Hoe Jacob Elordi's vriendin betrokken raakte bij een bizar schandaal

Inhoudsopgave:

Hoe Jacob Elordi's vriendin betrokken raakte bij een bizar schandaal
Hoe Jacob Elordi's vriendin betrokken raakte bij een bizar schandaal
Anonim

Jacob Elordi staat erom bekend om te gaan met vrouwen die dicht bij hem staan, zoals zijn Kissing Booth-collega Joey King en Euphoria's Zendaya. Ondanks de publieke relaties die hij in het verleden had, had hij weinig tot geen drama met zijn ex-partners. Fans hadden echter niet verwacht te weten te komen dat zijn nieuwe vriendin betrokken was bij een van de grootste schandalen in de VS. Met de negatieve reactie die zijn vriendin nog steeds achtervolgt vanwege de acties van haar familie, hebben Jacobs fans gemengde gevoelens over hem met deze influencer.

Bij wat voor schandaal was de vriendin van Jacob Elordi betrokken? Heeft Jacob Elordi iets gezegd over de bizarre geschiedenis van zijn vriendin? Heeft zijn vriendin spijt dat ze bij het schandaal betrokken is geraakt, of is ze er trots op dat ze het heeft overwonnen? Blijf lezen om erachter te komen …

Met wie is Jacob Elordi momenteel aan het daten?

Jacob Elordi wordt gekoppeld aan verschillende Hollywood-beroemdheden is niet nieuw, aangezien zelfs Jacob en zijn oude vriend Zendaya naar verluidt een romantische relatie hadden voordat Zendaya uitging met Marvel's Spider-Man-acteur, Tom Holland. Een andere mislukte relatie waar fans op hoopten, was met Elordi en zijn Euphoria-collega Sydney Sweeney. Tot ontzetting van hun fans heeft Sydney echter al een niet-showbizzvriend die het haar en Jacob onmogelijk maakt om een relatie te hebben, behalve dat ze co-sterren zijn.

In 2021 dachten fans dat Jacob de zaken eindelijk serieus nam met zijn relatie met het Amerikaanse model Kaia Gerber. Ze waren verrast toen de twee in november stilletjes uit elkaar gingen om onbekende reden. Jacob keerde echter snel terug naar het datingspel toen hij zijn huidige vriendin, YouTube-vlogger en influencer Olivia Jade Giannulli, of Olivia Jade op sociale media begon.

Slechts een maand nadat het uit was met Kaia, doken foto's op van Elordi die koffie drinkt met Olivia op internet, wat fans ertoe bracht te speculeren over hun mogelijke romantische relatie.

In mei 2022 werd Olivia Jade gezien toen ze Jacobs huis verliet met een oversized trui en een bloot gezicht, waardoor de media bevestigden dat ze officieel aan het daten waren.

Zijn Olivia Jade en Jacob Elordi uit elkaar gegaan?

Het is onwaarschijnlijk dat het paar uit elkaar ging na slechts minder dan een jaar daten. Het zou echter niet verwonderlijk zijn als Olivia en Jacob stilletjes uit elkaar zouden gaan, zoals een bron aan Us Weekly vertelt dat de twee het informeel houden.

Terwijl Jacob Elordi zijn recente breuk met Kaia Gerber had, beëindigde Olivia Jade haar moeilijke relatie met haar ex-vriend en Amerikaanse singer-songwriter Jackson Guthy. Olivia en Jackson hadden een relatie in 2019, maar gingen uit elkaar in augustus 2021.

Het gerucht ging dat ze in oktober weer bij elkaar zouden komen nadat ze samen een cannabiswinkel hadden verlaten. Nadat de feitelijke status van hun relatie echter niet was bevestigd, stierven de geruchten tussen hen toen Olivia in december 2021 met Jacob Elordi werd gezien.

Wat is er met Olivia Jade gebeurd?

Olivia Jade Giannulli is de jongste dochter van de legendarische modeontwerper Mossimo Giannulli en actrice Lori Loughlin. Haar zus Isabella Rose Giannulli en zij werden dankzij hun ouders geboren met een weelderige levensstijl, waardoor ze verschillende carrièremogelijkheden kregen die moeilijker zouden zijn voor kinderen van niet-showbizz-ouders.

In een vlog die ze jaren geleden eerder op haar YouTube-kanaal plaatste, zei ze dat haar beide ouders niet het voorrecht hadden om naar de universiteit te gaan. Dat is de reden waarom hun ouders, Mossimo en Lori, onvermurwbaar waren om ervoor te zorgen dat Olivia en haar zus naar de universiteit zouden gaan, in tegenstelling tot zij.

Olivia zei in haar vlog echter dat ze geen grote fan was van de universiteit, niet zo veel als haar ouders waren, zoals ze denkt als haar ouders niet naar de universiteit gingen, maar nog steeds zo succesvol waren als zij nu zijn, dan zou zij het ook kunnen doen.

Olivia's ouders waren het niet eens met de redenering van hun dochter; ze namen het in handen om ervoor te zorgen dat hun twee dochters naar de universiteit zouden gaan en naar een Ivy League-school zouden gaan. Hun gretigheid om Olivia en Isabella Rose lid te laten worden van de Universiteit van Zuid-Californië bereikte een punt waarop ze bereid waren een enorme hoeveelheid geld te betalen en feiten over hun dochters te vervalsen om ervoor te zorgen dat de toelating van het USC hen zou accepteren. En zo raakte Olivia Jade betrokken bij het meest prominente toelatingsschandaal in de Verenigde Staten.

Olivia Jade was te zien in Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal Documentary

Een Netflix-documentaire met het echte verhaal van de hele toelatingsschandalen van de universiteit, gemaakt door het meesterbrein Rick Singer, ging in première op maart 2021. Het werd meteen een deel van de trendinglijst van Netflix nadat kijkers ontdekten hoe bizar de omkopingsvervalsing was tussen Rick, de ouders, de toelating van de school en de middelbare scholieren.

In de Netflix-documentaire stond Olivia Jade naast haar familie. De film onthulde dat Olivia's ouders waren veroordeeld tot gevangenisstraf voor het omkopen van USC met geld om Olivia en haar zus erin te krijgen, wat ze met succes deden.

Onmiddellijk nadat het toelatingsschandaal aan het licht was gekomen, stopte Olivia Jade echter met studeren en concentreerde zich op haar bloeiende YouTube-carrière. Olivia wordt nog steeds geconfronteerd met constant schuldgevoel en stress na haar betrokkenheid.

Ze zegt in haar podcast Conversations with Olivia Jade: "Ik [Olivia Jade] ben me er super van bewust dat ik kansen heb gekregen vanwege mijn ouders [Lori en Mossimo] en dat ik een zeer gezegend en gelukkig en bevoorrecht leven."

Aanbevolen: