Welkom bij Plathville': wat zijn de banen van Kim en Barry?

Welkom bij Plathville': wat zijn de banen van Kim en Barry?
Welkom bij Plathville': wat zijn de banen van Kim en Barry?
Anonim

'Welkom bij Plathville' is fascinerend voor kijkers. Net als andere beroemde grote families, zijn de Plaths heel anders dan de typische, reguliere Amerikaanse (en andere plaatsen in de wereld!) familie.

Kim en Barry hebben negen kinderen en wonen blijkbaar in een afgelegen gebied op een enorme boerderij. De familie schuwt technologie en junkfood, naast andere moderne conventies. En toch lijkt het erop dat ze op de een of andere manier in staat zijn om al hun kinderen te onderhouden zonder een salaris van een realityshow.

Maar fans vragen zich af wat de ouders doen om zo'n groot gezin te kunnen betalen. Pendelen de ouders uren weg voor hun werk? Werkt Kim zelfs?

Fans vragen zich ook af of de Plaths een vergelijkbaar vermogen hebben als een andere grote reality-tv-familie (Jessa Duggar en Ben Seewald hebben een verrassend vermogen). Of misschien kwamen ze amper voorbij en wendden ze zich tot TLC om de eindjes aan elkaar te knopen?

De waarheid is dat beide Plaths een loopbaan hebben. Of dat deden ze tenminste.

Woman's Day zegt dat Barry "een baan heeft als transportplanner voor een particulier bedrijf waar hij 25 jaar heeft gewerkt." De functietitel kan een reeks taken omvatten, dus het is niet precies te zeggen wat Barry dagelijks doet.

Kim en Barry Plath zitten op de bank met hun zoon Ethan en zijn partner
Kim en Barry Plath zitten op de bank met hun zoon Ethan en zijn partner

Maar het gemiddelde salaris voor zo'n rol varieert van de lage $ 30K tot $ 100K of meer. En na 25 jaar is het veilig om aan te nemen dat Barry nogal wat loonsverhogingen heeft gehad. Kortom, het is heel goed mogelijk dat Barry flink wat spaargeld heeft - en veel geld om zijn grote gezin te onderhouden.

Natuurlijk heeft hij geen voltijds inkomen nodig. Dat wil zeggen, tot voor kort deed hij dat niet. YourTango zegt dat Kim een "natuurgeneeskundige arts" is en dat ze patiënten blijkbaar vanuit haar thuiskantoor zag.

Hoewel er geen harde feiten zijn om de beweringen die YourTango namens Kim deed te staven, als het waar is dat ze een arts is, heeft dat het gezin waarschijnlijk een behoorlijk inkomen opgeleverd. Artsen hebben tenslotte de neiging om te bankieren.

Maar voorlopig is de website van Kim uit de lucht, benadrukt YourTango, dus het is moeilijk om precies te zeggen wat voor soort medicijn (niet-medicijn?) ze beoefende. Bovendien hoeven niet alle beoefenaars een diploma te hebben, afhankelijk van wat ze beweren te oefenen en waar.

In werkelijkheid heeft ze het echter al druk genoeg, aangezien Kim haar zes jongere kinderen nog steeds thuisonderwijs geeft, zonder te goochelen met klantafspraken. Ouders kennen de worsteling van leren op afstand terwijl ze op afstand proberen te werken, dus thuisonderwijs geven aan kinderen terwijl ze buitenshuis werken, kan ook niet gemakkelijk zijn.

Bovendien verdient het gezin wat geld met hun tijd op tv, en de serie is niet de meest bizarre TLC die ooit is gemaakt. Dus de Plaths hebben binnenkort misschien geen dagelijkse banen meer nodig!

Aanbevolen: