tijdens de Tweede Wereldoorlog als lid van de American Women's Voluntary Services."

Aanbevolen: