The Weeknd heeft al zijn Instagram-foto's verwijderd, wat duidt op een nieuw album

The Weeknd heeft al zijn Instagram-foto's verwijderd, wat duidt op een nieuw album
The Weeknd heeft al zijn Instagram-foto's verwijderd, wat duidt op een nieuw album
Anonim

The Weeknd heeft al zijn Instagram-foto's verwijderd, maar het is niet de eerste keer. Als je zoekt naar de Weeknd's Instagram-pagina, zul je hem vinden, maar hij zal er niet hetzelfde uitzien als een paar dagen geleden. De inhoud van de pagina, inclusief de profielfoto van Weeknd, is allemaal verwijderd of gearchiveerd.

Dit is echter niet de eerste keer dat dit gebeurt. Voordat The Weeknd zijn meest recente album After Hours begon te promoten, deed hij hetzelfde. Daarom denken fans dat hij zich klaarmaakt om een nieuw album te promoten en uit te brengen.

Voor de Weeknd is het verwijderen van Instagram-foto's vergelijkbaar met het starten van een nieuw tijdperk - en nieuwe tijdperken komen met een nieuwe esthetiek, geluid en sfeer. Voor After Hours trok de Weeknd een rood colbert aan en promootte afbeeldingen van bloed (bloed, onthoofde hoofden enz.). De beelden leken beïnvloed door The Casino, met in de hoofdrollen Robert DeNiro en Sharon Stone. Het album heeft een donker RnB-geluid, met meeslepende zang en unieke instrumentals.

Er is niet veel bekend over het nieuwe album, maar fans speculeren dat het "The Dawn" zal heten. Dit is gebaseerd op de volgende cryptische tweet:

The Weeknd plaagt zijn nieuwe album ook via andere tweets, zoals deze:

After Hours kreeg positieve lof van zowel fans als critici. Er was echter controverse toen de Recording Academy de Weeknd in 2021 geen Grammy's presenteerde, ondanks dat "Blinding Lights" een van de populairste nummers was sinds de release.

Dit leidde ertoe dat The Weeknd de Grammy's officieel boycotte. De inspanningen van The Weeknd voor erkenning werden beloond bij de Billboard Music Awards 2021 en de Juno Awards 2021; hij nam tien Billboard-awards en vijf Juno-awards mee naar huis.

Hoewel er nog geen releasedatum voor zijn nieuwe album is aangekondigd, wordt verwacht dat het een hit wordt.

Aanbevolen: