Kanye West op oudejaarsavond beschuldigde Drake van flirten met zijn vrouw

Kanye West op oudejaarsavond beschuldigde Drake van flirten met zijn vrouw
Kanye West op oudejaarsavond beschuldigde Drake van flirten met zijn vrouw
Anonim

Het was oudejaarsavond 2018.

In plaats van te genieten van de feestdag die hij met zijn familie vierde, liet Kanye West zijn Twitter-vingers klaarmaken.

In een tijdsbestek van een half uur liet de "Gold Digger"-rapper 19 tweets los die gericht waren op Drake omdat hij hem constant "ontwijkde".

Het ergste van alles, hij volgde zijn vrouw Kim Kardashian op Instagram.

"Ik heb nooit iets genoemd of aangeraakt dat met familie te maken had als het om Drake ging", schreef hij. “Hij volgde mijn vrouw op Instagram. Ik heb geen rundvlees met niemand. Houd van iedereen, maar volg mijn verdomde vrouw niet op Instagram, "schreef West.

"Wie had het lumineuze idee om Drake te vertellen mijn vrouw te volgen op Instagram?" vroeg hij toen. “Deze persoon is niet de vriend van Drake. Ima [sic] focus op mijn familie, en je houdt ze buiten al deze worstelende dwaasheid."

Veel fans geloven dat het rundvlees in 2010 begon nadat Drake werd gespot met West's ex-vriendin, Amber Rose.

Tussen toen en nu riep hij West in drie verschillende nummers, te beginnen met Summer Sixteen uit 2016.

Drake klopte: "Nu heb ik een huis in L. A., nu heb ik een groter zwembad dan Ye / En kijk, man, Ye's zwembad is leuk, het mijne is gewoon groter, wat ik zeg." Dat begon de reeks van volgende aanvallen.

Kim Kardashian kwam uiteindelijk tussenbeide om West te verdedigen.

Ze tagde Drake en schreef: "Dreig nooit mijn man of ons gezin." Ze insinueerde ook dat hij niet succesvol zou zijn zonder de hulp van West, verwijzend naar hun samenwerkingen in de vroege stadia van zijn carrière tussen 2009 en 2010.

"Mijn man is de meest briljante persoon, de meest geniale persoon die ik ken", postte ze. "Hij maakte de weg vrij voor een Drake."

Drake ontvolgde Kim vervolgens.

In september 2018 viel Kanye West Drake aan vanwege een gerucht dat de Scorpion-artiest een affaire had met Kim.

"Het feit dat het mensen zijn die geruchten doen of denken dat je mijn vrouw hebt geneukt en dat je niets zegt en het zo draagt," zei hij.

“Dat past niet goed bij mijn geest. Als ik een vriendin uit Chicago had, heette ze Ranita, en toen was je getrouwd met Rihanna. Ik zou geen nummer hebben gemaakt dat 'RiRi' heet."

West verwees naar een nummer op Drake's album Scorpion, "In My Feelings", waar hij een vrouw noemt die "Kiki" heet.

Sommige fans dachten dat het een verwijzing was naar de bijnaam van Kardashian.

"Dus als je denkt, 'Oh, ik weet niet waar het vandaan kwam…' ben je daar te slim voor, bruh, 'zei hij. 'Je weet waar dat vandaan komt. Maak geen verslag met niets dat kan worden verward."

Aanbevolen: