Dit is wat er gebeurt met de Netflix-deal van Barack en Michelle Obama

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurt met de Netflix-deal van Barack en Michelle Obama
Dit is wat er gebeurt met de Netflix-deal van Barack en Michelle Obama
Anonim

Barack en Michelle Obama lijken het soort mensen dat niet stil kan zitten. Het leven in het Witte Huis, met zijn veeleisende schema en constante chaos, was perfect voor deze twee verhuizers / shakers, en ze hebben behoorlijk veel bereikt tijdens hun tijd als de Eerste Familie, terwijl ze nog steeds tijd hadden om prioriteit te geven aan hun gezinsleven met hun twee dochters, Sasha en Malia.

Het is dus geen verrassing dat ze, na slechts een paar jaar uit de schijnwerpers, een gloednieuw project hebben gelanceerd, iets totaal anders dan hun voorgaande acht jaar als President en First Lady Ze hebben een enorme exclusieve overeenkomst met Netflix om tv-shows en films te produceren die aansluiten bij hun missie van openbare dienstverlening en activisme. Hun bedrijf, Higher Ground Productions, heeft nu verschillende projecten uitgebracht, met veel meer op de rol. De allereerste film van Higher Ground Productions, American Factory, kreeg een Oscar-nominatie voor Beste Documentaire Speelfilm, een vroege onderscheiding die veelbelovend lijkt voor de toekomst van het bedrijf. Ze blijven hun vele talenten bewijzen in hun nieuwe rollen als producenten. Hier is alles wat we weten over wat er gebeurt met de Netflix-deal van de Obama's.

10 'Exit West'

De roman uit 2017 van Mohsin Hamid fascineerde lezers met zijn ingrijpende verhaal over liefde tijdens een burgeroorlog in een niet nader genoemde moslimstad. Terwijl hun stad in geweld en ondergang verandert, ontdekken de jonge geliefden bovennatuurlijke deuren die hen over de hele wereld kunnen brengen. Riz Ahmed (Sound of Metal, Star Wars) wordt getikt om de mannelijke hoofdrol te spelen in de filmversie, die later dit jaar in productie gaat.

9 'Ada Twist, Wetenschapper'

Nog een Higher Ground Productions-project dat is gebaseerd op een boek: Ada Twist, Scientist, door Andrea Beaty, met een jong zwart meisje dat mensen helpt met het gebruik van de thema's wetenschap en vriendschap. De show zal een geanimeerde kindershow zijn, wat logisch is, aangezien we weten hoeveel de Obama's van kinderen houden!

8 'Grote Nationale Parken'

In een poging om de bescherming van de meest buitengewone soorten en habitats van onze planeet te bevorderen, zal Higher Ground Productions de nieuwe natuurhistorische docu-serie Great National Parks produceren. De serie richt zich op nationale parken en andere fascinerende plekken op aarde en biedt lessen over het behoud van deze waardevolle hulpbronnen.

7 'Brandweerdochter'

Firekeeper's Daughter, gebaseerd op de YA-roman met dezelfde naam uit 2021 van Angeline Boulley, volgt een 18-jarig Indiaans meisje dat betrokken raakt bij een politieonderzoek op haar Ojibwe-reservaat. Zowel Boulley als een van de uitvoerende producenten, Wenonah Wilms, zullen hun ervaring in het Ojibwe-reservaat gebruiken.

6 'Frederick Douglass: Prophet Of Freedom'

De biografie van Frederick Douglass door David W. Blight heeft de Pulitzer al gewonnen en nu wordt er ook een langspeelfilm van gemaakt. De Obama's zijn gepassioneerd over het tonen van verhalen over zwarte leiders in de Amerikaanse geschiedenis, dus deze biopic zal waarschijnlijk een doordachte en krachtige weergave zijn.

5 'Het G-woord met Adam Conover'

Als je je niet kunt voorstellen hoe de stijlen van sketchcomedy en documentaire compatibel zouden kunnen zijn, wil je The G Word met Adam Conover eens bekijken. Het 'G-woord' is 'regering' en deze unieke komische mix neemt kijkers mee naar de Amerikaanse regering, eert haar ambtenaren en hekelt ook de tekortkomingen van het systeem. Conover was eerder populair op CollegeHumor en speelde een voice-overrol bij Bojack Horseman, maar Conover heeft zeker bewezen dat hij de komische karbonades heeft voor dit project.

4 'De jonge vrouw'

Een nieuwe vrouw voelt zich ongebonden en niet synchroon op de dag van haar eerste huwelijk als een storm nadert. Schrijver en regisseur Tayarisha Poe brengt het verhaal tot leven, zoals ze vakkundig deed in haar laatste film, Selah and the Spades, die furore maakte bij Sundance.

3 'Over het hoofd gezien'

De serie overlijdensberichten van de New York Times bevat doodsbrieven van gewone mensen met buitengewone verhalen, die door de geschiedenis vaak "over het hoofd gezien" worden. De voorliefde en het vermogen van de Obama's voor intieme menselijke verhalen zullen zeker volledig tot uiting komen in deze gescripte bloemlezing.

2 'Wafels + Mochi'

Kleuterschoolkinderen en hun families zullen genieten van deze kindershow van een half uur die alleen door Michelle Obama gemaakt had kunnen worden. Haar jarenlange campagne voor gezonde schoollunches en voedingseducatie op scholen wordt voortgezet met deze show, waarbij kinderen worden voorgelicht over het voedsel dat we eten. De stijl zal liefhebbers van Sesamstraat bekend voorkomen, met poppen en didactische lessen in bij de leeftijd passende gekkigheid. De show, die dit voorjaar debuteerde, krijgt nu al hoge waarderingscijfers van zowel critici als publiek.

1 'Tenzing'

Een ander documentaireproject van Higher Ground Productions is Tenzing, het verhaal van Tenzing Norgay die, samen met Sir Edmund Hillary, de eerste werd die de top van de Mount Everest bereikte (de bergbeklimmers delen in interviews die na het samen bereiken van de top, kwamen ze overeen om niet te vertellen wie er als eerste op de top stapte, aangezien het feit niet van belang is voor de twee die samen de klim hebben gemaakt). De biopic zal gebaseerd zijn op de biografie van Ed Douglas van de Nepalees-Indiase Sherpa-bergbeklimmer.

Aanbevolen: