The Weeknd lijkt te zingen over Angelina Jolie in nieuw album

Inhoudsopgave:

The Weeknd lijkt te zingen over Angelina Jolie in nieuw album
The Weeknd lijkt te zingen over Angelina Jolie in nieuw album
Anonim

The Weeknd is terug met een nieuw album en mogelijk de bevestiging van zijn geruchten over een romance met megaster Angelina Jolie.

De Canadese singer-songwriter (echte naam Abel Makkonen Tesfaye) heeft zojuist een vijfde studioalbum uitgebracht met de titel 'Dawn FM'. In één track van dit nieuwe, langverwachte werk lijkt The Weeknd te zinspelen op een liefdesverhaal met "een filmster". Zou hij Jolie bedoelen?

The Weeknd verwijst schijnbaar naar Angelina Jolie in nieuw nummer

Het geruchtenpaar werd maanden geleden voor het eerst gespot op een etentje, wat aanleiding gaf tot speculaties dat ze meer zijn dan alleen vrienden.

In het nieuwe nummer 'Here We Go Again', uitgebracht op 7 januari met de rest van het album, leek The Weeknd te verwijzen naar de 'Eternals'-ster in een regel (en bevatte ook een knipoog naar cult-slasher film 'Scream').

"Mijn nieuwe meisje, ze is een filmster. Ik hield gelijk van haar, laat haar schreeuwen als Neve Campbell, maar als ik haar aan het lachen maak, zweer het dan dat het mijn deprimerende gedachten geneest, want meisje, ze is een filmster, meisje, ze is een filmster, " zingt hij.

Met een nettowaarde van $ 120 miljoen en verschillende onderscheidingen onder haar riem, is Jolie een onmiskenbare filmster. Niet alleen een actrice, maar ook een ervaren regisseur en producent, Jolie is in het verleden romantisch verbonden geweest met Billy Bob Thornton en Brad Pitt. Met Pitt is Jolie in een juridische strijd verwikkeld over de voogdij over hun zes kinderen.

The Weeknd heeft eerder over Jolie geschreven

Ondanks dat de referentie de geruchten over het misschien-paar lijkt te bevestigen, is er geen zekerheid dat The Weeknd het echt over Jolie heeft.

Voorheen gelinkt aan Selena Gomez en Bella Hadid, is The Weeknd al een tijdje vrijgezel, vandaar de gekke speculaties over hem en Jolie.

De zangeres en de actrice werden voor het eerst samen gezien in juni 2021 toen ze een restaurant verlieten na een etentje.

Ze werden maanden later samen gespot en verlieten hetzelfde restaurant in september vorig jaar. Volgens berichten troffen ze het luxe Italiaanse restaurant Giorgio Baldi in Santa Monica, waar de twee tweeëneenhalf uur samen aten voordat ze vertrokken en in een zwarte SUV stapten.

Terwijl de waarnemingen van hen een tijdje stil zijn geweest, hebben de teksten van het nieuwe nummer van The Weeknd de geruchtenmolen rond het paar weer op gang gebracht.

Dit zou tenslotte niet de eerste keer zijn dat de in Toronto geboren zanger naar Jolie verwijst in een van zijn liedjes.

Zijn nummer 'Party Monster' bevatte een verwijzing naar zowel Jolie als zijn ex-vriendin Gomez, met de tekst: "Angelina, lips like Angelina / Like Selena, a shape like Selena."

Aanbevolen: