Inside the relatie tussen Betty White en Ryan Reynolds

Inhoudsopgave:

Inside the relatie tussen Betty White en Ryan Reynolds
Inside the relatie tussen Betty White en Ryan Reynolds
Anonim

De wereld rouwt nog steeds om de droevige dood van Betty White. De veteraanactrice was slechts enkele weken verwijderd van het vieren van haar 100ste verjaardag. White is vooral bekend door het spelen van Rose Nylund in The Golden Girls, dat van 1985 tot 1992 op NBC draaide.

In 2014 ontving White het Guinness World Record voor de langste tv-carrière voor een vrouwelijke entertainer in 2014. Het is dus geen verrassing dat haar blijvende geest en ongelooflijke arbeidsethos haar gerespecteerd en geliefd maakten bij haar leeftijdsgenoten.

Een vriendschap waar White bijzonder dol op was, was die met haar voormalige co-ster Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds en Betty White ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van 'The Proposal'

White was hilarisch in The Proposal en speelde 'Gammy Annie', de grootmoeder van het personage van Reynolds. Reynolds speelt Andrew Paxton, de assistent van zijn dominante baas genaamd Margaret Tate, gespeeld door Sandra Bullock. Zoals velen van ons was Reynolds al vele jaren een grote fan van White. De Deadpool-acteur verwees vaak gekscherend naar de veel gemiste actrice als zijn 'ex-vriendin'.

De cast had zeker een goede werkrelatie op de set van de romantische komedie uit 2009 omdat ze tijdens hun downtime een spetterende sketch maakten. White is geüpload naar Reynolds YouTube-pagina en speelt een diva-achtige versie van zichzelf, waarbij ze doet alsof ze filmster Reynolds verwart met een assistent en hem opdracht geeft een koffie te halen.

Nadat ze hem een "jacka" noemt, explodeert Reynolds en schreeuwt ze beledigingen naar White - die vervolgens naar Bullock rent voor troost en haar kleine en lieve gest alte speelt.

"Dat is een levende legende, dat ben je niet", zegt Bullock voordat hij verschijnt om hem te slaan."Wie staat er op de poster van deze film?" Bullock zegt: "Ik sta op de poster van deze film. Niemand weet wie je bent Ryan," voordat hij eraan toevoegt, "ze weten wie Betty White is."

Had White en Reynolds een romance?

Ryan Reynolds knuffelt Betty White
Ryan Reynolds knuffelt Betty White

Hoewel Reynolds en White geen romantische relatie hadden, speelden ze het zeker na! In een interview door PEOPLE beschuldigde White Reynolds er luchtig van dat hij niet in staat was om "zijn ding voor mij te overwinnen". Ze onthulde liefkozend dat Robert Redford, mede-Hollywood-veteraan, "The One" was.

Nadat White's dood werd aangekondigd, vertelde Redford ET Online toen hem om commentaar werd gevraagd: "Ik was ook verliefd op haar!" Redford, 85, voegde er ook aan toe: “Betty leefde haar leven toegewijd aan haar vak en haar liefde voor dieren. Ze maakte ons allemaal aan het lachen, ook ik."

Ryan Reynolds wenste Betty White publiekelijk een gelukkige verjaardag door de jaren heen

In 2019 deed Ryan Reynolds zijn uiterste best om White een gelukkige 98e verjaardag te wensen. Hij werkte samen met voormalig co-ster Sandra Bullock om White een heel speciale vertolking van "Happy Birthday" te zingen.

Reynolds speelde in op hun neprelatie en maakte grapjes over het aankomen bij haar deur met handbezorgde bloemen, terwijl ze niets anders droeg dan "zwarte sokken en een dozijn gouden armbanden", net zoals [White] had gevraagd."

Betty White zou vrijdagochtend een natuurlijke dood zijn gestorven in haar huis, bevestigde TMZ. De politie werd gezien in het huis van White om haar dood te onderzoeken als een procedure. Er werd ook een busje van een zwarte lijkschouwer gezien die haar huis verliet, aangezien de autoriteiten bevestigden dat er "geen kwaad opzet" was in verband met de dood van White.

Op 28 december tweette ze haar laatste bericht: "Mijn 100e verjaardag… Ik kan niet geloven dat het eraan komt en People Magazine viert feest met mij! Het nieuwe nummer van @People is morgen in het hele land verkrijgbaar bij kiosken."

President Joe Biden leidde hulde aan de ster en tweette: "Betty White bracht een glimlach op de lippen van generaties Amerikanen. Ze is een cultureel icoon dat heel erg zal worden gemist. Jill en ik denken aan haar familie en zo degenen die van haar hielden deze oudejaarsavond."

Het Amerikaanse leger bedankte haar ook voor haar diensten in de Tweede Wereldoorlog. "We zijn bedroefd door het overlijden van Betty White", tweette het leger. "Ze was niet alleen een geweldige actrice, ze diende ook tijdens de Tweede Wereldoorlog als lid van de American Women's Voluntary Services."

Michelle Obama, Ryan Reynolds, Reese Witherspoon en Viola Davis brachten ook hulde aan de iconische artiest.

Reynolds tweette zijn verdriet kort nadat het nieuws bekend werd.

"De wereld ziet er nu anders uit. Ze was geweldig in het trotseren van verwachtingen", luidde de tweet. "Ze is erin geslaagd heel oud te worden en op de een of andere manier niet oud genoeg. We zullen je missen, Betty. Nu weet je het geheim."

Aanbevolen: