Dit publiekslid raakte Keanu Reeves tijdens een live tv-interview

Inhoudsopgave:

Dit publiekslid raakte Keanu Reeves tijdens een live tv-interview
Dit publiekslid raakte Keanu Reeves tijdens een live tv-interview
Anonim

Er is een reden waarom Graham Norton een behoorlijk rijke man is, in werkelijkheid weet hij hoe hij een interview moet afnemen. De gastheer is geweldig in het vinden van informatie terwijl hij de zaken licht houdt naast beroemdheden en pronkt met hun zachtere kant en gevoel voor humor.

Onderweg heeft de gastheer zoveel gedenkwaardige momenten gehad, zoals Seth Rogen die onthult dat hij de neptattoo van zijn moeder niet kan uitstaan.

Zoals we later zullen bespreken, had de gastheer ook allerlei andere gedenkwaardige momenten.

Deze vond vooral plaats naast de legende zelf, Keanu Reeves. Norton ging het publiek een bepaalde vraag stellen, en toen zou het gedenkwaardige moment plaatsvinden.

Eerlijk gezegd was het niet ongemakkelijk en kwam het over als een geweldig moment op live tv.

'The Graham Norton Show' staat bekend om zijn buitensporige momenten

Er is echt nooit een saai moment op 'The Graham Norton Show'. De gastheer heeft de gave om zijn gasten zich op hun gemak te laten voelen en hun lichtere kanten te laten zien.

De lijst met memorabele momenten in de show is echt eindeloos, sommige celebs hebben zelfs toegegeven verliefd te zijn op de show! Wie kan vergeten dat Emilia Clarke toegaf dat ze verliefd was geweest op Matt LeBlanc tijdens zijn dagen op 'Friends'. Om de dingen veel gedenkwaardiger te maken, zat Matt tijdens het interview vlak naast haar. Het zorgde voor een heel lief moment!

De andere kant van het spectrum geldt ook, aangezien er ook wat ongemakkelijke momenten hebben plaatsgevonden, gezien hoe onvoorspelbaar de show soms kan zijn.

Mark Wahlbergs interview ging helemaal mis nadat het leek alsof de gast iets te veel had gedronken. Dat was duidelijk gezien zijn woorden en daden, vooral naast Sarah Silverman.

Over onhandig gesproken, hoe zit het met de tijd dat Mark Ruffalo onthulde dat hij nog nooit 'Friends' had gezien, alleen om te worden begroet door een volledig leeg kijkend gezicht van David Schwimmer…

Dit specifieke moment naast Keanu Reeves staat ergens in het midden.

Een fan zei dat ze Keanu Reeves nooit mocht kussen

Het gesprek begon volkomen onschuldig, toen Graham Norton de menigte inging en het publiek vroeg wat ze nog nooit eerder hadden gedaan.

Op dat moment waren de antwoorden volledig willekeurig, totdat deze ene vrouw besloot haar slag te slaan. Op de vraag wat ze nog nooit eerder had gedaan, antwoordde de vrouw: "Ik heb Keanu Reeves nog nooit gekust."

Het publiek genoot van het moment, en Graham Norton reageerde door te zeggen: "Leuk, mijn beste, en je zult het nooit doen."

Klassieke Keanu Reeves, hij keek het hele proces gewoon zwijgend toe, een beetje verlegen en gereserveerd, zoals gewoonlijk. Het was een geweldig moment van de luchthartige natuur en een moment waarop de fans volledig aten.

De video wordt volledig aanbeden door fans op YouTube, met meer dan 1,5 miljoen kijkers die klikken om af te stemmen en te zien hoe het allemaal verliep.

Fans hadden veel te zeggen over de beproeving en wat er gebeurde. In werkelijkheid was er veel lof voor niet alleen Keanu Reeves, maar ook voor Graham Norton en hoe hij met de situatie omging.

Graham Norton en Keanu Reeves behandelden het moment met klasse, volgens de fans

Ja, Keanu Reeves was op dat moment zijn gebruikelijke, stijlvolle zelf. Fans prezen echter ook de gastheer Graham Norton omdat hij de zaken licht en op koers hield gedurende het moment, omdat de dingen gemakkelijk een ongemakkelijke wending hadden kunnen nemen. Fans prezen de gastheer om zijn professionaliteit.

"Kunnen we wat krediet geven aan wat een geweldige gastheer Graham Norton is? Hij behandelde die vraag zo goed en liet Keanu volledig los en bracht hem niet in een moeilijke positie en deed dat op een manier die dat wel deed de jonge vrouw niet te schande maken of in verlegenheid brengen. Dit is meesterlijk gedaan."

"Norton is de onbetwiste koning van talkshows aller tijden. Hij heeft een aangeboren vermogen om zijn gasten op hun gemak te stellen, zodat ze grappige en persoonlijke dingen voor het publiek onthullen."

Natuurlijk waren fans, zoals gewoonlijk, ook volledig complimenteus jegens Keanu en zijn betrokkenheid tijdens de interactie.

"Hij is zo verlegen! Keanu is de belichaming van een knappe heer met een hart van goud!"

"Keanu Reeves is waarschijnlijk de aardigste man in Hollywood, maar als je een hond pijn doet, zal het niet goed met je aflopen."

"Keanu is wat alle sterren zouden moeten zijn….niet deftig op zichzelf en gewoon een nuchtere kerel die ook een aardige vent is."

Een geweldig moment dat door alle betrokkenen met volledige klasse werd behandeld.

Aanbevolen: