Ariana Grande bracht een interviewer volledig in verlegenheid tijdens een live radioshow

Inhoudsopgave:

Ariana Grande bracht een interviewer volledig in verlegenheid tijdens een live radioshow
Ariana Grande bracht een interviewer volledig in verlegenheid tijdens een live radioshow
Anonim

Het kost een klein moment om een interview helemaal naar het zuiden te laten gaan. We hebben daar in het verleden zoveel voorbeelden van gezien, waaronder Samuel L. Jackson die het volledig verloor toen een interviewer hem identificeerde als een andere persoon, of ach, Adam Driver liep volledig weg uit een interview nadat er een clip was gespeeld waarin hij zong, ondanks zijn verzoeken om dat deel niet te horen.

Ariana Grande had een soortgelijk moment, hoewel ze haar hoofd koel hield terwijl ze wat kennis over de interviewers liet vallen. We kijken terug op dat moment en hoe het allemaal ging.

Ariana Grande heeft een geschiedenis van ongemakkelijke interviewmomenten

Zoek snel op platforms zoals YouTube, en het zal heel snel duidelijk worden dat Ariana Grande niet immuun is voor ongemakkelijke interviews. Heck, er zijn meer dan 10 minuten lange compilaties gemaakt van Grande's reacties tijdens bepaalde interviews, er is echt een lange lijst van hen.

Een van hen was het beschieten van niemand minder dan Ryan Seacrest omdat hij Grande geen vraag stelde, maar haar een verklaring aflegde. Ze was er snel bij om de gastheer op zijn plaats te zetten … ondanks zijn machtige status in de wereld van interviews en hosting. Grande zou verklaren dat Ryan niet het recht had om te weten waarom ze een bepaalde Instagram-foto plaatste, en de miljoenen van zijn luisteraars ook niet.

Er zijn talloze andere voorbeelden van Ariana die haar toon veranderde nadat er iets ongemakkelijks werd gezegd in een interview. Het is duidelijk dat Grande haar emoties niet probeert te verbergen als er iets gebeurt waar ze niet voor is. Dat zou het geval zijn tijdens dit specifieke interview, omdat de vragen van de radiopresentatoren een beetje te zacht werden naar de zin van Grande.

Ariana Grande was niet tevreden met de seksistische vragen die het Power 106 FM-team voor haar had in 2015

Er was maar één vraag nodig om dit interview helemaal bergafwaarts te laten gaan. Het was allemaal luchtig en leuk totdat deze vraag Ariana's kant op kwam. "Als je nog een laatste keer make-up of je telefoon zou kunnen gebruiken, welke zou je dan gebruiken?" Grande's gezichtsuitdrukking veranderde snel, toen ze werd teruggenomen door de vraag. Ze zou reageren door te zeggen: "Is dit wat je denkt dat meisjes moeite hebben om te kiezen tussen? Gaan deze mannen ervan uit dat meisjes daartussen zouden moeten kiezen?”

Grande zou verder verklaren dat ze geen 24/7 telefoon nodig heeft en in plaats daarvan kan ze vele uren zonder. De zangeres gaf toe dat ze geniet van de basisdingen in het leven, zoals gewoon kletsen met familie tijdens het avondeten, zonder het gebruik van technologie.

Het zou vanaf dat moment alleen maar erger worden toen een van de interviewers zei dat meisjes de eenhoorn-emoji gebruiken, nogmaals, de popster was ook niet blij met deze uitspraak.

“Veel jongens gebruiken de eenhoorn. Je moet een beetje opfrissen over gelijkheid - kom op! Wie zegt dat de eenhoorn-emoji niet voor mannen is?”

Ze sloot het interview af met een voor de hand liggende schot op de presentatrice en verklaarde dat er dingen moeten veranderen in de wereld, vooral als het gaat om gelijkheid.

“Ik heb een lange lijst met dingen die ik zou willen veranderen. Ik denk gewoon een soort van oordeel in het algemeen. intolerantie, gemeenheid, intolerantie, dubbele maatstaven, vrouwenhaat, racisme, seksisme, dat alles. Er is veel waar we mee aan de slag moeten. Daar moeten we ons op focussen! We moeten werken om te doen.”

Natuurlijk ging het interview in 2015 viraal en haalde het overal de krantenkoppen. Blijkt dat fans voor het grootste deel volledig achter Grande's beslissing stonden om op te komen voor zichzelf en andere vrouwelijke luisteraars.

Fans prezen Ariana Grande voor haar reactie tijdens het interview

Fans op YouTube waren het erover eens, Grande nam de juiste beslissing om te zeggen wat ze deed. Fans erkennen in ieder geval dat het heel goed een leerpunt voor de interviewers zou kunnen zijn.

"Ik hoop dat de interviews beseften hoe gênant dit is. Weten ze wel wie Ariana is? Ik zou dit niet zo goed hebben aangepakt als zij. Ik zou ze hebben verteld hoe seksistisch, onbeleefd en beledigend het was. Stel je voor dat je de moeder bent van deze interviewers? Ik zou me zo schamen."

"Het beste deel als ze zegt: "Jongens en meisjes, we kunnen allemaal leren". Dat is zo aardig en ze vecht zo hard voor gelijkheid, ik hou zo veel van haar."

"Dat zijn de meest seksistische mannen die ik ooit heb gezien. Ik ben niet eens een grote fan van Miss Grande, maar ik ben echt trots op haar omdat ze ons vrouwen verdedigde."

Het is duidelijk dat fans het eens waren met de reactie van Grande, en het diende waarschijnlijk als een geweldig leerpunt voor alle betrokkenen, inclusief de fans.

Aanbevolen: