Sonny Bono raakte een boom en meer van de meest ongewone sterfgevallen van beroemdheden

Inhoudsopgave:

Sonny Bono raakte een boom en meer van de meest ongewone sterfgevallen van beroemdheden
Sonny Bono raakte een boom en meer van de meest ongewone sterfgevallen van beroemdheden
Anonim

Het was verrassend genoeg toen Cher's ex-man, Sonny Bono, in de jaren negentig een Republikeins congreslid werd, maar zijn accidentele skidood was des te schokkender. Sommige sterfgevallen van beroemdheden zijn ontstaan in omstandigheden die mysterieus, bizar of gewoon raar zijn.

Van buitenissige ongelukken tot vermeend vals spel, veel sterren hebben hun vroegtijdige einde op een vroegtijdige manier bereikt, en Sonny Bono is verre van de enige.

8 Sonny Bono skied in een boom

Sonny en Cher waren een muzikale kracht om rekening mee te houden in de jaren zestig en zeventig, en hun breuk in 1975 vertraagde hun carrière helemaal niet. Cher floreerde als popdiva en actrice in de jaren tachtig en Bono werd de burgemeester van Palm Springs, Californië en in 1992 werd hij een vertegenwoordiger in het Amerikaanse congres. In 1998, na 6 jaar in het Congres, ging Bono op skireis. Bij een bizar incident greep hij te veel snelheid en knalde hij tegen een boom, waarbij de 62-jarige ster werd gedood.

7 Elvis Presley stierf op het toilet

In wat misschien wel een van de beroemdste gênante sterfgevallen van beroemdheden is, stierf Elvis Presley, een man die ooit de koning van de rock-'n-roll en een internationaal sekssymbool was, als gevolg van complicaties veroorzaakt door zijn drugsprobleem. Dat is niet het gênante deel, hij stierf aan deze complicaties terwijl hij op het toilet zat. Sommigen hebben beweerd dat Elvis' constipatie in combinatie met zijn slechte hart zijn dood veroorzaakte. Artsen ontkennen dat dit zelfs in de verste verte mogelijk is. Jaren na de dood van Elvis geloofden media-roddels en complottheoretici dat hij niet echt dood was en dat zijn dood een hoax was om aan het publieke oog te ontsnappen.

6 Anton Yelchin werd aangereden door zijn eigen auto

Een recente en zeer tragische dood van een beroemdheid was die van Anton Yelchin, een rijzende ster wiens kans om een Hollywood A-lister te worden drastisch werd ingekort in 2016. De in Rusland geboren acteur stierf bij een bizar ongeluk toen hij faalde om zijn SUV op de juiste manier in het park te zetten en de auto rolde zijn oprit af en zette hem vast. Hij was pas 27 jaar oud. Voordat hij stierf, kreeg hij een aantal indrukwekkende rollen, zoals de hoofdrol in Alpha Dog tegenover Justin Timberlake en J. J. Abram's reboot van Star Trek.

5 Jim Henson stierf aan een behandelbare longontsteking

Hensons dood was niet alleen tragisch, maar ook volledig te voorkomen. Longontsteking is alleen dodelijk als het onbehandeld blijft, en om de een of andere reden is de maker van The Muppets nooit behandeld. Sommigen verwijten Hensons connecties met Christian Science voor zijn weigering om zich te laten behandelen. Christian Scientisten weigeren de moderne geneeskunde en stellen hun geloof in gebed om te genezen. Als Henson nooit was gestorven, wie weet wat voor soort muppets en wezens Kermit de Kikker als vriendjes zou hebben gekregen.

4 Natalie Wood, verdrinkingsongeval of moord?

De originele ster van West Side Story verdween op een avond op de boot van haar man Robert Wagner en werd de volgende ochtend drijvend in het meer gevonden. Onderzoekers denken dat ze uitgleed en in het water viel, maar bepaalde delen van het verhaal kloppen niet. Om te beginnen had Natalie Wood haar hele leven een verlammende fobie voor water omdat, en dit is gewoon griezelig, een waarzegster haar eens vertelde toen ze een klein meisje was dat ze zou verdrinken. Sommigen geloven ook dat vals spel een factor was omdat getuigen die op de boot waren met Wagner en Wood beweren dat het paar die nacht een gewelddadige ruzie had. Als de zaak nog niet raar genoeg was, snap dit, Christopher Walken is erbij betrokken. Hij was een van de mensen op de boot die avond en sommigen geloven dat het argument ging over zijn steeds hechtere relatie met Natalie Wood. De doodsoorzaak van Wood is nog steeds onderwerp van discussie.

3 De fetisjdood van David Carradine

Carradine stierf, net als Elvis, met zijn broek naar beneden, maar om een heel andere, hoewel nog steeds volkomen natuurlijke reden. Carradine, die beroemd was om zijn rollen in Kung Fu en Kill Bill, stierf aan complicaties veroorzaakt door auto-erotische verstikking. In duidelijke bewoordingen wurgde hij zichzelf terwijl hij masturbeerde om zijn orgasme te vergroten en uiteindelijk hing hij zichzelf per ongeluk op. Laten we Carradine niet schamen voor zijn seksualiteit en ons concentreren op de tragedie die zijn dood betekende.

2 Jayne Mansfield verloor haar hoofd

Mansfield's dood was zowel brutaal als tragisch, de actrice en het Playboy-model stierven toen een 18-wieler haar afsneed waardoor ze met haar auto tegen de achterste trailer botste. De vrachtwagen was net hoog genoeg dat toen hij Mansfields auto raakte, het haar hoofd volledig van de rest van haar lichaam scheidde. De rondborstige schoonheid werd letterlijk onthoofd door een vrachtwagen! Sinds haar dood moeten vrachtwagens nu met een balk onder de trailer komen om zo'n ongeval te voorkomen. Deze bars worden nu "Mansfield Bars" genoemd, naar de overleden actrice. Niet zo leuk weetje: de kinderen van Mansfield zaten op de achterbank van de auto, maar ze overleefden het allemaal. Een van hen was Mariska Hargitay, die nu Lt. Benson speelt in Law and Order SVU.

1 Steve Irwin stierf terwijl hij deed waar hij van hield

Steve Irwin was zowel geliefd als geplaagd door fans omdat zijn verlangen om mensen over dieren te onderwijzen zo sterk was dat hij niet verlegen was om met zijn hoofd naar voren te duiken en te worstelen met gevaarlijke en woeste soorten om ons, zijn kijkers, een kijkje te geven en een beetje kennis. Zijn kaki korte broek, Australisch accent en hoge energieprestaties maakten hem allemaal des te beminnelijker. Helaas zou het ook de oorzaak zijn van zijn overlijden. Tijdens het filmen, in een dood die niet werd verwacht voor de Crocodile Hunter, werd Irwin gestoken door een pijlstaartrog, wat niet noodzakelijk dodelijk is, tenzij de angel zich dicht bij het hart of een vitaal orgaan bevindt. In het geval van Irwin schoot de pijlstaartrog praktisch door zijn hart. Irwin wordt overleefd door zijn vrouw Terri en hun twee kinderen, Bindi en Robert, die in de voetsporen van hun vader treden en gastheren van natuurshows zijn geworden.

Aanbevolen: