The Weeknd onthult albumhoezen voor nieuw album 'Dawn FM

Inhoudsopgave:

The Weeknd onthult albumhoezen voor nieuw album 'Dawn FM
The Weeknd onthult albumhoezen voor nieuw album 'Dawn FM
Anonim

The Weeknd heeft het officiële artwork voor zijn aankomende nieuwe album ‘Dawn FM’ gedeeld. De Canadese zangeres bevestigde maandag dat het vervolg op 'After Hours' uit 2020 op vrijdag 7 januari zal arriveren.

Dit komt nadat de ster, wiens echte naam Abel Tesfaye is, op sociale media plaagde dat hij het nieuwe jaar wilde inluiden en 'alles maar laat vallen'. Op de hoes is te zien dat de 31-jarige zangeres met make-up veel ouder lijkt. The Weeknd wordt gezien met zware rimpels en een onverzorgde grijze baard naast krullend grijs haar.

The Weeknd previews van langverwachte samenwerkingen

‘Dawn FM’, met de single ‘Take My Breath’ uit 2020, is een van de langverwachte platen van het jaar.

The Weeknd toonde eerder deze week een trailer voor een album waarop donkere beelden te zien waren naast de zangeres in ouderdomsmake-up. Onlangs werd aangekondigd dat de plaat gastoptredens zal bevatten van Tyler, The Creator, Oneohtrix Point Never, Quincy Jones, Lil Wayne en acteur Jim Carrey.

“Ik heb gisteravond naar Dawn FM geluisterd met mijn goede vriend Abel @theweeknd”, schreef Carrey gisteren op Twitter. “Het was diep en elegant en het danste me door de kamer. Ik vind het geweldig om een rol te spelen in zijn symfonie.”

De koppeling van The Weeknd met Eternal Sunshine Of A Spotless Mind-acteur lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar ze zijn al jaren vrienden. De zanger onthulde in 2020 aan Variety dat hij via sms aan de acteur was voorgesteld voordat hij zich realiseerde dat ze buren waren.

"Ik sms'te hem het adres van mijn appartement in LA, en hij zei: 'Ik kan je huis letterlijk vanaf mijn balkon zien', en we stapten uit telescopen en zwaaiden naar elkaar, 'zei Tesfaye."Op mijn [30e] verjaardag belde hij en zei dat ik uit mijn raam moest kijken, en op zijn balkon had hij deze gigantische rode ballonnen, en hij pakte me op en we gingen ontbijten. Het was surrealistisch. Jim Carrey was mijn eerste inspiratie om eender welke artiest te worden…”

Het weekend volgt op spannend 2021 met druk 2022

2021 kende een succesvol en druk jaar, waarbij Blinding Lights de grootste hit in de geschiedenis van Billboard Hot 100 werd. Hij bracht een reeks gezamenlijke nummers uit, waaronder zijn 'Save Your Tears'-remix met Ariana Grande, 'You Right' met Doja Cat, 'Better Believe' met Belly en Young Thug, 'Moth To A Flame' met Swedish House Mafia en 'One Right Now' met Post Malone.

Naast het maken van zijn verwachte nieuwe album, begon hij ook te werken aan de aankomende HBO-serie The Idol, waarin hij de hoofdrol speelt en meeschrijft. Hij verscheen onlangs op Aaliyah's postume single 'Poison'.

Aanbevolen: