O'Shea Jackson Jr. is niet de enige zoon van Ice Cube

Inhoudsopgave:

O'Shea Jackson Jr. is niet de enige zoon van Ice Cube
O'Shea Jackson Jr. is niet de enige zoon van Ice Cube
Anonim

Ice Cube a.k.a. O'Shea Jackson Sr. is niet alleen een van de pioniers van Hip Hop (vooral gangsta rap), maar hij is ook een volleerd acteur geworden en vindt zichzelf een van de weinige gewaardeerde rappers die de Rock and Roll Hall of Fame zijn binnengekomen, naast zijn vele andere inspanningen (de rapper maakt nog steeds muziek, aangezien zijn nieuwe supergroepproject Mt. Westmore is ingesteld debuteert in 2022.)

Maar van al zijn lofbetuigingen en prestaties in de wereld van muziek en acteren, is er geen zo belangrijk voor hem als vader zijn. Inderdaad, de rapper/acteur is de vader van O’Shea Jackson Jr., een opkomend gezicht in de wereld van Hollywood (later meer over hem). Maar O'Shea is niet de enige in het huis van de familie Ice Cube, want Ice Cube en zijn vrouw Kimberly Woodruff hebben een handvol andere kinderen.

6 Ice Cube is een privé-familieman

Ice Cube heeft in de loop der jaren voor het grootste deel geprobeerd zijn bepaalde aspecten van familiezaken privé te houden. Hoewel de acteur/rapper zijn familie op verschillende foto's heeft laten zien, heeft Cube een scheiding tussen zijn privé-leven en zijn zakelijke leven behouden - een incidenteel verhaal over hoe hij zijn vrouw ontmoette, niettegenstaande.

5 O'Shea Jackson Jr. is de oudste van Ice Cube

We kunnen net zo goed beginnen met de oudste van Ice Cube's kinderen, O'Shea Jr. Hij en zijn vader delen niet alleen een opvallende fysieke gelijkenis, maar ze delen ook een hechte relatie. Misschien geïnspireerd door zijn lieve oude vader, treedt O’Shea Jackson Jr in de voetsporen van zijn beroemde vader door zijn talenten te wijden aan zowel acteren als muziek. De inwoner van Los Angeles speelde samen met Aubrey Plaza in Ingrid Goes West, Den of Thieves met Gerard Butler en speelde natuurlijk zijn vader in Straight Outta Compton. O'Shea's muzikale inspanningen hebben ertoe geleid dat hij een 10-track mixtape heeft uitgebracht getiteld Jackin For Beats onder de alias, OMG Like father, like son.

4 Darrell Jackson is de middelste zoon van Ice Cube

De op één na oudste van Ice Cube's jongens, Darrell Jackson (ook bekend als DoughBoy, een eerbetoon aan het personage van zijn vader in Boyz N The Hood) is mede-manager van de platenmaatschappij die door zijn vader is opgericht, Lench Mob Records. Darrell is momenteel aan het daten met een vrouw genaamd Jay over wie hij op Valentijnsdag 2020 een lief bericht via Instagram plaatste. Darrell was ook te zien op de singles "She Couldn't Make It On Her Own" en "Y'all Know How I Am". " van zijn vaders album I Am the West (samen met zijn broer O'Shea.) Manier om het in de familie te houden, Ice.

3 Karima Jackson is zijn dochter

Is het mogelijk om een leven van privacy te behouden en normaal gesproken met een beroemde vader en broers die de faam van hun vader willen bereiken? In één woord, ja. In ieder geval voor Karima Jackson, Ice Cube’s liefhebbende dochter. Karima heeft haar hele leven hard gewerkt in de academische wereld en heeft twee masters behaald aan prestigieuze hogescholen. Karima studeerde af aan de Rutgers University in New Brunswick met een bachelor in sociologie. De dochter van de beroemde rapper behaalde vervolgens een masterdiploma in kinderadvocatuur aan de Montclair State University, met een focus op openbaar kinderwelzijn. Ze heeft ook een master in openbaar bestuur van de Rutgers University, de State University van New Jersey-Newark, waar ze lid was van Pi Alpha Alpha. Karima is momenteel research fellow aan de Rutgers School of Public Affairs and Administration. Zelfs als het niet in het publieke oog is, lijkt het erop dat Karima naar de … Sky reikt (excuses voor het rijmen.)

2 Shareef Jackson is de jongste van Ice Cube

De jongste van Ice Cube's kinderen, Shareef Jackson beleefde een relatief normale opvoeding. Als volwassene is Shareef een fervent basketbalfan, die vaak zijn beroemde vader vergezelt naar wedstrijden. Shareef is toevallig ook een voetbalfan, vaak te zien op foto's met een NFL-trui. Hoewel de gelijkenis niet zo sterk is als die van zijn broer O’Shea met Ice, vertoont Shareef een opvallende gelijkenis met zijn beroemde rapstervader. Er is een nieuwe Sharief in de stad (sorry. Moest.)

1 Deja Jackson (Misschien? Misschien?)

De dochter zijn van een beroemde rapper is één ding; geschillen over de vraag of je bent wat de media beweren te zijn, is echter een heel andere bal van was. Deja Jackson is inderdaad een allegaartje. Als u het internet doorzoekt voor alle informatie over mevrouw Jackson, kan een breed scala aan informatie worden onthuld. Sommige websites beweren dat Deja de tweelingzus van Karima is, terwijl andere sites beweren dat ze de jongste dochter van Ice Cube is. Evenzo kun je zelfs koppen tegenkomen waarin staat dat zij de overleden dochter is van de beroemde rapper. De consensus lijkt te zijn dat het jonge meisje wiens foto als de andere dochter van Ice Cube op het internet rondzweeft, een vrouwenbasketbalspeler van de University of Pennsylvania is en de dochter van Erma Bryant en Larry Jackson Hopelijk is dat gerucht nu verdreven, maar je kent het internet.

Aanbevolen: