Welkom bij Plathville: is Moriah Plath nog steeds aan het daten met Max?

Inhoudsopgave:

Welkom bij Plathville: is Moriah Plath nog steeds aan het daten met Max?
Welkom bij Plathville: is Moriah Plath nog steeds aan het daten met Max?
Anonim

Als je de familie Plath nog niet hebt ontmoet op Welcome to Plathville, mis je een interessante groep mensen. Ze wonen in Nowheresville, VS, en ze volgen een strikte religie die hen de toegang tot veel moderne dingen ontzegt. Het gezin volgt een unieke reeks regels, en hoewel de technologie beperkt is, zijn sommige broers en zussen op sociale media.

Zoals bij elke realityshow vinden sommige mensen elementen van de show nep, maar deze show lijkt zo echt als maar kan, vooral als het gaat om relaties.

De relatie tussen Moriah Plath en Max was een steunpilaar in de show, maar er gaan geruchten dat er problemen zijn in het paradijs. Laten we eens kijken waar ze nu staan.

'Welcome To Plathville' is een hitshow

TLC's Welcome to Plathville is een van de meest interessante realityshows die de laatste tijd is uitgebracht. In plaats van zich te concentreren op mensen die liefde proberen te vinden, gaat deze show over de familie Plath, die een strikte religieuze richtlijn volgt en een leven leidt dat grotendeels verstoken is van moderne technologie en afleiding.

Voornamelijk gericht op de Plath-ouders en hun vele kinderen, begon de show een paar jaar geleden en sindsdien zijn fans verslaafd. Er heeft veel ontwikkeling plaatsgevonden terwijl de kinderen bleven groeien, waarbij sommigen zich zelfs losmaakten van hun ouders en ervoor kozen om een eigen leven te leiden.

Net als elk ander gezin is er genoeg aan de hand met de Plaths. De ene dag kan alles perfect lopen, en op andere dagen kan een conflict om de hoek liggen. Er is zeker een verschuiving geweest in de dynamiek tussen de ouders en hun oudere kinderen die zich losmaakten, en dat heeft voor boeiende televisie gezorgd.

De show heeft geweldig werk geleverd door zich te concentreren op de relaties van de oudere broers en zussen, met name de relatie tussen Moriah Plath en haar vriend, Max.

Moriah en Max maakten een geweldig stel

De relatie tussen Moriah en Max zien groeien in de loop van de tijd was een belangrijk verhaallijn in de show. Deze twee kinderen deelden al vroeg een oprechte connectie en het was voor de fans overduidelijk dat ze te zijner tijd een relatie zouden krijgen.

Toen het duo besloot om de zaken officieel te maken, deden ze het rustig aan. Na verloop van tijd werd het natuurlijk intenser tussen het paar. Niet alleen leek het alsof ze een goede zaak hadden, maar Max leek uiteindelijk redelijk goed te passen bij Moriah's broers en zussen.

Hun romance is niet zonder drama geweest en er waren verschillende incidenten die een rol speelden. Paren met een zwakkere basis waren misschien afgebrokkeld, maar deze twee waren in staat om dingen uit te pluizen en bij elkaar te blijven. Daarom geloofden velen dat ze geruime tijd samen konden zijn.

Er is een aanzienlijke hoeveelheid tijd tussen de seizoenen geweest, en zoals fans van reality-tv weten, kan er in korte tijd veel veranderen. Er doen altijd geruchten de ronde over de familie Plath, en er lijkt te worden gespeculeerd dat Moriah en Max misschien niet meer samen zijn.

Zijn ze nog steeds samen?

Helaas is het paar uit elkaar gegaan sinds fans ze voor het laatst zagen. Details over de splitsing zijn niet volledig bekend, maar Moriah zei dat Max een fout had gemaakt.

"Dus, een paar weken nadat ik naar Tampa was verhuisd, belde Max me op een avond en zei dat hij een fout had gemaakt. Ik ga niet in details treden. Sindsdien zit ik op een donkere plek, "zei ze in een biechtstoel voor de preview van seizoen vier.

Ze zou ook vertellen hoe hun connectie de splitsing moeilijker maakte.

"Het doet heel erg pijn, vooral als je denkt dat je die ene hebt gevonden en al deze plannen voor altijd had, en het blijkt niet waar te zijn. Het gaf me zeker een waardeloos gevoel. Het gaf me het gevoel dat ik alles wat ik van mijn hart had had uitgegoten om behandeld te worden alsof ik voor alles geruild kon worden, "zei Plath.

Sommige leden van de Plath-clan die zich afscheidden van de ouders, bleven in de buurt, maar zelfs zij hebben niet veel gehoord over de splitsing.

"Mijn leven viel echt in duigen en sindsdien heb ik mezelf een beetje afgezonderd. Ik ben bang om met iemand te delen wat er is gebeurd, want als ik het hardop zeg, wordt het echt", zei Moriah.

Het nieuwe seizoen van Welcome to Plathville staat voor de deur en fans zouden graag wat meer informatie willen krijgen over wat er tussen Moriah en Max is gebeurd.

Aanbevolen: