Wat was het welkom bij Chili Guy's nettowaarde voorafgaand aan zijn dood?

Inhoudsopgave:

Wat was het welkom bij Chili Guy's nettowaarde voorafgaand aan zijn dood?
Wat was het welkom bij Chili Guy's nettowaarde voorafgaand aan zijn dood?
Anonim

Als veel mensen aan Vine denken, voelen ze zich behoorlijk verdrietig. Op het platform konden gebruikers korte video's delen en ze waren vaak creatief, hilarisch en gewoon leuk. Fans willen weten waar enkele geliefde Vine-sterren zich vandaag de dag bevinden, aangezien het platform in 2017 werd gesloten. Het is zeker iets dat veel mensen missen, aangezien geen enkel sociale-mediaplatform hetzelfde voelt. CNET meldde dat Vine-video's 6,5 seconden lang waren.

Hoewel veel wijnstokken viraal gingen, was er in 2015 een die mensen echt aan het praten kreeg. Adam Perkins werd beroemd om zijn wijnstok waar hij voor zijn badkamerspiegel stond en "Welcome to Chili's" zei terwijl hij alleen boxershorts droeg. Adam stierf tragisch op jonge leeftijd in het voorjaar van 2021. Wat was zijn vermogen voor zijn dood? Laten we eens kijken.

Wat was het vermogen van Adam Perkins?

Terwijl fans weten dat Instagram-beïnvloeders veel geld verdienen, hoe zit het dan met Vine-sterren?

Adam Perkins' werkelijke vermogen is niet bekend. Meaww meldde dat terwijl de meeste mensen zeggen dat het ergens tussen $ 100.000 en $ 1 miljoen was. Adam had 290.000 volgers op Vine en hij werd erg populair.

Mensen zijn zeker nieuwsgierig naar hoe mensen worden betaald op Vine, en volgens Complex.com zouden mensen $ 5.000 kunnen verdienen aan merken, zoals Vine-ster Brittany Furlan uitlegde aan The New Yorker.

Vine stars kunnen ook $ 20, 000- $ 50, 000 worden betaald voor een campagne voor een bedrijf.

De website merkte op dat Nash Grier, die 10,3 miljoen volgers had op Vine, $25.000-$100.000 zou krijgen voor een bericht.

Hoewel Adam niet hetzelfde aantal volgers had als sommigen, ging zijn video wel viraal, dus het lijkt waarschijnlijk dat hij geld verdiende aan Vine.

Hoewel Vine-sterren het heel goed deden, kwam de trieste dag dat Vine stopte. Business Insider meldde dat in het najaar van 2015 20 sterren spraken met Karyn Spencer, de Creative Development Lead bij het bedrijf, en probeerden te zien of er iets kon worden gedaan om het in stand te houden. De sterren hadden een plan en wilden een deal sluiten zodat ze content konden blijven maken en geld konden verdienen en de app kon overleven. Terwijl de deal bijna rond was, gebeurde dat niet, en een ster zei: "Op dat moment wisten we dat Vine dood was."

De tragedie van de dood van Adam Perkins

Adam Perkins stierf in 2021 toen hij nog maar 24 jaar oud was en volgens Entertainment Weekly deelde zijn tweelingbroer op sociale media dat hij er natuurlijk kapot van was. Patrick zei: "Ik kan niet eens echt onder woorden brengen wat dit verlies voor mij betekent. Ik krijg vaak de vraag: 'hoe is het om een tweeling te zijn?' en mijn antwoord is meestal: 'hoe is het om GEEN tweeling te zijn?' een tweeling zijn is een zeer centraal onderdeel van mijn identiteit.het is alles wat ik heb gekend. en ik heb moeite om de woorden te vinden om uit te leggen hoe het voor mij zal zijn om zonder hem in deze wereld te leven. mijn beste vriend."

Mensen meldden dat "per ongeluk meerdere drugsintoxicatie" de reden was waarom hij stierf.

The Chili's Twitter-account tweette na het trieste nieuws van de dood van Adam Perkins en schreef: We zijn bedroefd door het nieuws van het overlijden van Adam Perkins. Hij bracht velen van ons aan het lachen en zal altijd herinnerd en gekoesterd worden. Rust in vrede, Adam.”

The "Welcome To Chili's" Vine

Hoewel de video "Welcome To Chili's" superkort is, werd de wijnstok van Adam Perkins populair en schreef The Washington Post over hoe het een enorme deal was, omdat het veel mensen inspireerde om zichzelf uit te drukken en grappig te zijn op internet.

Jeremy Cabalona, die vroeger bij Vine werkte, vertelde The Washington Post via een Twitter-DM dat dit "echt emblematisch is voor dat moment in de internetcultuur. Er is geen traditionele punchline of opstelling. Het bijschrift zelf spreekt niet eens rechtstreeks tot de grap. Het is gewoon een man die zich volledig inzet voor dit korte moment van humor." De wijnstok "bracht een eigen leven voort. Ik heb mensen IRL 'welkom bij Chili's' tegen me laten zeggen en erachter komen dat ze de echte Vine nog nooit hebben gezien. Het heeft organisch weergalmd door het vocabulaire van een hele generatie.”

Veel mensen hebben over deze wijnstok gesproken, met iemand die vroeg wat het betekent op Reddit en een fan antwoordde: "Het is een aardige begroeting die je verwelkomt in een eetgelegenheid. Halfnaakt, in een badkamer. Er is geen verborgen wat betekent dat het gewoon duizendjarige humor is."

Cherwell.org meldde dat Vine werd gesloten omdat het moeilijk was om het op te nemen en geld te verdienen, aangezien YouTube en Instagram zo populair zijn. De publicatie merkte ook op dat TikTok-sterren het een fijn idee vinden om bekend te staan om hun video's.

Newsweek meldde dat hij in de Instagram-bio van Adam Perkins zei: "componist, muzikant, spreadsheet-wizkid."

Aanbevolen: