Welkom bij Plathville: wat Ethan zei over de scheiding van zijn ouders

Inhoudsopgave:

Welkom bij Plathville: wat Ethan zei over de scheiding van zijn ouders
Welkom bij Plathville: wat Ethan zei over de scheiding van zijn ouders
Anonim

In de entertainmentindustrie is echtscheiding een snelle manier om de krantenkoppen te halen. Of het nu een filmlegende is of een stel filmsterren, de media doen niets liever dan verslag doen van een massale scheiding.

Welkom bij Plathville is al een tijdje een populaire realityshow, en hoewel er wat relatieproblemen waren in de show, heeft seizoen vier een ophanden zijnde echtscheiding gehad. Nu de familie in de schijnwerpers staat, zijn fans benieuwd wat enkele belangrijke leden van de show over dit alles te zeggen hebben.

Ethan Plath is niet iemand met veel woorden, maar we hebben hieronder wat hij zei over zijn ouders!

'Welcome To Plathville' is een populaire show

Al drie seizoenen lang is Welcome to Plathville een van de meest interessante aanbiedingen op reality-televisie. De show, die zich richt op de familie Plath uit Caïro, Georgia, ging aanvankelijk over een gezin met een hyperreligieuze levensstijl. Sindsdien zijn er echter veel verhaallijnen op de voorgrond gekomen, waardoor de show ten goede is veranderd.

Fans hebben de kans gehad om de kinderen te zien opgroeien, om relaties te zien bloeien en afbrokkelen, en om te zien hoe elk lid van deze unieke familie zich heeft ontwikkeld. De show heeft veel wendingen en wendingen gehad, en dit is de reden waarom mensen blijven terugkomen voor meer wanneer een nieuw seizoen in de lucht komt.

Seizoen vier is onlangs van start gegaan en het kostte absoluut geen tijd om de fans te raken. Er zijn verschillende dingen om op te focussen, maar het huwelijk van Kim en Barry staat centraal.

Kim en Barry zijn uit elkaar

Een van de belangrijkste verhaallijnen van seizoen vier van Welcome to Plathville was de huidige positie tussen Kim en Barry. Er is een grote breuk in hun huwelijk geweest, en zoals fans zagen in de meest recente aflevering van de show, heeft Kim besloten ergens anders heen te gaan terwijl ze hun gevolgen verwerken.

Onnodig te zeggen dat dit de kijkers heeft verrast. Natuurlijk, geen enkel huwelijk is perfect, maar het was zeker schokkend om te zien dat Kim zo openbaar en open is over haar huwelijksproblemen met Barry en een drastische verandering van levensstijl.

Tijdens de aflevering vertelde Barry tijdens een biecht over het ongemakkelijke gesprek dat hij en de kinderen hadden over zijn huwelijk.

"Gisteravond ging ik privé met de kinderen zitten om hen te laten weten dat Kim en ik uit elkaar gaan, " zei Barry.

"We hebben nooit een gesprek gehad, Kim en ik, over hoe we dit gaan doen. Ik vond gewoon dat het tijd was", vervolgde hij.

Afzonderlijk gaf Kim haar kant van de zaak tijdens een biecht, waarbij ze enig licht wierp op waarom ze het huis uit moest.

"Barry probeerde het een beetje, maar op een gegeven moment had ik het gevoel dat hij het niet echt probeerde. Zodra hij dacht dat het misschien werkte, stopte hij met proberen. En toen ik me dat eenmaal realiseerde, voelde ik me emotioneel, Ik was net klaar. Ik heb gewoon het gevoel dat het nooit gaat werken, "zei ze.

Het is veel om te verwerken en mensen willen weten wat een ander gezinslid erover te zeggen heeft.

Wat Ethan erover te zeggen heeft

Dus, wat heeft Ethan Plath te zeggen over de huidige staat van de relatie van zijn ouders? Tot nu toe heeft de realityster niet veel gegeven om mee te werken, maar hij heeft wel enig licht geworpen op zijn gevoelens.

"Ik zou er waarschijnlijk liever buiten blijven, eerlijk gezegd," zei Ethan.

Desalniettemin stelde hij zich open voor People, en toen hij met de publicatie sprak, raakte hij aan dat hij geen fan is van de manier waarop zijn moeder dit heeft aangepakt.

"Voor zover ik het gevoel heb dat mijn moeder met mijn vader over haar grieven praat, weet ik echt niet wat ik ervan moet denken. Ik vind het niet leuk hoe openbaar ze er veel over doet," zei hij..

Eerlijk gezegd is het niet zo verwonderlijk om te zien dat Ethan zo'n standpunt inneemt. Hij heeft de neiging om dingen voor zichzelf te houden, en het feit dat hij het niet eens is met de openbare manier waarop zijn moeder details over haar huwelijk deelt, suggereert zeker dat hij hetzelfde zou doen met zijn mening over de kwestie. Desalniettemin slaagde People er nog steeds in om hem iets te laten delen toen ze met hem spraken.

Er komen nog veel meer afleveringen van seizoen vier van Welcome to Plathville aan, en fans zullen aan hun televisie gekluisterd zitten terwijl ze kijken hoe Barry en Kim proberen om dingen te laten werken.

Aanbevolen: