Adam Devine raakte bijna verstrikt in drie beroemdhedenvetes na een feestje met de cast van 'SNL

Inhoudsopgave:

Adam Devine raakte bijna verstrikt in drie beroemdhedenvetes na een feestje met de cast van 'SNL
Adam Devine raakte bijna verstrikt in drie beroemdhedenvetes na een feestje met de cast van 'SNL
Anonim

Als je Adam Devine bent, wil je waarschijnlijk wegblijven van Saturday Night Live afterparty's. Dit komt omdat niet één maar drie vetes met beroemdheden in feite werden ontstoken vanwege zijn aanwezigheid. Het grappige is dat de alumnus van Workaholics deze beroemde beroemdheden niet opzettelijk boos maakten. Het was allemaal per ongeluk.

Adam is een van die gelukkige acteurs die naar de vaak met sterren bezaaide afterparty's van SNL mag gaan. In de SNL-cultuur zijn deze feesten enorm. Het is hoe de cast en crew stoom afblazen na het intense schema dat leidt tot hun wekelijkse liveshows. Ze mogen drinken, eten, feesten met A-listers en krijgen blijkbaar ruzie met Adam Devine … Dit is natuurlijk verre van het ergste dat de Modern Family-ster is overkomen. Per slot van rekening heeft hij nu drie waanzinnig grappige verhalen te vertellen. Maar in die tijd veroorzaakte elk van deze ontmoetingen nogal wat conflicten. Dit is wat er gebeurde…

Adams eerste vete was met Andy Samberg

Adam legde uit dat het incident met Andy Samberg gebeurde toen hij werd uitgenodigd voor een afterparty van Saturday Night Live vanwege zijn vriendschap met Jillian Bell. Destijds was Jillian een schrijver op SNL en scoorde haar Workaholics-collega's, waaronder Adam, kaartjes voor de afterparty.

"We gingen naar de SNL afterparty en Andy Samberg is daar. En we zijn allemaal fans en het was cool en [Jillina] stelt ons voor. En de muziek is luid en [Andy's] zit aan de andere kant van de tafel en Jillian zegt: 'Andy, dit is mijn vriend Adam. Adam, dit is Andy.' En ik ga, 'Hé, ik ben Adam.' En hij zegt: 'Nee, ik ben Andy! Het is Andy!' En ik ga, 'ik weet het, ik ben Adam!' En hij zegt: 'Het is ANDY! HET IS ANDY!' En ik zei: "IK WEET HET! IK WEET DAT JE ANDY BENT, IK BEN ADAM!" En hij zegt: 'IK BEN ANDY!'", legde Adam uit tijdens een interview in de This Is Important-podcast.

Het gesprek ging een tijdje zo heen en weer met verhoogde agressie omdat beide acteurs dachten dat ze onbeleefd tegen elkaar waren. Misschien dacht Andy dat hij doelbewust werd aangezien voor SNL-icoon Adam Sandler. Hoewel dit voor de grap gespeeld had kunnen worden, kreeg Adam een paar dagen later een telefoontje van zijn agent over het incident. Het bleek dat Andy werd vertegenwoordigd door dezelfde agent en het verhaal over de woordenwisseling had gedeeld. Andy beweerde zelfs dat hij en Adam er bijna een vuistgevecht door kregen.

Hierdoor gingen Andy en Adam samen zitten en Andy legde uit dat mensen hem doelbewust 'Adam' noemen om hem te kleineren. Dit was natuurlijk gewoon een enorm misverstand en de lucht was geklaard tussen hen. Dit was echter niet de enige vete van beroemdheden waarin Adam terechtkwam vanwege een SNL-afterparty.

Adams tweede vete was met Jon Hamm

Ja, Adam merkte dat hij Jon Hamm, de ster van Mad Men en Bridesmaid, boos maakte. Het gebeurde op een andere afterparty van Saturday Night Live waarvan Adam toegeeft veel te dronken te zijn geweest. Hij zei zelfs dat hij letterlijk uit het feest werd weggedragen vanwege zijn dronken strijdlust.

"Ik herinner me dat ik met Jon Hamm sprak. Hij sprak met een band, ik weet de naam niet. Ze droegen coole hoeden, ze zijn echt lang," legde Adam uit, verwijzend naar Arcade Fire. "Ze zitten in een cirkel en ik speel gewoon met ze en probeer in het gesprek te komen en ik ben zo dronken. En ik herinner me dat ik een fan ben van Mad Men. Dus, alsof ik een fan ben van Jon Hamm. En zijn blik van teleurstelling… Jon Hamm heeft de beste blik van 'Ik ben zo teleurgesteld in je, je bent zo'n stuk stront'. En hij keek me alleen maar aan met die blik en het was alsof ik op de show. Ik vond het geweldig. Ik deinsde niet terug. Ik bleef gewoon in de zak, zoals, 'Kijk hem eens gaan!'."

Adam's derde vete was met Chris Rock… Soort van

Een andere keer dat Adam werd uitgenodigd voor een SNL-afterparty, nam hij zijn oude vriendin, acteur Chloe Bridges, mee. Dit is toen hij per ongeluk in aanvaring kwam met de iconische komiek Chris Rock. Hoewel, om eerlijk te zijn, het niet helemaal Adams schuld was. In feite was het Chloe's…

"We waren aan het praten met veel jongere mensen en we zitten in een stoel," legde Adam uit. "En ze lacht en klokt haar hoofd terug in een klassieke grote Chloe-lach en wiegt iemand in de d. En hij zegt: 'Oh, man!' En we kijken omhoog… Het is Chris Rock."

Hoewel deze laatste negatieve ontmoeting niet zo'n groot probleem was als de andere twee, bewijst het zeker dat Adam Devine een totale aansprakelijkheid is op elke afterparty van Saturday Night Live. Toekomstige sterren van SNL, opgelet!

Aanbevolen: