Hoe J-Lo's ex, Casper Smart, verstrikt raakte in een geheim schandaal

Inhoudsopgave:

Hoe J-Lo's ex, Casper Smart, verstrikt raakte in een geheim schandaal
Hoe J-Lo's ex, Casper Smart, verstrikt raakte in een geheim schandaal
Anonim

Casper Smart trok voor het eerst ieders aandacht nadat de back-updanseres beroemd was met Jennifer Lopez rond de tijd dat de zanger zich afscheidde van zijn toenmalige echtgenoot Marc Anthony. Het paar zou een knipperlichtrelatie krijgen, die vijf jaar zou duren.

Het voormalige paar ging uiteindelijk uit elkaar in 2016. En hoewel de breuk in der minne leek te zijn, zouden fans zich ook herinneren dat Smart verstrikt raakte in een schokkend schandaal tijdens het daten met Lopez.

Een korte tijdlijn van hun relatie

Lopez en Smart hebben elkaar naar verluidt ontmoet tijdens het werken aan de videoclip voor Lopez's Dance Again. Slechts een jaar later werden ze hecht, hoewel het leek alsof de romance onverwacht was.“Ik was single, zij was single. Het begon als flirten en werd toen meer dan alleen flirten', herinnert Smart zich tijdens een toespraak op Wake Up America van Univision. "We hadden geen van beiden gedacht dat het meer dan een leuke tijd zou zijn en plotseling brachten we tijd samen door, we genoten van elkaars gezelschap, er was chemie."

De relatie deed zeker de wenkbrauwen fronsen, aangezien er een leeftijdsverschil van 18 jaar was tussen de twee. Het was een probleem dat Lopez zelf al vroeg tijdens hun tijd samen erkende. "Ik vraag hem: 'Waarom ga je niet op zoek naar een jonge vriendin en maak je dat je wegkomt? Wat wil je met me?' En je denkt: 'Hoe lang gaat dit duren?'", vertelde de zanger aan People. "Je denkt: 'Oké, over 10 jaar zal ik zo zijn en jij zult zo zijn' en mannen op die leeftijd denken allemaal verschillende dingen."

Ondanks het enorme leeftijdsverschil leek het voormalige echtpaar echter erg gelukkig. "Ik ben net uit een groot, zwaar, verwoestend iets gekomen en hij heeft me geholpen te genezen", onthulde Lopez zelfs."Hij is er voor mij geweest." "Ik was heel jong, ik was 23 of 24, ze was 18 jaar ouder, dus ze was ongeveer 42 jaar oud met twee kinderen", erkende Smart ook. “Maar op het moment klikte alles gewoon. We hebben een jaar lang elke dag samen doorgebracht.”

Tijdens hun tijd samen, werkte het paar ook een beetje samen. "Ik heb net een kleine rol gespeeld in Shades of Blue", onthulde Smart tijdens een gesprek met People tijdens de première van The Perfect Match. “Ik zit in de finale. Mijn scènes zijn echter niet met haar – [ze] met Ray Liotta.” Ondertussen deelde Smart ook dat ze, ondanks hun spraakmakende romance, het leuk vonden om dingen eenvoudig en gezond te houden. "We drinken allebei niet, we gebruiken geen drugs, roken, pillen of andere gekke dingen", legde hij uit. “We gaan niet echt veel uit. We raken niet verstrikt in het Hollywood-leven dat je kan opeten en uitspugen. Ik heb het al een miljoen keer zien gebeuren.”

En toen Lopez en Smart uiteindelijk uit elkaar gingen in 2016, werd gezegd dat dit het resultaat was van hoe hun relatie zich in de loop van de tijd ontwikkelde."Ze zijn al een paar weken niet meer samen", vertelde een bron later aan People. “Het was niets dramatisch en ze waren op goede voet – het kwam gewoon tot een natuurlijk einde. Ze blijven vrienden en zien elkaar, maar ze zijn niet samen. Het was heel gemoedelijk.” Smart onthulde later ook waarom hij denkt dat hun relatie eindigde. "Ik was erg jong en egoïstisch", zei hij. "Ik dacht dat ik klaar was voor een relatie met een vrouw met kinderen en zo." En hoewel de twee goed bevriend bleven, konden fans niet anders dan terugkijken naar de tijd dat Smart verwikkeld was in een schandaal terwijl hij met Lopez aan het daten was.

Hij werd beschuldigd van het bedriegen van J. Lo Twice

In 2014 doken er berichten op dat Smart een relatie had met transseksueel model Sofia Vissa terwijl hij met Lopez aan het daten was. Volgens Vissa leerden ze elkaar kennen nadat Smart haar een bericht had gestuurd op Instagram. "Ik zou hashtags gebruiken op Instagram… om veel volgers te krijgen, zou ik TS of Shemale of transgender erop zetten", vertelde ze aan Woman's Day. "Ik herinner me dat ik die hashtags op een van mijn foto's plaatste en toen ik terugging om naar mijn telefoon te kijken, kreeg ik een verzoek van Casper.”

Daarna zei Vissa dat Smart om haar foto's begon te vragen. "Hij bleef maar om meer foto's van mij vragen", onthulde ze terwijl ze met In Touch sprak. "Hij wilde iets expliciets." Vissa liet zelfs een foto zien voor hun Instagram-uitwisseling. Een bericht dat naar verluidt van Smart afkomstig was, luidde: "U [sic] moet iets [sic] echt goed verzenden."

Later kwam transgendermodel Xristina Marie ook naar voren en beweerde dat zij en Smart samenkwamen terwijl Smart bij Lopez was. De twee hebben elkaar naar verluidt ontmoet terwijl Smart in Florida was. "Ik zat in een club en Casper lachte en was flirterig", vertelde ze aan The Sun. Kort daarna zou Smart haar naar verluidt een verzoek op Instagram hebben gestuurd. Toen ze eenmaal verbonden waren, liepen de zaken naar verluidt op. “Hij begon me berichten te sturen. We begonnen te praten en hij ontmoette me in zijn auto en we maakten een ritje door Miami, 'zei Marie. “We begonnen te dollen in de auto en waren lichtgeraakt. We kusten elkaar en deden nog een beetje meer.”

Volgens rapporten hebben deze beschuldigingen van bedrog in het verleden uiteindelijk geleid tot een breuk tussen Smart en Lopez. Smart heeft echter nooit toegegeven de zanger te hebben bedrogen. En toen de aantijgingen van Marie openbaar werden, ontkende de danseres het zelfs en zei tegen Us Weekly: "Ik weeg mijn opties af over de juiste actie tegen Xristina Marie en/of The Sun." Smart ontkende ook ooit contact te hebben gehad met Vissa.

In de afgelopen jaren is Smart druk bezig geweest met het nastreven van zijn eigen entertainmentcarrière. In 2020 werd ook onthuld dat de danseres aan het daten is met fitnessmodel Bre Tiesi.

Aanbevolen: