Ice-T en vrouw Coco vieren 21 jaar samen op oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Ice-T en vrouw Coco vieren 21 jaar samen op oudejaarsavond
Ice-T en vrouw Coco vieren 21 jaar samen op oudejaarsavond
Anonim

Gefeliciteerd voor Ice-T en Coco.

Het stel belde in 2022 in The Clarendon Hotel in Florida. Ice T- echte naam Tracy Lauren Marrow en Coco volledige naam - Nicole Natalie Austin - zijn al 21 jaar samen.

De realityster, 42, plaatste een foto van zichzelf terwijl ze op de schoot van haar man zat, met als onderschrift: "Kun je geloven dat we al 21 jaar samen zijn!! Vandaag is ons jubileum!"

Coco beschreef haar liefde voor Ice T als 'onbeschrijfelijk'

Ze voegde eraan toe: "Het was een geweldig avontuur met jou schat. De liefde is onbeschrijfelijk. Proost op een leven lang met jou! Ik hou van je mijn boe-geroep."

Coco en Ice T werden ook vergezeld door familie en vrienden, waaronder Coco's moeder, Tina Austin, toen ze het nieuwe jaar inluiden.

Coco And Ice T Share dochter Chanel

Law & Order-ster Ice T ontmoette Coco in december 2001 en had twee maanden een relatie voordat ze in Las Vegas trouwde. Ondanks het leeftijdsverschil van 21 jaar tussen hen, heeft hun liefde standgehouden.

De twee hebben samen een 5-jarige dochter, Chanel Nicole, die ze in 2015 verwelkomden. Ice-T heeft ook twee kinderen uit eerdere relaties.

Coco Austin ging vorig jaar viraal vanwege haar kijk op borstvoeding

Vorig jaar werd Coco bekritiseerd nadat ze stoutmoedig had verklaard dat ze niet zal stoppen met het geven van borstvoeding aan haar vijfjarige dochter Chanel. De Ice and Coco-ster weigert te stoppen met het verzorgen van haar kleine meisje - die ze deelt met rapster-echtgenoot Ice-T.

De 42-jarige beweert dat het proces een bron van troost is voor haar dochter, vooral te midden van de huidige pandemie van het coronavirus.

"Chanel houdt nog steeds van mijn borsten", vertelde Coco aan Us Weekly.

"Het is een groot moment van binding tussen een moeder en je kind", ging Austin verder.

Ze voegde eraan toe: "Waarom zou je dat van haar afnemen? … Als ze het niet wil, oké, daar stop je het. Maar ik ga niet zomaar nee zeggen."

Het voormalige Playboy-model zei: "In een tijd waarin het voelt alsof de wereld ten einde loopt… zuig zoveel mogelijk liefde op!"

"Ik heb veel rekwisieten gekregen in de borstvoedingsgemeenschap en krijg massa's e-mails van vrouwen/moeders die het waarderen dat ik licht op het onderwerp breng."

Coco stond erop dat Chanel "echt voedsel" eet en niet al haar voedingsstoffen uit moedermelk ha alt, maar haar verzorgt om haar te helpen ontspannen.

Ze voegde eraan toe: "Op dit moment is borstvoeding alleen voor troost en geloof me dat het meisje van vlees houdt, dus het is niet alsof ze geen echt voedsel eet…"

Aanbevolen: