‘Bridgerton’-fans willen dat Regé-Jean Page een album uitbrengt na het zingen van ‘The Sandman’ in het Grieks

Inhoudsopgave:

‘Bridgerton’-fans willen dat Regé-Jean Page een album uitbrengt na het zingen van ‘The Sandman’ in het Grieks
‘Bridgerton’-fans willen dat Regé-Jean Page een album uitbrengt na het zingen van ‘The Sandman’ in het Grieks
Anonim

Is er iets dat hij niet kan? Bridgerton breakout-ster Regé-Jean Page staat bekend om het spelen van de knappe Duke of Hastings in de populaire Netflix-serie, en de acteur laat fans weer in zwijm vallen. Deze keer zijn zijn indrukwekkende vocale vaardigheden de reden!

Audiobooks-app Audible heeft een clip uitgebracht van de naar verluidt James Bond-acteur die in het Grieks zingt voor de audiobewerking van The Sandman van auteur Neil Gaiman. De acteur vertolkt het personage van Orpheus, de legendarische muzikant en beroemde dichter in de Griekse religie, en zijn zangkunsten zijn ongelooflijk!

Pagina heeft de stem van een engel

Waarom had Bridgerton geen scène waarin Simon een lied voor Daphne zou zingen? Met een stem die net zo magisch was als die van Page, zouden de vrouwen uit het Londense regentschap nog een reden hebben gehad om interesse in de hertog te tonen!

De co-executive producer van Sandman, Dirk Maggs, was ook verrast door de muzikale talenten van de acteur, die hij uitte in de videoclip.

"We hebben Regé-Jean Page als Orpheus. En het blijkt dat Regé-Jean Page niet alleen een uitstekende acteur is en een waanzinnig knappe kerel. Hij zingt ook als een engel," zei Maggs, voordat hij deelde de clip van Page zingt.

“En ik moet zeggen, het bezorgt me nog steeds rillingen over mijn rug,” voegde Maggs eraan toe.

Page was echter niet zo onder de indruk. Heeft @audible_com zojuist mijn onbehandelde stelen laten vallen?? Onbeleefd', schreef hij in een tweet en voegde er een huilende lachemoji aan toe.

Het merk bleef hem hypen en antwoordde: "We geven de fans gewoon wat ze willen!"

Het gloednieuwe talent van de acteur heeft zijn fans geschokt, die nu om Page vragen om een muziekalbum uit te brengen.

"Er werden geen leugens verteld. Ik ben het eens met elk woord dat Dirk Maggs zei. We hebben snel een album nodig. Je hebt een prachtige stem en bent een geweldige acteur, ik kan niet wachten om te zien/horen wat de toekomst biedt", schreef een fan.

"Je stem is prachtig en je zang in het Grieks is hemels… We hebben een album nodig dat net zo geweldig zal zijn als je acteertalenten," spoot een ander.

"Tijd om een album op te nemen… in elke taal, zelfs Airsperanto!" een fan toegevoegd.

"Rege is ongelooflijk getalenteerd. Wat een geweldige stem, ik zou hem graag meer nummers horen spelen!" een reactie gelezen.

Aanbevolen: