Zijn de 'Welkom bij Plathville' broers en zussen nu op Instagram? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Zijn de 'Welkom bij Plathville' broers en zussen nu op Instagram? Dit is wat we weten
Zijn de 'Welkom bij Plathville' broers en zussen nu op Instagram? Dit is wat we weten
Anonim

Als je een aflevering hebt gezien van Welcome to Plathville, de realityshow van TLC over een blondharige, blauwogige familie van 11 in Georgia, is de kans groot dat je verslaafd was. Barry en Kim, de ouders van het kroost, handhaven extreem traditionele rollen en runnen hun gezin in overeenstemming met de conservatieve religieuze ideologie. De kinderen mogen geen technologie hebben of tv kijken, en er is zelfs een reeks in het eerste seizoen waarin we de oudste zoon, Ethan, zijn eerste Coca Cola zien proberen… op 21-jarige leeftijd.

Een deel van de fascinatie voor de show is om te zien aan welke strikte en ongebruikelijke regels het gezin zich moet houden en om te zien hoe de kinderen voor het eerst in contact komen met de buitenwereld. Nu in zijn derde seizoen, laat de show veel van de kinderen zien die opgroeien en zich verzetten tegen de regels van hun ouders, en voor het eerst in de echte wereld onderhandelen. Voor sommigen van hen was één item meer begeerd dan bijna al het andere: een mobiele telefoon. Nu zijn er nogal wat van hen op sociale media en hebben ze duizenden volgers verzameld door te schitteren in de populaire realityshow. Dit is wat we weten over de broers en zussen van Plath die zijn toegetreden tot de 21e eeuw en zijn ingelogd op Instagram.

6 Ethan is behoorlijk actief op Instagram

Het is niet verwonderlijk dat Ethan, als de op een na oudste van de 11 broers en zussen, een van de eerste Plath-broers en -zussen was die een Instagram kreeg. Zijn recente huwelijk met nu-vrouw Olivia diende als basis voor een groot deel van het eerste seizoen van de show en veroorzaakte veel spanning tussen hem en zijn ouders, omdat Olivia als meer 'werelds' werd beschouwd en in contact stond met de buitenwereld. Terwijl ze Ethan meesleepte in modernere manieren van denken en leven, duwden Kim en Barry zich terug, waardoor Ethan en Olivia de banden met hen verbraken. Nu kun je hun avonturen volgen op zijn Instagram-account, @ethan.plath.

5 Micah's account is PG-13

Kim en Barry hebben het hier misschien moeilijk mee. Micah, de op één na oudste zoon na Ethan, was nog maar een tiener toen we hem voor het eerst zagen in seizoen 1, maar nu is hij volwassen en woont hij in Los Angeles, waar hij zijn beroemdheid van de show heeft omgezet in een modellencarrière. Zijn account staat vol met shirtloze foto's van zichzelf in "sexy" poses - stel je een Abercrombie and Fitch-boodschappentas voor, en je zult het idee eigenlijk begrijpen.

4 Zelfs Lydia doet mee aan het Instagram-spel

Van alle Plath-broers en zussen was Lydia misschien wel het meest verbonden met de ideologie van haar ouders. Als de op twee na oudste zus na Hosanna en Moriah, was Lydia vaak de voedster van het stel, ze hielp Kim altijd met koken, schoonmaken en opvoeden en zorgde voor al haar jongere broers en zussen. Maar zelfs Lydia doet mee aan het Instagram-spel en heeft een account met ongeveer 46.000 volgers. Haar berichten zien er echter een beetje anders uit dan haar meer opstandige broers en zussen; ze bevatten meer gezonde foto's van zichzelf met vrienden of haar gitaar, en updates over haar zang en songwriting, meest recentelijk een nieuwe single genaamd "One With the Lord".

3 Moriah heeft ook heel het volgende

Moriah zorgde voor opschudding in de familie toen ze begon te rebelleren tegen haar strenge ouders, smekend om privileges zoals op reis gaan met een vriend naar Californië en haar haar verven. Nu heeft ook zij zich op grote schaal losgekoppeld van haar ouders, en haar Instagram bevat nu veel van haar wilde haar- en make-upstijlen, evenals alle updates over haar nieuwe carrière als zangeres. Ze gebruikt haar artiestennaam, Moriah Jasper, die ongetwijfeld de associatie met de naam Plath wil verbreken. Ze heeft zelfs een nieuwe single uit genaamd 'Missing Myself'. Heeft ze een zangcarrière voor de boeg? Luister en beslis zelf.

2 Olivia is volledig Instagram-model geworden

Toen we Olivia voor het eerst ontmoetten, was ze een gezonde, gezonde 21-jarige, pas getrouwd met Ethan en slechts iets minder conservatief dan hij en zijn familie. Maar er is geen spoor van dat meisje op Olivia's Instagram-account vandaag. Olivia heeft nog steeds een grote blik, maar nu meer Instagram-vixen dan Disney Princess. Olivia plaatst regelmatig berichten over haar trouwfotografie-bedrijf en nieuwe modellencarrière. Ze is echt een natuurtalent in dit hele Instagram-gedoe. Misschien was dit al die tijd haar lot!

1 Isaac groeit ook naar Instagram

Isaac is nu 15 jaar oud en woont nog steeds bij Kim en Barry en de rest van de jongere broers en zussen thuis, ongetwijfeld een feit dat hem steeds meer hindert. Volgens zijn Instagram-account traint hij om piloot te worden, en tot nu toe bestaat zijn account voornamelijk uit foto's uit de lucht. Hoewel elke ouder zich misschien zorgen maakt over het feit dat hun kinderen zo'n gevaarlijke hobby en carrière op zich nemen, voelen Kim en Barry zich waarschijnlijk beter dat hij vliegtuigen bestuurt dan wanneer hij net als hun andere kinderen zou worden verleid door de seculiere wereld van Los Angeles!

Aanbevolen: